Женени от пръв поглед - 8

• 55 891
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Ми нямате граници просто, напъвате, напъвате... ще се скъсам и ще заплача... а после ще разказвам на сестра си за най-големите трагедии в живота, които са, че с някоя патка не са ми се получили нещата. И така докато порасна и разбера колко малко знам за живота.

Жорко, ти ли си?!

# 466
Ми нямате граници просто, напъвате, напъвате... ще се скъсам и ще заплача... а после ще разказвам на сестра си за най-големите трагедии в живота, които са, че с някоя патка не са ми се получили нещата. И така докато порасна и разбера колко малко знам за живота.

Жорко, ти ли си?!

Герги е... Joy

P.S. johnyenglish има чувство за хумор, самокритичен е и има автоирония, това е напълно достатъчно, за да ни отпаднат подозренията...За съжаление не е той!!! Peace

# 467
На Жоржан сестра му има ли семейство или и тя е вечната стара мома?

# 468
Момичета, много ме натоварвате с тия ваши приказки... вътрешния ми мир отиде по дяволите...

Twisted Evil
А сега кажи, че в бг-мама от дума не разбираме и нямаме чувство за такт - всички млъкнахме  Wink

# 469
Аз съм! Пиша ви от последния етаж на кулата в Пиза. Какво ново се пише за мен в България?

# 470
Не си ти! Жоржи е ерудит и никога не допуска грешки в членуването. Освен това е влюбен и няма време за женорята в bgmamma. Най-много да си Вито, който се чуди дали след като за първия сезон са се явили 20 души, за втория ще има поне 6, че да събере три двойки.

# 471
Аз съм! Пиша ви от последния етаж на кулата в Пиза.
Гледай да не паднеш Laughing
"....Досега над 250 души са паднали от кулата по различни причини..."
Ама сигурно ще си първия паднал след травмиращо участие в "Женени от пръв поглед" Joy

# 472
Не си ти! Жоржи е ерудит и никога не допуска грешки в членуването. Освен това е влюбен и няма време за женорята в bgmamma. Най-много да си Вито, който се чуди дали след като за първия сезон са се явили 20 души, за втория ще има поне 6, че да събере три двойки.

В членуването може и да не допуска грешки, но в правописа... Whistling

Ето един от неговите отговори под днешната снимка от Пиза:
Цитат
George Veselinov Аз знам, сигорно е smile emoticon
Like · 8 · about an hour ago · Edited

# 473
Аз съм! Пиша ви от последния етаж на кулата в Пиза. Какво ново се пише за мен в България?

Внимавай, Жоре! Не заставай с гръб към приятелката си, ако и тя се е качила заедно с теб. Подозрително блага изглежда - като нищо ще те бутне уж случайно и хоп - ще станеш 251-вият паднал от кулата.

# 474

Цитат

Това е от прекалено многото емоций, който са го убзели.

# 475
Разбира се, че съм тук на кулата с приятелката си! Новата! В смисъл вече имам нова приятелка! Която не е Гергана! Не ме напряга и ми се получават нещата, следователно са виновни мачмейкърите, психолозите, Гергана и небесните тела, че в предаването не ми се получиха. И не съм гей! Изобщо!

Освен това жените се тълпят на опашки пред мен, днес тук едни хора се наредили, защото си мислеха, че това е опашката да се качиш на кулата, пък то беше от мои фенки.

# 476

Внимавай, Жоре! Не заставай с гръб към приятелката си, ако и тя се е качила заедно с теб. Подозрително блага изглежда - като нищо ще те бутне уж случайно и хоп - ще станеш 251-вият паднал от кулата.

Ей, Кукумицинка, ама и ти намери да му помрачиш ведрото настроение...Сега ще му затрепери пак мъжественото гласче...Вкара му муха в главата, смятай, че вече и тази му изгора е заподозряна и е поредната неподходяща за него...кифличка!... Joy

# 477

Цитат

Това е от прекалено многото емоций, който са го убзели.

Туй шъ да е.  Crazy

# 478
Ехх,къде са сега Жоровите застъпници,които скачаха,че иронизирал Светлана с писането на емоций. Сега кого иронизира?

# 479
  • SF
Бихте ли участвали във втория сезон?
Въпросът ми е към всички - и към тези, които вече си имат партньори. "Бихте ли..."

Общи условия

Активация на акаунт