Женени от пръв поглед - 8

• 55 827
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Георги в Сан Марино. Голям т@шак си правят с любопитните и определено четат мненията из нета Laughing
Скрит текст:

А бе тия хора кога работят? Г и Г нали бяха на сватбено пътешествие.После женското Г беше по някакви острови а сега мъжкото Г обикаля Европа.Лятото сигурно на море някъде ще отидат за по дълго.

# 571
Георги в Сан Марино. Голям т@шак си правят с любопитните и определено четат мненията из нета Laughing
Скрит текст:

А бе тия хора кога работят? Г и Г нали бяха на сватбено пътешествие.После женското Г беше по някакви острови а сега мъжкото Г обикаля Европа.Лятото сигурно на море някъде ще отидат за по дълго.
......ама иначе са свръхзаети и влюбени в професията си, та затова са сами  Wink

# 572
Толкова мъчно ми стана за Светлана, когато каза, че съжалява за цената, която е платила, че реших никога повече да не гледам такива глупости. Надявам се да срещне подходящия човек, има толкова много положителни качества, че само външни обстоятелства като лоша среда например биха й попречили.

# 573
Толкова мъчно ми стана за Светлана, когато каза, че съжалява за цената, която е платила, че реших никога повече да не гледам такива глупости. Надявам се да срещне подходящия човек, има толкова много положителни качества, че само външни обстоятелства като лоша среда например биха й попречили.
Тя наистина е много свястно момиче! Беше съсипана от този "експеримент", а не отправи никакъв упрек към специалистите, нито към предаването въобще.

# 574
а не отправи никакъв упрек към специалистите
Специалсти по какво:-)? Собствениците на агенцията за запознанства разбират от психология и поведенчески модели колкото аз от мозъчна хирургия. Към въпросната агенция работят две девойки, психоложки, на които не бих доверил решението на проблем по-сложен от "бялата или червената тениска да облека днес и как влияе моят избор в ежедневието". Тоест нищо лошо към тях, но те очевидно нямат нито житейския нито академичния опит. С две думи вие очаквали ли сте нещо друго? Единствените хора без никакъв избор наистина си останаха двойка за момента, нека са щастливи.

# 575
...............Единствените хора без никакъв избор наистина си останаха двойка за момента, нека са щастливи.

Предполагам визираш двете А-та, но защо за Бога решихте, че тези двамата нямат никакъв избор. Какво им е, какво им има, какво им липсва толкова много, че решихте, че са едва ли не обречени на самота(ако не останат заедно). Не разбирам, наистина, не се заяждам, просто не ви разбирам.

# 576
Ами никога ли не си попадал/а на подобен тип хора, мъж /жена , аз имам много познати, които са свестни , нищо не нормално няма в тях , но не завързват запознанства, не могат да осъществят контакт с някой и да развият каквито и да е отношения, не знам как се нарича това поведение

# 577
...............Единствените хора без никакъв избор наистина си останаха двойка за момента, нека са щастливи.

Предполагам визираш двете А-та, но защо за Бога решихте, че тези двамата нямат никакъв избор. Какво им е, какво им има, какво им липсва толкова много, че решихте, че са едва ли не обречени на самота(ако не останат заедно). Не разбирам, наистина, не се заяждам, просто не ви разбирам.

Или се правиш, че не разбираш, или наистина си рода на женското А.. Представи си следното: от предаването решават да съчетаят женското А с някой от другите 2ма (Стефан или Георги) или с друг мъж, за който не всяко нещо е "за първи път" и "уникално". Мислиш ли, че А сама щеше да каже "не, не го искам" или ще бъде инициатор да развалят брака на финала? (Ако се стидне до брак изобщо, тъй като подозирам, че С и Г щяха да кажат "НЕ" още на церемонията) Естествено че не! Само подхода и щеше да бъде по-различен - нямаше да им се качи на главата, както прави с Насето, а щеше да пробва да ги спечели.. Ще драпа със зъби и нокти да има мъж/брак/деца (в което по принцип няма нищо лошо, ако не е на всяка цена!)... Та тя дори прави секс с Наско веднага след светбата в стремежа си да бъде като истинска сватба и както си му е реда и да скрепи ако може още от начало отношенията с мъжа който са и дали..
Същото важи и за Наско, ако му бяха дали Гери или Светла.. Щеше да пробва докрай момчето да се получи, макар, че накрая щеше да се предаде като види, че не са за него момичетата.. Та, така...

# 578

Или се правиш, че не разбираш, или наистина си рода на женското А.. Представи си следното: от предаването решават да съчетаят женското А с някой от другите 2ма (Стефан или Георги) или с друг мъж, за който не всяко нещо е "за първи път" и "уникално". Мислиш ли, че А сама щеше да каже "не, не го искам" или ще бъде инициатор да развалят брака на финала? (Ако се стидне до брак изобщо, тъй като подозирам, че С и Г щяха да кажат "НЕ" още на церемонията) Естествено че не! Само подхода и щеше да бъде по-различен - нямаше да им се качи на главата, както прави с Насето, а щеше да пробва да ги спечели.. Ще драпа със зъби и нокти да има мъж/брак/деца (в което по принцип няма нищо лошо, ако не е на всяка цена!)... Та тя дори прави секс с Наско веднага след светбата в стремежа си да бъде като истинска сватба и както си му е реда и да скрепи ако може още от начало отношенията с мъжа който са и дали..
Същото важи и за Наско, ако му бяха дали Гери или Светла.. Щеше да пробва докрай момчето да се получи, макар, че накрая щеше да се предаде като види, че не са за него момичетата.. Та, така...

Сигурно и мен ще ме изкараш рода на женското А, но наистина ли вярваш, че Антония и Атанас са толкова УНИКАЛНИ в исканията си и с персоните си, че предаването да е срещнало единствените двама българи, твърдо решени да се оженят, та да няма как да срещнат извън предаването подобен партньор. Да не би останалите изброени да са представителна извадка на всички останали мъже и жени, че непременно с подобни на тях трябва да се свържат? Аз съм от малък град и само сред съгражданите си познавам поне десетина семейства, подобни на това на Антония и Атанас.

# 579
Скрит текст:

Сигурно и мен ще ме изкараш рода на женското А, но наистина ли вярваш, че Антония и Атанас са толкова УНИКАЛНИ в исканията си и с персоните си, че предаването да е срещнало единствените двама българи, твърдо решени да се оженят. Да не би останалите изброени да са представителна извадка на всички останали мъже и жени, че непременно с подобни на тях трябва да се свържат? Аз съм от малък град и само сред съгражданите си познавам поне десетина семейства, подобни на това на Антония и Атанас.

Нещо не си ме разбрала явно, защото не виждам как написаното от теб кореспондира с моето... Моля, обясни какво имаш предвид и защо ме цитираш в случая, след като пишеш по някаква друга линия (че А и А съвсем не са единствените сформирани по този начин двойки, ако правилно аз те разбирам, което изобщо не подлагам на съмнение), извън засегнатата от коментарите преди това... И да, ако погледнем от тази гледна точка (че не са единствените сформирани така) то следва двете А да могат да си намерят и други половинки на същия принцип... Добре! Simple Smile

# 580
Водещата е уникално зле, едно на визия е ужас и второ като водене е пълна 0.
Не беше нормално като гледа насълзените очи на Светла да седи и да се хили тъпо, не си свали тая тъпа усмивка, а можеше в по - тъжните моменти поне да се направи на съпричастна.

От цялото предаване май изгода имат Светла и Гери, че поне станаха популярни и сега ще им върви в спортните уроци.
Иначе и аз се чудя, как уж много заети в работата, пък по цял ден тренират, пътуват и прочие.

Относно А А, колкото и да са уникалнУ нелицеприятни, аз също съм на мнението на ФАфла, че биха си намерили партньори и извън формата.
Виждала съм къде по - глупави и грозни хора, които си имат и семейства и деца. За всеки влак си има пътници.

# 581
Относно А А, колкото и да са уникалнУ нелицеприятни, аз също съм на мнението на ФАфла, че биха си намерили партньори и извън формата.
Виждала съм къде по - глупави и грозни хора, които си имат и семейства и деца. За всеки влак си има пътници.
Съгласна съм с теб и Фафла  Peace Комбинацията грозна жена-привлекателен мъж, както и красива жена-грозен и отблъскващ мъж е доста често срещана, както се казва "Хубавите ябълки прасета ги ядат". Така че не мисля, че са хванали последния влак двете АА, дори мисля, че ако се разделят всеки един от тях би намерил нещо много по-добро...

# 582

Не става въпрос за глупост и грозота, просто за умение да общуваш. Защото половинката ти ако не се запознаеш с нея няма да ти звънне в къщи така наготово, да те покани да се жените  Simple Smile Около мен има страшно много хора, които не умеят да общуват и нямат никакви приятели за съжаление. Интернет мисля много допринесе за тая ситуация.

# 583
  • Тра-ла-ла
Относно спортните занимания на двете мацки...Тя Светлана реално работи това - да води тренировки по "Латино Денс Аеробика' и "Тае Бо" + магазинчето й за бельо. Като й гледам графика - всяка вечер от понеделник до неделя (без събота) води занимания я в Перник, я в Казичене. За Гергана е по-странно от къде намира време, тъй като тя работи за други и се предполага, че поне 5 дни в седмицата работи на пълен работен ден + командировките. Клипчетата, които пускат периодично в общата им ФБ страничка със сигурност са правени в рамките на един ден. А те просто ги публикуват малко по малко и създават усещането, че едва ли не всеки ден са там и блъскат от ранни зори. Относно снимките с пътуванията...пак не е ясно от кога са

# 584
според мен Гергана просто намери разработеното поле и се включи на готово

Общи условия

Активация на акаунт