"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 71 тема

• 35 798
  • 744
  •   1
Отговори
# 645

И на мен ми дойде една мисла,  Rolling Eyes та да се присъединя достойно към излагането  Peace

Бестемсу/ Нилю, още незавършил сериала, се изказа, какво ще прави, след края. Други не са се изказвали. А също, по някое време през сезона имаше нещо като инфо, че тя няма да остане до края.
Идеята за самоубийство също се прокрадна, но беше за Елиф.
Та си мисля, че Нилю, която е доста по-лабилна от Аслъ, може да си посегне и за това да са съболезнованията.  ooooh!  
Така Фето няма да стане татко и ще си отиде в затвора.  Rolling Eyes

Лошото е, ако Нилю престане да реве  Rolling Eyes

Не забравям, че имаше и слух, че Ипек също няма да дочака края Rolling Eyes

Дива, ето кой си е учил внимателно уроците  Wink Peace
На мен в цялата история ми е излишна Ипекото newsm43 Нилю-то нека си рИве, поне й свикнАхме Joy Joy Joy

# 646
За Ипеко ми беше втората идея и само малкият бонбон ме възпира.  Confused А и защо да не скърбят всички за нея щом ще падне геройски в борбата за освобождаването на Ел?  Thinking
Първата за Елван най ми пасва.  Thinking Ама гледам сме само три.   Grinning Ще си признаят ли другите две?  Wink

# 647
Здравейте Елмерчета и от мен на 1.06

Да поздравя Пепелче   bouquet и Кити   bouquet /на патерица/за рожденните дни на момчетата им newsm67 Да са живи и здрави и да имат попътен вятър  в живота! Peace

Днес понеделник сме си получили всичко по план - подсказка, резюме, че и нови снимки - Ринка, Варна  smile3515 newsm51 newsm51 Много мрачен ще е този епизод като гледам от написаното Peace Обаче тези от АТВ отново ни качиха на черешата Sick Какво е това - тука има, тука нЕма серия в сряда. Защо беше необходимо да изписват в трея, че следващия епизод ще е на 3.06. ? Rolling Eyes Нали си знаят програмата от преди това и знаят, че тогава ще е финала за Купата. А на финал изхода от мача трябва да е победа и не се знае кога ще приключи. Защо беше необходимо това да подлъгват зрителите и да създават напрежение?! newsm78  - Димони Peace
Сега си мисля - щом епизодите са обявени, че ще са 50 и няма да имаме епизод в сряда (а може и да имаме  Joy)/можем да хвърлим боб и да разберем hahaha/ дали оставащите 49 и 50-ти няма да са с продължителност около 3 часа Mr. Green Така, че да може да се разкаже историята както трябва и да няма скалъпване на последния епизод юрбулешката newsm03

Колкото до анкетата - още не съм гласувала, защото се триумя Mr. Green Не вярвам съболезнования да се изказват за станал аборт на Елиф. Така, че въпросът е за кого биха страдали всички, а Йо да не иска да каже на Ел, за да не се разстрои?! newsm78 newsm78 Най-ми е близко като предположение това да е Елван Peace Обаче няма ли да му стане множко на Йо натоварването в този момент - и Ел в кома, и Елван да си отиде  Sick Другата вероятност това да е или Нилю или Аслъ? newsm78 newsm78 Но в единия случай ще се погубят 2 живота, а в другия - Джан ще остане без майка Peace
Най-ми допада идеята това да е постановка за Бурхан,благодарение на която да изкарат Хю на светло Peace
Дива Peace за Ипек има логика, освен това се противопостави на Лелче Обаче тогава Яъз остава кръгъл сирак ooooh! Селфи Peace

Майя Hug много сладко гифче с Ел

Слагам любимеца на някои девермки Flutter

Хубава вечер на всички! Heart Eyes

# 648
Първата за Елван най ми пасва.  Thinking Ама гледам сме само три.   Grinning Ще си признаят ли другите две?  Wink

Аз още се многоумя, ама може и да ме съгласиш за мама Wink Все мисля, мисля и не мога да измисля за кого ще рИва най-безутешно  Mr. Green -  Naughtyизключвам гугутковците Naughty Naughty

п.п. Аз не разбрах съвсем защо изключихме чич от комбинациите  Mr. Green

Ха... на какво попаднах
Скрит текст:
Вчера бил празник на блондинките  Wink Hug Peace

# 649
Аз не разбрах съвсем защо изключихме чич от комбинациите  Mr. Green

Това кого толкова ще натъжи?  newsm78 Особено Ел ако чуе и ще се изправи. А и има реплика в подсказката.  Peace Което ще рече, че Хю не го е срещнал с Азраил.  newsm78

Скрит текст:
Вчера бил празник на блондинките  Wink Hug Peace

Скрит текст:
Да почерпим тогава на патерица.

# 650
Аз пък се питам кои са тези 9, които са гласували за опцията Елиф?  newsm78

Скрит текст:
Тошингтън
шеговито название на гр. Правец. Получено чрез игра на думи с името на комунистическия диктатор Бай Тошо, a.k.a. Тодор Живков, който е роден в него. По онова време Правец е бил все още село и именно Живков го обявява за град през 1981 г. Заигравката е със столицата на САЩ – Вашингтон, която пък от своя страна е кръстена на техния първи президент Джордж Вашингтон.

Ускорител на елементарни частици
тунелът на влизане в квартал „Люлин” по бул. „Тодор Александров” („Царица Йоанна”), известен и просто като „Люлинския тунел”. Наричан така по аналогия с „Големия адронен ускорител” в ЦЕРН - заради големия брой преминаващи през него (бясно каращи и) просто устроени човешки единици - и особено сутрин, когато, на път за работа, хиляди от тях преминават през тунела в посока центъра на София.

смачкана гайда
Индивиди от мъжки или женски пол, с недобър външен или душевен вид.

иСхАбен лист
Пенсионер на „немски” - поради сходното звучене с немски изрази като "ich habe" и "sie haben". Шега.

Ермен Дуду гащи наду
страхлив човек

# 651
Аз пък се питам кои са тези 9, които са гласували за опцията Елиф?  newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy

Авангардно!  Peace Главната героиня умира в предпоследния болюм.  Rolling Eyes Ентересан!  Laughing

# 652
Аз пък се питам кои са тези 9, които са гласували за опцията Елиф?  newsm78

Скрит текст:
Тошингтън
шеговито название на гр. Правец. Получено чрез игра на думи с името на комунистическия диктатор Бай Тошо, a.k.a. Тодор Живков, който е роден в него. По онова време Правец е бил все още село и именно Живков го обявява за град през 1981 г. Заигравката е със столицата на САЩ – Вашингтон, която пък от своя страна е кръстена на техния първи президент Джордж Вашингтон.

Ускорител на елементарни частици
тунелът на влизане в квартал „Люлин” по бул. „Тодор Александров” („Царица Йоанна”), известен и просто като „Люлинския тунел”. Наричан така по аналогия с „Големия адронен ускорител” в ЦЕРН - заради големия брой преминаващи през него (бясно каращи и) просто устроени човешки единици - и особено сутрин, когато, на път за работа, хиляди от тях преминават през тунела в посока центъра на София.

смачкана гайда
Индивиди от мъжки или женски пол, с недобър външен или душевен вид.

иСхАбен лист
Пенсионер на „немски” - поради сходното звучене с немски изрази като "ich habe" и "sie haben". Шега.

Ермен Дуду гащи наду
страхлив човек

Димони, ако продължиш в същия дух, може и да се увеличи броят на тези за Елиф Joy Joy Joy Ами то от кикот човек как да види каква опция избира  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Отде ги изравяш тези неща, днес просто се по.....х от смях  tooth tooth

Селфи, ади и аз да черпя един танц tooth
Скрит текст:
щото по едно време и аз бях блонди Joy Joy Joy

# 653
  • В Града на липите
Авангардно!  Peace Главната героиня умира в предпоследния болюм.  Rolling Eyes Ентересан!  Laughing

И легендарно  Peace после Йо подпалва Истанбул и се самоубива.

# 654
Момичета, привет Hug
Благодаря на всички за споделеното, за снимки, колажи, за преводи,абе за всичко.

Аз съм на черешата за поредния неизлъчен епизод, направо се оляяяяяяяяяяха #2gunfire #2gunfire
Целият сериал, мина под мотото-познай ,кой ще дойде на вечеря!
Рускините предлагат на СЦ, да се обединят с Стивън Кинг, и да пишат заедно,гадории.
За анкетата още не съм гласувала.
За съболезнованията изказани от доктора, все още гадая.
Мисля си , да не би да е свързано с нещо от миналото newsm78
За да не иска Омер да сподели с Ел, и той да се разстрои newsm78
Ама се изложих, както можах.

# 655
Кити, още малко за настроение.  Peace Hug Party

Скрит текст:
Истински реплики от аптеките:
- Дайте ми един глистер аналгин.
- Калиев сперманганат имате ли?
- Презервативи дурасел да ми дадете.
- Вагинални таблетки за през устата?
- Дай едно от ония, дето като го хвърлиш във вода вика "Фъш"!
- Какво е разписанието на това хапче?
- Да имате ежедневни превръзки на севъндейс?
- Обезчестяващ спирт!
- Дефлориращ сапун на Dove?
- Наливни превръзки?
- Вносни кърпи?
- Лекарство за центриране на главния мозък?
- Нещо от семейството на аналгина, да завършва на "форте".
- Ще искам едни хапчета за секс подагра.
- Колко струва гали премагали?
- Имате ли свещички? - За какво? - Как за какво? За гъ*а!
- Дайте ми един индезит от 10, ако може.
- Вие същата аптека ли сте, където я търся?
- Този аналгин където ми го дадохте, може ли да го развалите? (т.е. да вземат само един блистер - бел.ред.)
- Имате ли четка за зъби с 5360 косъма?
- Сироп на д-р Тайсън?
- Един противозащитен лосион?
- Аспирин протест?
- Колгейт макс грип?
- Зелени хапчета за епидемия?
- Паста за зъби плака луд?
- Тези хапове за изрусяването (има се предвид "оросяването" - бел.ред.) вече не ми вършат работа.
- Зиртек капки за очи имате ли? -Имаме Зиртек капки, но те не са за очи. -Знам, знам, аз ще си ги капя в носа...
- "Тирамифлу" вместо "терафлу".
- Може ли една валериана - от натуралната, ако може, защото другата не ми действа!
- Можете ли да ми поправите черчеветата на очилата?
- Копчета за хлебарки имате ли?
- Гле'й к'ви копчета си ми дал да гълтам!
- Обадете се на доктора, той ще гарантира за мен!
-Аспирин? -Колко? -За 80 кила чушки.
- А налагинчето колко струва вече?
- Бушони за уши имате ли?
- Километър за температура?
- Презерматив?
- Търнометър?
- Тулумба за клизма?
- Калиев хиперкомбинат?
- Дай две колдрекс макс фактор!
- Хайлол тот за простуда?
- Парацетамол на активия?
- Алка-зайцер?
- Воден кислород?
- Терминатор S2 на Vichy имате ли?

# 656
Кити Hug
Скрит текст:
тоя , твой козунак не свърши вече newsm78 Joy Joy Joy

# 657
  Хе-хе, супер авангардно! Peace Хвърлихте ме на люлката.

Скрит текст:

Няма да черпя на патерица, ако и да съм блондинка. Не мога да събера девет кафета, две дълги и едно капучино в термоса. Crossing Arms

Канти, благодаря за гифчето с моя любимец! Hug

Актуално за сезона:

Скрит текст:
Абитуриентите на бала:
- Едно, две...
DJ:
- Добре дошли в джобс.бе-ге!

# 658
Кити Hug
Скрит текст:
тоя , твой козунак не свърши вече newsm78 Joy Joy Joy

Бъркаш сЪ!  Wink Всите отдавна сме на крувасани.

# 659
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Селфи, чекай да ти върна жеста Joy
Скрит текст:
Изписали на един човечец свещички. Попитал той де да си ги туря и докторът му обяснил - в ануса. Прибира се нашия, угрижен. Жена му го пита, той мълчи. По някое време пита жена си - Абе, жена, да имаме анус? А тя му отговаря - Ами имаше един, висеше на плета, ама кой го взе - не разбрах tooth

Звезди, Hug и да свърши - аз да не съм без кунки, джанъм - запасите се поддържат Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт