Женени от пръв поглед - 8

• 55 668
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Имаше я мелодията и окото и в Женените и в Капките 100% съм сигурна а днес го видях и докато течеше нещо по Нова.

# 16
http://www.kliuki.bg/341361/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D0%B2 … 1%81%D1%82%D0%BD/

Дали е за заблуда и предизвикване на интерес?

# 17
Аз не догледах снощи предаването, но ясно видях надписа "финал" на един от кадрите и останах  с впечатление, че още вчера ще се знае кои двойки остават заедно и кои не. Сега от вас разбирам за някакви "обрати", дето щели да се случат в петък.....При АиА обрат не знам как може да стане, ГиГ показаха какво мислят по въпроса, обаче и СиС според мен били решили да останат заедно, поне така разбрах от разговора с психоложката....сега излиза че това в петък е някакво изсмукано от пръстите...ще ни занимават в праймтайма в навечерието на уикенда с терзания "да бъда или да не бъда"

# 18
Не ми е интересно предаването, но поне от вас да науча последните събития.

# 19
  • София
От предната серия имам усещането,че Гергана има променено отношение  към  Георги и е готова да си даде шанс да бъде с него.Докато той много ми хареса в категоричното си и логично решение да се разделят.Долових разочарование в нея.Някои жени са така-едва когато започнат да губят нещо разбират,че всъщност го искат.Или пък започват да го искат,само защото го губят,не знам...

# 20
  • Тра-ла-ла
Вчера в предаването водещата каза,че събират участници за втори сезон,но кога ли ще е ? Много е рано ако ще е чак другата пролет,дано е лятото  Grinning
Фродо (продуцентът) каза, че 2ри сезон ще е напролет

# 21
  • Брюксел / София
Чак сега се загледах в първа страница и разбрах, че Жорето бил от групата на "алфа мъжкарите", каквото и да означава това. Само не знам, ако един "алфа мъжкар" не може да свали жена, по която си пада, то за какво алфа и за какъв мъжкар става дума. Снощи Жорето като показваше излиянията си на таблета беше готов да ревне. Аз всъщност мисля, че и заради това използва таблета. Ами той си беше натоварен и снощи, всъщност той перманентно е натоварен от нещо, от някого, от себе си. Толкова не е наясно със себе си този човек, че няма накъде повече: липсва му увереност, самооценка, самочувствие, та той не се чувства добре в собствената си кожа и търси виновен за това.
Хич не съм фен на Гергана, но и се възхищавам, че запази самообладание и беше позитивна почти през цялото време (изключвам разговора с Бостанджиев). Мисля, че дори и Бостанджиев застана на страната на Жорето защото усети у него такава обърканост и липса на сила, че реши да пробва по друг начин. Той като специалист видя проблемите на Жорето и се опита да го защити от самия него.
Не знам какво е говорил Жорето на специалистите в началото като изисквания за жената, която търси, но допускам, че е казал че търси амбициозна, красива и силна жена с професия и разнообразни интереси, обаче е пропуснал да отбележи, че амбицията трябва да се простира  до вкусна мусака, а професията всъщност означава да боготвори неговите успехи…  Ако Жорето беше жена нямаше да е сам, но има ужасен характер за мъж. От както свят светува мъжкият гони, а женската избира, ама тоj Жорето не може да гони, той иска някоя да му се предложи на тепсия и да го следва безропотно – не знам дали такива има…  
И за едно нещо Гергана беше абсолютно права - голяма драма е Жорето: то е тръшкане за всяко нещо, анализи, чуденки, дилеми, таблети,  дъски с плюсове и минуси, разговори с приятели, специалисти, да се чуди човек защо тогава е сам и неудовлетворен?! Няма как човек, който не е в хармония със себе си, със собствените си желания да бъде щастлив. Такава липса на емоционална и житейска зрялост е направо отчайваща на 35. Хайде на 20 да не знаеш кой си и какво искаш, и какво търсиш в човека отсреща е нормално, но на 35 говори за патология…

# 22
Напротив: на 25 години искаш много по-малко и казуса е много по-прост. На 35 драмата е пълна.

# 23
Хайде да видим в петък, а друг сезон едва ли ще се вържа да гледам, не е лошо като замисъл предаването, но лошо като изпълнение- много режисура, много повторения, много накъсване.

# 24
Запис в темата за "големият финал"  Mr. Green
А като стана дума за втори сезон, дано поне са чели в темата и са видели кое им куца в предаването, та да се стегнат  Mr. Green

# 25
Запис  Peace
А защо не дадоха в анонса за петък нищо със С-С  newsm78
Не вярвам да са се разделили,но знаеш ли...

# 26
  • София
Браво момичета!
В първите 10-15 коментара на тази тема сте изчерпали съдържанието на цялото предаване!  smile3501

# 27
И аз не съм чула мелодията на ББ. В капките -да,но тук не. Едва ли правят реклама на предаването. Айде с Женени от пръв поглед са с общ продуцент и може да го презентират. Капките обаче са с друг и не ми се вярва да го обявяват с намек там. Може би е съвпадение

Е що да не го обявят  ooooh! нали е една и съща телевизия ...
Да ти
Скрит текст:
"имам"
логиката

# 28
Ти представяш ли си примерно Слави да рекламира продукция на МХ,пък било то и по същата телевизия??? Не се изисква нито да ми "имаш" логиката,нито да я схванеш Peace

# 29
"... не е лошо като замисъл предаването, но лошо като изпълнение- много режисура, много повторения, много накъсване."

И аз мисля така. Има много потенциал в едно такова предаване, но някак си реализацията не е на ниво. На моменти ми беше досадно, скучно дори, а "специалистите" не ми спечелиха доверието. Лично за себе си, познавайки добре характера и претенциите си, не си и представям да съм героиня в подобен формат. За мене е абсурдно да срещнеш някой напълно непознат за пръв път в живота си пред олтара. Да се ожениш/омъжиш за него, да се целувате и прегръщате само минути по-късно, а след няколко часа да се окажеш в леглото със същия този непознат, да споделиш дори романтична екскурзия със случаен човек, да живееш и се съобразяваш с такъв и т.н...Затова ми беше интересно при тях как се получават нещата...Разбира се, че вярвам и има любов от пръв поглед, но там всичко се случва на мига, спонтанно, има силно взаимно привличане, химия....А подобна сладка "лудост" да те сполети по преценка на точно тези "специалисти", е невъзможно....Играеш чист хазарт с предизвестен край...Да допуснеш напълно непознат в личното си пространство толкова екстремно, бързо и близо, не ми е нормално...Това е огромен шок и стрес за всеки средно интелигентен, мислещ, с нормална психика и ценностна система...Бракът/изборът на брачен партньор е едно от най-сериозните решения в живота, наред с избора на професия и децата... Затова и историята/драмата на двете ГГ ми е сякаш най-нормална и истинска...
...P.S....Вие бихте ли участвали? Може пък да се погледне като на една забавна авантюра ?!...Може да зависи и от възрастта дори, ако си на 25 животът изглежда наистина различно?!...Опитвам се да разбера участниците във формата, /макар че те първоначално май не са били наясно за какво иде реч.../...

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 19:16 от Karinche

Общи условия

Активация на акаунт