"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 71 тема

• 35 800
  • 744
  •   1
Отговори
# 585

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 17:03 от selfie

# 586
Аз още не съм гласувала  Thinking
Раздвоена съм  newsm78  Единият вариант е бебето, другия Нилю  Thinking За Леля, не смея да се надявам, макар че отдавна й е време за халва.
Още малко ще се почудя, имаме десет дни все пак  Grinning

Леля е на възраст, но май не е толкова чувствителна, че да я гътне някаква вест, дори и че Хюсеин е жив. newsm78 Виж, Нилюто може да умре и от един шамар.

# 587
Сабинка,не се надявай,че такъв егоист като Нилюто може да се гътне-при нея инстинкта за самосъхранение е толкова силен,че по-скоро ще докара Метин до инфаркт,отколкото нещо да й се случи на нея.

# 588
Само за деврем Сабина!  Stop

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Е, тук може за разнообразие. Да не пишете, че копирали от едното е другото.
...

Селфи,

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
...

# 589
Сабинка,не се надявай,че такъв егоист като Нилюто може да се гътне-при нея инстинкта за самосъхранение е толкова силен,че по-скоро ще докара Метин до инфаркт,отколкото нещо да й се случи на нея.

Тц, Фатих такъв шамар може да й плясне, че ще се залепи като гербова марка на някое дърво. Нали го видяхме "любящия" в гората? Peace

# 590
Ама верно някой писа, че тука има кръвожадни.  Shocked Какви шамари, какво гътване за доказано бременна жена?!  Naughty И баш в бг мама?!  ooooh! Чок аип!  Crossing Arms

# 591
Не ми се мисли какво е в ума на Нилюфер, която можеше да спести на Елиф това изтезание. Самата тя очаква бебе /от един убиец и ясно съзнава това/, а сестра и да изгуби /евентуално/ бебето си защото влюбената Нилюфер страхливо си е мълчала. Дали Аслъ би я прегръщала ако знае всичко, което знае Нилюфер? 
Дори и да няма вест за загуба на бъдещо дете за Нилюфер случилото се с Елиф би трябвало да я накара да говори без да спира. 

За това в червеното я изтрих като сестра на Елиф. Кръвта вода не ставала, но при Нилюфер стана.

# 592
Да де,ама тя пък така го изрита в някоя област,че свитки му излязоха-абе лика прилика са си,но аз изключвам възможността Йомер чак пък толкова да се притесни за нея.Някой друг е и по всяка вероятност наистина Елифче няма да може да има деца в бъдеще.Не напразно при припадъка на Елифче Йомер каза,че ще си я обича и гледа и без деца. newsm78

# 593
Ама верно някой писа, че тука има кръвожадни.  Shocked Какви шамари, какво гътване за доказано бременна жена?!  Naughty И баш в бг мама?!  ooooh! Чок аип!  Crossing Arms

Аз писах. Peace Таз любов фатихова хич не ми се нрави. Виж, къде се е курдисала.

От сета - на татювото лечебницата.

# 594
Не са случили нито Ел на сестра, нито Йо на брат.  no
Буюрун:
Хюсеин разбира, че Йомер го търси. Притиснат е l ъгъла. Метин го принуждава да довърши свършената на половина работа. В замяна на това Хюсеин иска от Метин Бурхан, за да може да напусне страната. Метин търси начин да вземе Бурхан въпреки Йомер.

Това е и за тези, които още чакат избелване на Хюсо и Фето. Язе ги искам в съседни килии сватовете.  Wink

# 595
Да де,ама тя пък така го изрита в някоя област,че свитки му излязоха-абе лика прилика са си,но аз изключвам възможността Йомер чак пък толкова да се притесни за нея.Някой друг е и по всяка вероятност наистина Елифче няма да може да има деца в бъдеще.Не напразно при припадъка на Елифче Йомер каза,че ще си я обича и гледа и без деца. newsm78

Хайде, ще преглътна да изгуби сега едно, но въобще да я лишат от този божи дар - чок мерси за наградата за добрите. Такъв сон ще ми вгорчи много всичките целувки и чай дотук.

# 596
Не са случили нито Ел на сестра, нито Йо на брат.  no
Буюрун:
Хюсеин разбира, че Йомер го търси. Притиснат е l ъгъла. Метин го принуждава да довърши свършената на половина работа. В замяна на това Хюсеин иска от Метин Бурхан, за да може да напусне страната. Метин търси начин да вземе Бурхан въпреки Йомер.

Това е и за тези, които още чакат избелване на Хюсо и Фето. Язе ги искам в съседни килии сватовете.  Wink

Той пък каква работа наполовина ще е свършил? Да е взел дисагите на Чиче? hahaha

# 597
Привет на всички!
Велияна
Цитат
Някой друг е и по всяка вероятност наистина Елифче няма да може да има деца в бъдеще.Не напразно при припадъка на Елифче Йомер каза,че ще си я обича и гледа и без деца. newsm78
Цитирай   • Харесва ми
аз останах с впечатление,че
 ще я гледа като дете. /се грижи /

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 17:43 от Vyara2

# 598
Той пък каква работа наполовина ще е свършил? Да е взел дисагите на Чиче? hahaha

Вместо дупка в челото, отнесъл му е ухото.  ooooh! Подхлъзнал се е с протезата на бананова обелка.  Wink

# 599

Вместо дупка в челото, отнесъл му е ухото.  ooooh! Подхлъзнал се е с протезата на бананова обелка.  Wink

Вай, да не лови пак риба на ухо? Wink

Общи условия

Активация на акаунт