Женени от пръв поглед - 8

• 55 771
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Crazy
Ще припадна. А психоложката колко "благо" глледа Георги
Ужас и аз го забелязах, как може .Това е професионалист Shocked

На мен хич не ми прилича на професионалист, а по - скоро на току що завършила психология в някой свободен университет.

# 211
На момента да си признае бг-мамата, която гепи Жорето Joy

Joy Ще посмее ли!?Горката... Mr. Green

да ви кажа аз до сега никакъв обрат не видях от така промотираният финал  Outta Joint Outta Joint Outta Joint   то от ясно по ясно си беше!Сега и бебе няма да има...така че..силно се надявам моите любимци С и С да са заедно  Peace Peace Praynig

# 212
Е ся разбрахте ли Жоро се е познавал със сегашната си приятелка от преди и като е видял Гергана човекът е разбрал че другата е по подходяща. Той затова така бързо се отказа и т.н

# 213
На момента да си признае бг-мамата, която гепи Жорето Joy

Joy Ще посмее ли!?Горката... Mr. Green

Горката, наистина!!!!

# 214
Crazy
Ще припадна. А психоложката колко "благо" глледа Георги
Ужас и аз го забелязах, как може .Това е професионалист Shocked

На мен хич не ми прилича на професионалист, а по - скоро на току що завършила психология в някой свободен университет.

хахх и на мен това ми направи впечатление!:) Погледът беше покъртителен просто  #Crazy

# 215
Е Светла ли е бременната?!?
То друга не остана Simple Smile

# 216
Хей, фенките на Георги, я си признавайте веднага коя от вас си го взе   Party

# 217
Е ся разбрахте ли Жоро се е познавал със сегашната си приятелка от преди и като е видял Гергана човекът е разбрал че другата е по подходяща. Той затова така бързо се отказа и т.н
Прилича на маймунките - не пуска единия клон докато не хване другия. В неговия случай другия "клон" не му е свършил работа и се е върнал на стария....

Мнението ми за Георги от началото на формата до сега се промени на 180 градуса с течение на времето. Изключително неприятно мрънкащ егоист. За жалост е представител на цяло едно поколение 20-30-годишни "мъже" в България. Егоизмът е водещото чувство при него.

# 218
  • Брюксел / София
Доволна съм за Жорето-всеки има нужда от щастие, макар че той не изглежда щастлив,  ама поне не е само със сестра си и мама, има си и гадже Simple Smile

# 219
Хей, фенките на Георги, я си признавайте веднага коя от вас си го взе   Party

Хм, Бижу се губи някъде... Хм...  Thinking Mr. Green

# 220
Истината е,че с Джулая и polombra си го оспорваме Жоржи и нарочно го клеветим тук,за да намалее тълпата от фенки. 

# 221
Е Светла ли е бременната?!?
То друга не остана Simple Smile

бе май не е иначе с тези тренировки нещо не ми се връзва

# 222
Защо ли нещо ме съмнява изобщо да има нова жена?...Много е вероятно да послъгва, че да не излезе най-големия загубеняк!...Гергана сякаш посърна малко като чу! newsm78

# 223
Как'Сийке,и вечната защитничка на Георги-praschinka,се губи  Whistling

# 224
Нее, не ми се искаше да са се разделили! Вижда се, че и е много тежко.

Общи условия

Активация на акаунт