Женени от пръв поглед - 8

• 55 886
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Хайде сега, на Гергана приличала. Че то лицето й е закрито. Ако само по дългата коса прилича на Гери, то половината българки също приличат на нея.

# 406
Снощи гледахме грандиозния провал на Вито, който след като бе водещ на "Цената на истината" и "Хванати в изневяра", бе спипан от папараци да кръшка на жена си по храсталаците. Какво предаване очаквате от прелюбодеец без морал?

# 407
Витомир Саръиванов в способен да осе.е и най-добрата идея. И го прави, винаги.

# 408
  • по пътя
Вярно малко напомня на Гери. Grinning
За Светла ми се сви сърцето, не знам как са се събрали, но като цяло не стояха добре един до друг.Стефчо е още непорасляк, а може и такъв да си остане, виждайки "светлият" пример на Коцето, като се хлъзнеш по тая плоскост и измъкване няма.  Много кофти гледка бяха насадяли на диванчето, с тази кака полу-голата  ooooh! Светла има голям късмет, че се разделиха, нямаше да стане по-добре, такъв да си го дундуркаш цял живот.  Stop

# 409
И на мен ми прилича на Гери Simple Smile

# 410
Най-големият провал на "професионалистите", "специалистите" или там както се наричат беше Стефан. Не само, че не трябваше да го събират със Светла. Те не трябваше изобщо да го допускат в предаването.
Явно момчето въобще не си е търсил съпруга, ами както каза - бил на дискотека, вилнял цяла нощ и на сутринта му казали, че трябва да се жени, та той се съгласил. Едната известност му трябва, жалко за Светла, че и за Гери. Единственият им позитив е, че може общ бизнес да завъртят с фитнеса и понеже са известни, да им се получат нещата. От сърце им го желая. Наистина предаването използва чувствата на хората по много грозен начин. Снощи ми беше много мъчително да гледам Светла .....

# 411
Я, Гошака си е намерил половинката! Горкото момиче!

# 412
# 413
Ами, че то същото като предишното  Mr. Green Прилича на Гергана. Направо й е намерил двойничка, но с по-благ характер и да не го напряга. Зловещо Whistling

А, бе, нали Гогата не обичал да пътува....номера!

И по-ниска, че да не комплексира този напет ергенин.

# 414
Лоши жени такива! Нека е щастливо Гошето. А девойката със сигурност я познава от някой сайт за запознанства, където е живял преди да попадне в предаването.

# 415
  • Тра-ла-ла
Просто се е усетил, че вместо пръчка за селфи, е по-добре да си носи малка платформичка, на която да стъпва, за да изглежда по-висок....ала Силвио Берлускони
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 16:32 от Джулая

# 416
Просто се е усетил, че вместо пръчка за селфи, е по-добре да си носи малка платформичка, на която да стъпва, за да изглежда по-висок....ала Силвио Берлускони
Скрит текст:
8zhZniO7RCc
Не се отваря.
Въобще не прилича на Гергана и косата и е с по хубав цвят и ръката и е на лицето,,как я припознахте не разбрах

# 417
Лоши жени такива! Нека е щастливо Гошето. А девойката със сигурност я познава от някой сайт за запознанства, където е живял преди да попадне в предаването.
Аз мисля, че е ето тази девойка  Mr. Green. Запознали са се на поредното парти за необвързани на мачмейкърите през януари тази година Mr. Green.

ето тук е албума
http://www.clubr.bg/album.php?page=1&id=31&action=

# 418
  • Тра-ла-ла
Аз мисля, че е ето тази девойка  Mr. Green. Запознали са се на поредното парти за необвързани на мачмейкърите през януари тази година Mr. Green.

ето тук е албума
http://www.clubr.bg/album.php?page=1&id=31&action=
Ако е същата жена, то това значи, че заварката може да е станала още тогава, но Георги вече да е бил подписал договора за участие в предаването. И ето една причина да съботира връзката си Гергана...просто е бил хлътнал или влюбен в друга

# 419
  • Тра-ла-ла
MG18, оправих линка.  Peace

Жената от партито е същата. Забележете на двете снимки златния елемент на часовника от вътрешната страна на китката Whistling

Общи условия

Активация на акаунт