"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 71 тема

• 35 800
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Аз пък съвсем официално си признавам,че адски ще ми липсват емоциите и обсъждането в очакване на поредната серия Cry
Аз ви оставям за една семица Hug И да не изпишете орталъка hahaha

А после лакунь ще има ли.... или баклавичка.... или пишмание Wink tooth

# 511
Кити,да ти е живо и здраво момчето и да има успех във всяко начинание.   ura

На мен още от сега ми е мъчно заради предстоящата раздяла. И си го признавам съвсем официално.  Joy Joy Joy

Обаче четох, че покрай разказа на Енгин, го изкарват бунтар и видите ли затова нямал акаунди в социалната мрежа. Който вярва в това  или е голям наивник, или да не казвам какво. Ако беше чак такъв бунтар, нямаше да ходи непрекъснато с телефона на ухото, да не говорим как щтрака по компа. Това не е човек без опит в технологичният свят. И съм сигурна, че има акаунди под други имена навсякъде, защото любопитството не му е чуждо и определено не чака неговата Дюндар да му снася подбрано инфо. Човек, който се стреми към извесността, следи всичко, за да може да прецени своите ходове. Желанието всичко да е по-умерено, това е друго. Много от нас имат същото желание.

Благодаря ти, мила! Hug Много малко неща си научила, четейки  Joy Joy Аз хич не спазвам един съвет, дето ми го даде Хриси  Wink /Хрис Hug/ и ако знаеш как се обогатявам.... интелектуЕлно tooth

# 512

Кити Hug на рожденника ти здраве и късмет!  bouquet

# 513
Дети Hug
аз, за сватбата на Али, четох при рускините ,преди 2 седмици, дори имаше снимка ,как Али държи момичето си за ръка.И, от там съм запомнила датата 31.05.
Дори си мисля, за това -че щом няма снимки пред полицията е възможно всички от екипа да са на тържеството.

Димони Hug
на 100% съм съгласна с теб, относно Енгин.
Както се казва ,,И , аз съм човек, и нищо човешко не ми е чуждо,,
Друг е въпроса , кой ,как и защо си пази личното пространство.
Както казваше баба ми-свят , като цвят!

Скрит текст:
Говорящая голова (начало)

Люди говорят, что если вы хотите увидеть мир, то нужно путешествовать. Иногда я думаю,что если сесть спокойно и закрыть глаза, то вы можете, вероятно, увидеть все
Пол Остер

Разговор за столом, изменяя место между кислотой в желудке, слюной во рту, и почти как испытание настроения на стуле, мой зад, делающий шум от попыток вызвать травму
Погода была дождливая, желающая скатиться вниз, делая все человеческое мокрым, почти как ребенок, который пытается не мочиться в свои штаны
Пускините пишат ,че днес цял ден тази снимка се разпространява в ТТ.
Скрит текст:
Чет сегодня это фото целый день в ТТ гуляет,чтоб это значило?

# 514
Благодаря, Ели!

# 515

Пускините пишат ,че днес цял ден тази снимка се разпространява в ТТ.
Скрит текст:
Чет сегодня это фото целый день в ТТ гуляет,чтоб это значило?

Е как какво - нали се разбрахме с Дети - нова прическа... ще ходим на сватба  Wink Joy Joy Joy
п.п.
Скрит текст:
Да му се не види - да не вземат да ме сложат дежурна точно тогава  tooth

# 516
Това е снимка от премиерата на Енгиновия филм Малък септемврийски проблем

# 517
Кити Hug
ама, тя снимката е стара, от преди сериала да започне.
Тук, Туба е поканена на премиерата на ,,МСП,,
Че, ще има сватба, ще има, ама вие ,как ще отидете без покана newsm78

# 518
Кити Hug

Че то с покана всеки може  smile3521 На нас покана ни не требе.... подробности  tooth tooth

# 519
Кити Hug

Че то с покана всеки може  smile3521 На нас покана ни не требе.... подробности  tooth tooth
Аха, разбрах, ще присъствате , като обслужващ персонал newsm78
Да си вземете,хляб ,вода, както се казва Joy

# 520

Тук ключовата дума е "обслужващ"  rotfImbo rotfImbo

# 521

Тук ключовата дума е "обслужващ"  rotfImbo rotfImbo
Е, ми намерихме,,ключа на палатката,,
 Joy hahaha

# 522
Между другото в КВФ на сватбата бяха взели доста от наблюдаващите кияци за сватбари,така че нищо не се знае-може на желаещите да им излезе късмета. Joy

# 523
Между другото в КВФ на сватбата бяха взели доста от наблюдаващите кияци за сватбари,така че нищо не се знае-може на желаещите да им излезе късмета. Joy

Скрит текст:
Че к,во ми е бе, Вели - изяла съм два Twix-а, окъпала съм се, купила съм си нови гащи /панталон де/, роклА... готова съм, стъкната tooth tooth

# 524
А,няма нищо,те могат да ти дадат и нещо от реквизита-я некоя забрадчица,я некакви шалварки-така за колорит и разкош. Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт