Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 437
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Кики Hug с тоя лаф на лелята, направо ме разби  hahaha hahaha hahaha hahaha

Сериала е много е лек за гледане, гафовете и мен не ме впечатляват, но по отношение на химията Арнав и Куши нЕмат равни на себе си. Изместиха Шив и Анандито Peace Между другото Саная е под №3 в класацията за боливудски красавици за 2015 г., Много си пасват с Барунчо. Пича ме кефи като цяло, но не винаги Rolling Eyes На моменти ми идва да хвана самолета да взема да счупя ръчичките на фризьора му  Mr. Green

Любимата фраза на лелята е уникална.  Laughing
Аз си мисля, че ще пада голям смях, когато стигнат до сериите с НК на български. От една страна той позабравил хиндито, от друга те пък опитвайки се да изпрактикуват английския си, използваха все неподходящи думи и се получаваше нещо смешно. Ето това на български ще е  интересно.  Wink
А кои са другите мацки под номер 1 и 2 в класацията за боливудски красавици?
Относно прическата на Барун,  Laughing в първия му игрален филм е много смешна в началото, когато главната героиня го намира.  Laughing После тя го шлифова и Барунчо отново заприличва на Арнавчо.  Heart Eyes На мен много ми допада така делови.  Mr. Green

Абе той делови и на мен ми допада, ама врата му все орасъл   hahaha hahaha hahaha
Любопитен ми е българския превод, но още от първата серия не харесах дублажа и продължих при рускините. Как при нас се превежда въпроса "Що за?" На руски го приемам като недовършен въпрос. Много често когато Арнав каже само "що",  НК и Куши  го допълват - не "що", а "що за"  newsm78 И като я погледне с оня неразбиращ поглед, направо падам.
В класацията №1 е Приянка Чопра, а на 2-ро Драшти Дами /ако правилно произнасям името/

Ааа и за това щях да пиша, ама си забравих. Laughing Аз пък като го гледах на хинди, ми направи впечатление, че в началото като беше "губернатора" /както тя му казваше/, той казваше на английски: "What the f.." и спираше,  демек "Какво подяволите ..." . А другите казваха: "Кия?", "Какво?" на хинди. После взех да го гледам на руски и това "Что за?" прие друг смисъл.
А помниш ли, когато тя си пееше една весела песничка, на припева го превеждаха пак "Что за?, но тя сякаш друго произнасяше. Rolling Eyes
Тука Миха може да ни разясни какво и защо, тъй като тя знае хинди, а ние после ще видим какво ще преведат и нашите дубльори.  Wink

# 541
Момичета,за времето на изчезването ми бяхпогълната напълно от Пътеките.... Направо съм пред развод. Изгледах го 2 пъти с руски субтитри, за да мога да чувам гласовете на актьорите. И аз като вас намирам, че това е най- симпатичният индийски сериал. Чудесна индийска приказка за пепляшка с чувство за хумор, много красиви артисти и прекрасна музика. Нищо не са изпуснали от педагогичните наставления за младото индийско поколение, нито характера на традициите , мястото на свекървата, пагубността на страстта, лакомията и омразата, абе сито дет си требе. Казвате, че Барун Собти е добър актьор. Аз пък мисля, че Саная Ирани е царицата на шоуто. Подозирам, че май магията между двамата си е била да стане съвсем истинска, за да напусне юнакът така спешно шоуто и да се отдаде на непланирано бягство в Англия с жена си Пашмиин. Сериалът можеше още да се доразвие до пълното щастие с 1-2 наследника на двойката сестри.  Не зная как е Барун Собти в другите си филми, но определено страхотно си хармонизираха със Саная. Ако знаете от къде мога да си даунлоадна сериала, както и да гледам другите филми с Барун Собти, ще съм ви много благодарна.
А и относно белотата на Синая - тя е от ирански произход.

# 542
  • Варна
За каква справедливост става дума, няма такава в решението! Насилието над едно дете остана ненаказано! Ананди отсъди извинение?! Как наказаха тази жена, която счупи ръката на Нанду? Никак. Трябваше да има най-малкото парична глоба и то не една заплата, а няколко.
И аз съм на мнение,че тоз`път Анандито се престара. Правилно отсъди, Васант да плати заплатата на служителя си, ама веднага след това, трябваше да отсъди едно обезщетение за счупената ръка, барем 2х заплатата - да им се завие свят и друг път да мислят, преди да посягат да бият чуждо дете. Жена му беше пълна простачка и как ехидно се хилеше и клатеше глава накрая, а Анандито отсъди извинение! В този случай, извинението, в качеството на компенсация за тревогите,болката и унижението (да счупят ръката на детето ти) си беше жива подигравка  Crossing Arms Васант и Гена са прави да се обиждат ... ама аргументите, които изтъкват са слаби (сякаш не виждат същинските,които бодат очите!) и затова отстрани изглеждат като разглезени богаташи с наранено его .

Относно епизода със сладката,честно казано ми дойде в повече ...Ананди искаше да покаже,че нямало вещици , но само това ли е опасно в случая? Че тя тая сладка мина през сто ръце -първо жената я стискаше, после я навря в ръцете на Нанду, от там я дръпна Макан, после пак Нанду, после Гена му я взе, от нея се прехвърли в Ананди, която си отчупи и я даде отново на Нанду да си я изяде. Не, че съм някоя маниачка, но колко от ръцете в които беше сладката бяха мити? А Ананди уж начетена, все рови в Интернет, пък не знае за бактерии, хепатит и и т.н? И какъв пример даде на детето?
Те, в Индия, както разбирам (от сериалите  Simple Smile ), въобще, нямат такова нещо, като страх от микроби - по начало ... Както си бъркат из чиниите и се хранят в устите ... пък един път не засякох някого, да си мие ръцете преди да храни себе си или някого другиго ... Предполагам, че с течение на времето си изработват някакъв вид, непробиваем имунитет - инак, как биха оцеляли?!  Grinning

Аз се включвам с моите коментари със закъснение - извинявайте! (ама чак днес успях да изгледам сериите от изминалата седмица)

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 19:23 от Lora-Di

# 543
Момичета,за времето на изчезването ми бяхпогълната напълно от Пътеките.... Направо съм пред развод. Изгледах го 2 пъти с руски субтитри, за да мога да чувам гласовете на актьорите. И аз като вас намирам, че това е най- симпатичният индийски сериал. Чудесна индийска приказка за пепляшка с чувство за хумор, много красиви артисти и прекрасна музика. Нищо не са изпуснали от педагогичните наставления за младото индийско поколение, нито характера на традициите , мястото на свекървата, пагубността на страстта, лакомията и омразата, абе сито дет си требе. Казвате, че Барун Собти е добър актьор. Аз пък мисля, че Саная Ирани е царицата на шоуто. Подозирам, че май магията между двамата си е била да стане съвсем истинска, за да напусне юнакът така спешно шоуто и да се отдаде на непланирано бягство в Англия с жена си Пашмиин. Сериалът можеше още да се доразвие до пълното щастие с 1-2 наследника на двойката сестри.  Не зная как е Барун Собти в другите си филми, но определено страхотно си хармонизираха със Саная. Ако знаете от къде мога да си даунлоадна сериала, както и да гледам другите филми с Барун Собти, ще съм ви много благодарна.
А и относно белотата на Синая - тя е от ирански произход.

newsm10
Абсолютно съм съгласна с теб, само дето не смятам, че евентуална връзка между Барун и Саная е причина за излизането им от сериала. Особено пък в Индия мъж да зареже кариерата заради собствената жена  Naughty Като гледах клипове от сета и на мен ми мина през главата, че е възможно границата на служебните ангажименти да е прехвърлена.
И сега като Лори Hug писа за хигиената, та се сетих, че в Пътеките доста е акцентирано на това. Мият се, къпят се всяка сутрин, даже и с прибори се хранят  hahaha hahaha hahaha Ама нали Арнав е Американски възпитаник, други навици и привички има.

# 544
Марвел, не само Арнав, но и нанито - баба му - държеше на това преди утрешната молитва в "храма"- както наричат къта със скулптората на Богинята, молещите се да са си взели душ. ако си спомняш как отряза Лаваня , че е дошла некъпана и я изгони.
Нямах предвид за някакви материализирани отношения между Барун и Ирани, а за химия, която е толкова осезаема, че най-вероятно Пашмиин- съпругата му не е останала равнодушна. Все пак е необяснимо така внезапното му оттегляне от сериала и зачезване извън Индия. Четох му обясненията, че сценарият се бил изчерпил ?! - и то в пика на популярност, след което пък имал големи планове за голямото кино. Както и да е - може и наистина да е чисто рационален стратегически ход това му оттегляне, за да повиши интереса на Боливудските продуценти към себе си точно на върха на славата си, но все пак го прави твърде изненадващо и нетактично - проваля цяла телевизионна продукция.
Той определено се къса като излъчване от останалите индийски актьори, но според мен същото важи и за Саная, а тя няма последваща кариера в Боливууд.  Както и да е надявам се някъде по пистите на безкрайните индиски продукции да си партнират още един път поне. Чудесна екранна двойка са.

# 545
Мацки, клюките няма какво да ги обсъждаме, освен ако не са излезли директно от устат на Барун или Саная.  Wink Аз доколкото знам той е щастливо женен, а тя има дългогодишна връзка и скоро ще мине под венчило. Може да е прехвръкнала някаква искара между двамата на снимачната площадка, но важното е да не се допуска да стане късо съединение.  Laughing
Вчера погледах сериала "Цветовете на страстта" със участието на Саная. Явно си е в нейн стил да играе такива роли, понеже и там беше същата. Пак ония мити нейни погледи, пак залитания уж да падне и т.н. Само дето партньора й не ми допада, а това за мен е много важно. Mr. Green
И филма на Барун погледах. И той си има запазена марка игра. Така гледаше, докосваше, отмяташе косата на партньорката си във филма, че имах чувството, че сякаш го гледам с Саная, но с друга визия.  Laughing
Иначе за къпането сутрин и от Бандитка знаем, че е задължително.  Wink
А за храненето предимно ядяха с ръце, но за да покажат, че са запознати с привичките на запада вкараха и вилици тук-там във сериала. Laughing

# 546
Куши ми харесва повече с прибрана коса, а и в сериала кожата й изглежда някакси по-бяла и изчистена. Да не би да са го фотошопирали?  newsm78

ПОНЕДЕЛНИК. Нанду се чуди какво става, но Гена му нарежда да мълчи. Тръгват, а Ананди, Бейрон и Сумитра се е опитват да ги спрат. Сумитра за малко не припада и обвинява Ананди, че е разтурила семейното спокойствие. Васант не вдига телефона на брат си, така никой не знае къде отиват всъщност. По-късно в имението Ананди се обвинява за случилото се и иска прошка пред портрета на Кало. Васант, Гена и Нанду пристигат в имението на Маавир. Тук вече Гена е сменена. Маавир е много щастлив от тази среща. Извинява се, че не е подготвен, но Васант му отвръща "Няма нужда от специални приготовления, когато идваме в собствения си дом, татко!" (сети се, че му е баща, когато му трябва!). Лъже, че е имал работа наоколо и затова са с багаж и ще останат известно време. По-късно, когато Нанду вече спи, Гена споделя със съпруга си, че е изненадана от решението му, а Васант и обяснява, че е редно семейните дела да останат в семейството, а не да ходят по чужди домове и да разнасят клюки. Бейрон и Сумитра плачат. Жената се притеснява от реакцията на свекърва си. В другата стая Ананди е тъжна и си представя, че играе с Нанду. В дома на Маавир, той все пак подозира, че има нещо нередно в това посещение. Мисли си да се обади на Кало или Бейрон, но решава, че е твърде късно. В имението Ананди съветва Бейрон да потърси брат си в дома на Маавир. Той звъни там и от чичо си разбира, че Васант е при него. От разговора Бейрон разбира, че брат му не е издал истинската причина и казва, че пътуването е било планирано(точно обратното на това, което Васант обясни на баща си). Маавир продължава да се съмнява. Нанду се събужда и си пожелава честит рожден ден. Явно само той се сеща за това. Гена му приготвя закуска. Маавир показва на снаха си стаята на починалата и свекърва, където има снимка на Бейрон и Васант. Маавир споделя, че е много горд от братската обич на двамата. Гена се натъжава, Васант чува разговора и също се замисля. В имението Ананди готви за Нанду, като е забравила, че детето го няма. Разплаква се.

# 547
Мацки, клюките няма какво да ги обсъждаме, освен ако не са излезли директно от устат на Барун или Саная.  Wink Аз доколкото знам той е щастливо женен, а тя има дългогодишна връзка и скоро ще мине под венчило. Може да е прехвръкнала някаква искара между двамата на снимачната площадка, но важното е да не се допуска да стане късо съединение.  Laughing
Вчера погледах сериала "Цветовете на страстта" със участието на Саная. Явно си е в нейн стил да играе такива роли, понеже и там беше същата. Пак ония мити нейни погледи, пак залитания уж да падне и т.н. Само дето партньора й не ми допада, а това за мен е много важно. Mr. Green
И филма на Барун погледах. И той си има запазена марка игра. Така гледаше, докосваше, отмяташе косата на партньорката си във филма, че имах чувството, че сякаш го гледам с Саная, но с друга визия.  Laughing
Иначе за къпането сутрин и от Бандитка знаем, че е задължително.  Wink
А за храненето предимно ядяха с ръце, но за да покажат, че са запознати с привичките на запада вкараха и вилици тук-там във сериала. Laughing

Кики Hug важното е, че им се получава играта, пък каквото било, те си знаят, но ако чакаме да го споделят с нас  hahaha hahaha hahaha
Е, химия има ли в новия сериал на Барун  newsm78

Dream Hug Саная ми харесва всякак. Косата й е великолепна - да им завиди човек на индийките за тез косища, а и нейните стилисти доста добра са справят, за разлика от Баруновите.

# 548
вкараха и вилици тук-там във сериала. Laughing

Кики Hug важното е, че им се получава играта, пък каквото било, те си знаят, но ако чакаме да го споделят с нас  hahaha hahaha hahaha
Е, химия има ли в новия сериал на Барун  newsm78

Dream Hug Саная ми харесва всякак. Косата й е великолепна - да им завиди човек на индийките за тез косища, а и нейните стилисти доста добра са справят, за разлика от Баруновите.

Химия има във всички индийски филми и сериали мац. Дали наистина и в реалния живот на индийците има такава химия, ме съмнява обаче.  Confused
А косите на индийките са превъзходни.  Crazy

# 549
  • София
Привет момичета Hug
Като гледам добре сте обсъдили "Пътеките" Hug

Кики Hug Благодаря ти предварително Hugаз знам хинди, но това не означава че винаги всичко първа научавам Laughing Съгласна съм, че каквото и да имало между тях на снимачната площадка, щом няма късо съединение всичко си е наред Wink Но по-важното е, че тока който протича между тях в сериала ме накара да го гледам. И аз почнах нашега Laughing малко серии, разбрах че финалът е хубав и почти завършен. А след това така ми хареса, че го изгледах на един дъх. Вие сте го написали толкова добре, че няма смисъл да го повтарям и аз Laughing Забавлявах се докато го гледах и със сигурност ще го гледам още много пъти Hug За песничката на Куши- повтаря понякога израза "Какво по дяволите..", друг път не Wink

Марвелка Hug не съм погледнала при руснаците, но на Барунчо оригиналният израз си е ""What the f.." /Какво по дяволите Laughing При нас го превеждат, като едно обикновенно "какво" и се губи смисъла според мен. Така че руснаците се справят значително по-добре Laughing  с тяхното "что за.." За сега поне на нашите им куца превода.
На мен освен скицата Манорама, НК с неговият хинду-английски Laughing много ме разсмива и лелята на Куши Joy Joy големи попадения има и тя в речта. Сега чакам да видя как ще преведат всичко това. Защото в този сериал освен всичко останало диалозите са им много добри Hug

Косите на индийките са наистина много хубави Heart Eyes но имайте впредвид че в сериалите и  не само Wink всички тези разкошни коси които гледаме, обикновенно са досложени допълнително WinkПросто го отбелязвам Hug

# 550
Благодаря ти Миха.  Hug Значи правилно съм разбрала и аз, за какво иде реч.  Wink
Верно и лелята на Куши с това "О Нанда Касор" направо ме разбиваше.  Laughing
Относно екстеншъните, сега се замислям, че може и да си права, тъй като доста актриси ги гледам с по къси коси отколкото са на филмите.  Wink

# 551
  • София

Кики HugДа правилно си разбрала нещата Laughing

Лелята с този израз споменава господ Laughing затова и НК и дойде като подарък от небето. Много смешна беше първият път като  чу името  му по телефона Laughing "Не повтаряй името на Господ" а Куши и каза, че е до нея  Joy и тя изпадна екстаз, господ бил слезнал при нея Joy Joy да го почете подобаващо Laughing

# 552

Кики HugДа правилно си разбрала нещата Laughing

Лелята с този израз споменава господ Laughing затова и НК и дойде като подарък от небето. Много смешна беше първият път като  чу името  му по телефона Laughing "Не повтаряй името на Господ" а Куши и каза, че е до нея  Joy и тя изпадна екстаз, господ бил слезнал при нея Joy Joy да го почете подобаващо Laughing

"О Нанда Касор" означава "О Боже" в преводно сигурно на хинди, защото "Rabba ve" също означава "О Боже", но на панджаб. Поправете ме, ако греша! Simple Smile

# 553
  • София

"О Нанда Касор" означава "О Боже" в преводно сигурно на хинди, защото "Rabba ve" също означава "О Боже", но на панджаб. Поправете ме, ако греша! Simple Smile

Точно thumbsup едно и също означават Laughing

# 554
Мацки, аз не се стърпях и изгледах "Пътеки към щастието" или "Как да наречем тази любов?" /по оригинал/. Mr. Green Страхотен сериал. Heart Eyes Захванах да го гледам, понеже е 398 техни епизода и няма да ми се налага да го следя с години като другите, но така ме завладя, че го изгледах на един дъх за има-няма 10дни. Сега обаче ми се иска да има още и още. Crazy Смея да кажа, че този сериал вече е номер 1 в топ класацията ми за индийски сериали.  Heart Eyes
Докато гледах този сериал се сетих, че актрисата Санайя Ирани /Куши/ съм я гледала в един клип на моята любима индийска песен. Клипа е откъс от сериала "Цветовете на страстта". Някоя от вас  гледала ли го е?  Rolling Eyes Партньора и там много не ми е по вкуса. Един такъв мустакат Джо.  Laughing
Барун Собти /Арнав/ е друга работа. Секси сладур. Ще го изям с парцалките.  Mr. Green Снимал е страхотно филмче, точно по мой вкус и тези дни мисля да го изгледам. Wink

Сериала е страхотен! Подкрепям те напълно  Crazy и на мен много ми хареса  Hug Едно въпросче  Laughing Барунчо е снимал два, кой от тях ще гледаш и къде, ако може линк  bouquet
Последното което е снимал е една реклама за пестенето на вода  Laughingголям сладур  Crazy

http://m.youtube.com/watch?v=lUqst2bS7wM

И аз се включвам с две ръце за "Пътеките.."Страхотен сериал ,изгледах го на един дъх.Спях по час -два и на работа. Hug Hug Hug  bouquetИ Саная и Барун си изпълниха ролите перфектно и другите актьори също се справиха добре.И аз се хванах да го гледам точно защото е само 398 серии ,а не 1500-2000..........хаха

Общи условия

Активация на акаунт