Женени от пръв поглед - 8

• 55 892
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Ми не обича да пътува момчето! Ама понеже се определя като контрол фрийк сега е принудил новата да изиграят сценария от "Женени от пръв поглед" за да провери дали ще се напрегне. Изпитателни тестове прави, анализира, сигурно и сгъваема дъска мъкне.

# 436
Тя и новата едва ли е много стока, ако цялата работа не е театър. Оженил си се нашичкият за някаква, разделил се, а онази през цялото време седяла на позиция нисък старт и веднагически след раздялата с Гергана му се нанесла в квартирата.

# 437
Аз лично бих предположила, че на партитата тя е била "отчаяна", а той любезно-дистанциран. Всички са се запознавали, разменили са телефони. Мисля обаче, че той я е потъсил за среща след края на формата. Тя не го е " чакала".

# 438
Тя и новата едва ли е много стока, ако цялата работа не е театър. Оженил си се нашичкият за някаква, разделил се, а онази през цялото време седяла на позиция нисък старт и веднагически след раздялата с Гергана му се нанесла в квартирата.

Не след раздялата - след развода, той си го уточни нееднократно. Да не помислим, че другата е няква мръсница, дето се е нанесла при женен Laughing  Бе, голям образ е този Георги - докато мрънкаше -миии, тяяя, ако  искаше нещо, щеше да е тук...и хоп, Гергана се появи и  Гошо се сдоби с нова изгора, как не му се и родиха две-три челядини през това  кратко отсъствие на гадната му  жИна /бивша/  Laughing

# 439
Никой не е на тяхно място и никой от нас не знае как се чувстват те. Няма защо да гадаем и да иронизираме. Да, правите си смях най-чистосърдечно (надявам се), обаче ако някой говори така за вашите житейски избори, няма да е толкова забавно.

# 440
Това, че са му помогнали да си намери жена преди формата, според мен не им дава право да се гаврят с него и на негов гръб да изнасят предаването. Но от друга страна няма никаква етика в подобни предавания. Един път си даваш д-то под наем и нон стоп те таковат без вазелин Tired

По-важното е, че са сбъркали в избора си за жена на Георги  Peace

# 441
Гошко в момента е в Италия, тъй че снимката е актуална. Спокойно, и тя ще го натовари и напрегне, въпрос на време. Представете си Георги си счупи нокътя докато са там - трагедията ще бъде пълна. Или УникалнЪ!

# 442
  • София
На мен новата изгора на Гошето ми мяза на заспа. Нищо лошо не влагам в това просто едно безлично момиче, с някой и друг комплекс, което поради този факт явно е и самотно и се е пробвало в партитата на мачмейкърите. На първо четене Гошето хич и не и е обърнал внимание, защото с неговото самочувствие е искал някоя принцеса. Да ама след контакта с Гери явно си е дал сметка че по-яките мадами просто не може да ги понесе и да се свързал с дамата от партито. Поне до нея няма да изглежда така като мухльо.

# 443
  • София
Това, че са му помогнали да си намери жена преди формата, според мен не им дава право да се гаврят с него и на негов гръб да изнасят предаването. Но от друга страна няма никаква етика в подобни предавания. Един път си даваш д-то под наем и нон стоп те таковат без вазелин Tired

По-важното е, че са сбъркали в избора си за жена на Георги  Peace

А може би просто Георги се е съгласил да участва в предаването ,а другото момиче не и затова са му сложили Гери.

# 444
Какво толкова се чудите - нараненото момче си е изплакало сълзите на въпросната, тя му е почеткала егото, отпрегнала го е и voila

# 445
Има си приятелка

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153005032637620&se … =1&permPage=1

Грозно е да му сметате заплатата и за какво да я харчи.

# 446
  • Тра-ла-ла
На мен новата приятелка на Георги ми изглежда лъчезарна и добричка Peace Ако си спомняте преди време имаше една снимка пак от въпросното парти, където Георги денсеше лудо-еротично Party с една жена...е, май е точно тази. Но изтриха снимките му.

# 447

Не след раздялата - след развода, той си го уточни нееднократно. Да не помислим, че другата е няква мръсница, дето се е нанесла при женен Laughing  Бе, голям образ е този Георги - докато мрънкаше -миии, тяяя, ако  искаше нещо, щеше да е тук...и хоп, Гергана се появи и  Гошо се сдоби с нова изгора, как не му се и родиха две-три челядини през това  кратко отсъствие на гадната му  жИна /бивша/  Laughing

За мръсница не знам, но ми е доста невероятно - запознават се, започват някакъв контакт, после той го прекратява, за да си пробва късмета с друга, даже направо се жени за друга. После отново подновява контакт с нея, очевидно и да не е обяснявал, няма как да не разбере от телевизора, че е имало друга, обаче на нея нищо не ѝ пречи, даже скоростно се нанася при него. Мисля, че всяка една жена, която е "избрана" толкова колебливо, като план Б, би била доста резервирана към скоростни действия като общо съжителство и пр. На Гергана предполагам, че от предаването са ѝ плащали наема, докато е била с Гошето, но тази новата дано да си го плаща сама, ако живее под наем, а да не си е напуснала квартирата, за да гради семейно щастие с Гошко.

Но да, като цяло ми е силно съмнително, че му е сериозна приятелка - по-скоро са сключили някаква сделка.

# 448

А де, и аз това се чудя - то от развода до заснемането на този епизод не остава време и от два месеца да се юрнеш да заживееш с някой, който си срещнал преди още 2 месеца и нещо на парти за необвързани и междувременно е бил женен... Пък и той доста свойски си се държеше с Гергана веднага след сватбата, та ми се струва, че надали е саботирал умишлено отношенията им, за да е "верен" на новата си изгора, но играе го супер яко екстремното създаване на семейство и след края на предаването Laughing Скоро пак ще се "усети", че "се е вкарал във филм" и го играе, както обясни и на Гергана  Simple Smile
 Интересно защо по-рано не се сети за новата си изгора и мрънкаше какво би било ако Гергана съжалява...
Много несериозен подбор на мъжете! Ако там е бил по-голям дефицитът, трябваше да започнат подбора на двойките от най-подходящите мъже, а не от жените. Според мен първа и главна грешка на спецовете им е, че не пуснаха кастинга с реалните му намерения, а го завоалираха така, защото едно е да си търсиш евентуална половинка за връзка, съвсем друго е да си готов за брак и да си търсиш съпруг(а). Не ги виждам как ще направят по-добър втори сезон, то и затова изтеглиха по-рано новия кастинг, че след финалното развитие кой нормален човек ще се запише да му търсят даскалица, нивга попорастващ тинейджър записал се снощен за брак или вечно мрънкащ анализатор  Grinning
 Аз лично съм много разочарована от всичките специалисти (може би най-малко от психоложка вероятно, защото най-скептично гледах на нейните професионални умения предвид възрастта й, но пък от нея чух и най-много смислени коментари). И честно казано и на отчето не знам какво му харесвате освен симпатичния и достолепен вид - ми той човека две смислени изречения не го видях да изрича. Нашето отче в няколкото мин. преди венчавката ни каза толкова много важни и съществени неща, колкото май общо не чухме във формата. Освен това някак си нелепо ми стои едно духовно лице в един такъв "любовен експеримент", някак сякаш църквата приветства с отворени обятия подобни експерименти...
 Джулия, Уууникална си - и с наблюдателността си и с коментарите си  bouquet

# 449
На Гергана предполагам, че от предаването са ѝ плащали наема, докато е била с Гошето
Не си гледала внимателно, тя с гошко не е живяла (изслючваме едни 2-3 дни някъде). А на новата му приятелка - естествено се е почувствала окрилена, че тоя е сменил момиче като Гери за нея, това е добре известния "феномен на любовницата". Но скоро нещата ще си дойдат на мястото, вервайте ми Mr. Green
Давам им срок до края на есента. Оптимистично. Mr. Green

И да вмъкна две думи за оная п*тка Фродо Съръиванов. Помните ли в анноса за петъчното предаване как бяха монтирали думите на гошко "правим разни неща заедно" и после Гергана как казва "ох, много топло стана в студиото". В този контекст всеки си помисли за friends with benefits. Естествено нищо такова нямаше, репликата на Гергана липсваше от петъчния "лайв", дето е на запис и т.н. Много долно същество, лика прилика с гошко са си

Общи условия

Активация на акаунт