Женени от пръв поглед - 8

• 55 744
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Гергана отново е мн спокойна и умерана, на фона на този ръб. Няма напрежение в нея, а този пак се държи шизофренично.

даа подкрепям странна птица е Жорката

# 181
На мен мачмейкърката изобщо не ми допада. То защото не знаели какво ще излезе,за това било експеримент  ooooh! .
За пръв път симпатизирам на Георги. Хареса ми,че зададе въпросите,които вълнуват всеки ,гледал предаването-защо изобщо ги събраха с Гергана. Адмирации,че поне сега не се показа като двуличник и да им мига на парцали.
Иначе продължавам да не го долюбвам. За мен не той е причината да излязат в добри отношения с Гергана след края на връзката им.  Той беше този,който нападаше,критикуваше и уязвяваше другия. Така че ако някой се е постарал да запази добрия тон,определено не е "Многострадална Геновева"

# 182
Гери на коя марка е регионален мениджър?

# 183
  • по пътя
Гери малко се прави на ударена или наистина не е разбрала нищо ? Той сто пъти й каза , че е рязка и агресивна, а тя се прави на неразбрала.

# 184
  • Тра-ла-ла
Ню Йоркър

# 185

Ню Йоркър  Peace
Личи си, че аз не разбирам от мода, не ми харесва тоалетчето и  Confused

# 186
Гергана отново е мн спокойна и умерана, на фона на този ръб. Няма напрежение в нея, а този пак се държи шизофренично.

Абсолютно подкрепям! Тоя развали без причина (е, причината са комплексите му) нещо, което можеше и да се получи...

# 187
Абе и двамцата не се искат, ама все Жорката виновен излиза, защото ГеритУ е лисичка.. Тя се направи на жертвичка, а всъщност и тя не иска да е с него.
 Whistling

# 188
Той беше този,който нападаше,критикуваше и уязвяваше другия. Така че ако някой се е постарал да запази добрия тон,определено не е "Многострадална Геновева"

Абсолютно!

# 189
  • Брюксел / София
Браво на Гергана, въпреки че не я харесвам, момичето е честно, открито и откровено. А този мълчи като плужек.

# 190
Като пишеше, че Гери е мениджър си представях нещо повече от Ню Йоркър..

# 191
Аууу, пак ни цитират  Mr. Green

# 192
Много ме кефи колко са посърнали "мачмейкърите" дето събират хора по първа буква.. Grinning

# 193
  • Тра-ла-ла
На Георги каквото и да му кажат или да го питат - все реагира остро, отрича..

# 194
Много ме кефи колко са посърнали "мачмейкърите" дето събират хора по първа буква.. Grinning

И аз това забелязах, но това е техен личен провал  Peace

Общи условия

Активация на акаунт