Женени от пръв поглед - 8

• 55 667
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • Тра-ла-ла
С такива уникални специалисти...как да не се запише човек Laughing Пу за мен отчето Blush

Във ФБ страницата на предаването имаше опция да задаваш въпроси. Там продуцентите бяха казали, че след сортиране на кандидатите са останали 15 мъже и 15 жени. И от един клип се видя, че реално търсят пасващи си двойки само в тази групичка. И от тези 30 човека установиха, че има хора, за които няма идеален партньор и за това няма как да влязат във формата Tired И накрая останали 3 клети двойки от немай къде ги събрали Crazy

# 31
На мен ми е интересно как решиха,че за Георги има и че това е именно Гергана Rolling Eyes

# 32
  • Тра-ла-ла
Сред 15 женки все някоя трябва да е, за да стане шоуто...за това изиграха картите "ау, колко ще е интересно - 2 остри камъка" Whistling

# 33
Ами да се бяха спрели на някой от останалите 12 мъже за избор за Гергана и да бяха пропуснали Георги в селекцията. За мен той е отявлен пример на човек,при когото ще сбъркат в избора на партньор

# 34
  • Тра-ла-ла
Георги разсъбуди спящите домакини и рейтингът скочи. За тази цел двойките са подбрани идеално...А-А си пасват почти 100%, С-С - 50% , Г-Г-ъъъ? newsm78 Т.е. има разнообразие и динамика в предаването. Иначе щеше да е скучно да гледаме 3 чуруликащи захаросани двойки, при които всичко е по мед и масло Grinning

Чисто статистическо няма как да срещнеш идеален партньор сред 15 човека от кол и въже. Те хората понякога и цял живот не намират любовта

# 35
Аз пък си мисля че мачмейкърите са търсили жена точно на Георги, нали са стари познайници, и понеже той е с много изисквания Гергана им се е видяла че най-много отговаря.  Общо взето тя наистина отговаря на описанието каква жена търси.

# 36
С такива уникални специалисти...как да не се запише човек Laughing Пу за мен отчето Blush

Във ФБ страницата на предаването имаше опция да задаваш въпроси. Там продуцентите бяха казали, че след сортиране на кандидатите са останали 15 мъже и 15 жени. И от един клип се видя, че реално търсят пасващи си двойки само в тази групичка. И от тези 30 човека установиха, че има хора, за които няма идеален партньор и за това няма как да влязат във формата Tired И накрая останали 3 клети двойки от немай къде ги събрали Crazy
Съгласна съм  Peace
Аз гледах  началото на  формата, където показаха и част от "кастинга" на участниците - имаше много симпатични / не говоря само за визия/ и момичета и момчета...Явно са избрали тези, които ще им  понапълнят шоуто, а не точните един за друг. Съгласна съм също, че "специалистите" си направиха лоша реклама с този буквен подбор.  Ако не бях гледала  този формат, сигурно бих се навила да участвам, щото съм си екстремен тип и щеше да ми е интересно...ама да ме забъркат с Джак Изкормвача, само щото и моето име започва с Д - не , мерси Laughing

# 37
Малееее,добре,че не участвах този сезон,че за мен щеше да е Георги  Joy .Зандали,предпочитам Джак Изкормвача,че поне ще ме умори от раз,пък Жорко ще ме мъчи с мрънкане 5 седмици

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 19:25 от geri-gb

# 38
пък Жорко ще ме мъчи с мрънкане 5 седмици

Само с мрънкане ли? С отегчение, недоволство, вечно неспокойство, обвинения, игра пред камерите, едно пред теб, друго пред екипа... Ще бъдеш подложена на тормоз и принизяване относно професионалния ти път... Ще бъде търсен повод да бъдеш наричана "кифла", "миска" и други подобни.. Ще се критикуват книгите, които четеш, хобитата които имаш... и ще има "върти ма!" Grinning

# 39
Именно. За това предпочитам Джак Изкормвача. По-малкото зло е. Само дето аз нямам търпимостта на Гергана и способността да премълчавам,така че нямаше просто да си тръгна като ме изнерви. Аз влизам "смело" в спора,дори и когато е с дървен философ като Жоржи

# 40
само на мен ли ми харесва Георги? newsm78

Какво му е на човека, знае какво иска и не прави компромиси. Гергана го играе секс бомбичка, на всеки мъж би му било трудно да устои. Много биха й играли по свирката само и само да им засвири Wink
Гошко си я *** и не е нужно да му е законна съпруга.
За мен лично Гергана е хитра, опитна и манипулативна, не забравяйте, че има и предишен брак. Перфектно си изигра картите. Simple Smile
Гошо ме кефи и е тип на място

# 41

Сетих се за Гошо, от създадения първообраз в предаването. Не казвам, че е такъв!  Mr. Green

# 42
Този Дима е много готин Heart Eyes  chef

# 43
Малееее,добре,че не участвах този сезон,че за мен щеше да е Георги  Joy .Зандали,предпочитам Джак Изкормвача,че поне ще ме умори от раз,пък Жорко ще ме мъчи с мрънкане 5 седмици

Ти па ... Купуваш ротвайлер и фризер (вертикален)  ... и за кучето ще има мръвка поне една година.  Mr. Green

# 44
То от него и кучето ще избяга с 300,не с 200,щото Жоржи ще му обясни,че го е непрегнал  Joy . Та само с фризера ще си остана  Joy,е и с Жорко. Най-много ако видя зор аз да скоча вътре,че да се свърши с мъките

Общи условия

Активация на акаунт