„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 23

• 43 416
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Славена, разказа ти е Палав точно толкова, колкото беше Боран във филма,
 Joy Joy
Голяма сладурана си !

# 151
Славена, ти коя си? Да не си автор на бестселъри под прикритие сред нас?

Joy  

# 152
Сега ми се ще и раждането да прочетем или поне разбирането  че сме Бременни Laughing

# 153
Тези младите сега много разкрепостени. Бива ли три кутии Рафаело и 2 близалки. Laughing
Те въобще спали ли са newsm78

# 154

Боран към Съла

- Ти чу ли, как силно хъркаше Бедирхан през нощта!

- Не се притеснявай скъпи, това бяха новите дишащи памперси, рекламирани от една акриса.

# 155
Тези младите сега много разкрепостени. Бива ли три кутии Рафаело и 2 близалки. Laughing
Те въобще спали ли са newsm78
И един течен шоколад. Laughing

# 156
  • Разград
Преди време някои писа в темата, че къщата в която живеят сега в Истамбул /къщата на бабата на Съла/ е същата от "Млечния път" - за мен това са две различни къщи.
Ето още снимки на къщата.

Kalantor Sk., Çengelköy Mh., Üsküdar, İstanbul

# 157
  • София
Преди време някои писа в темата, че къщата в която живеят сега в Истамбул /къщата на бабата на Съла/ е същата от "Млечния път" - за мен това са две различни къщи.

Ваня,
наистина къщата, в която живеят сега в Истанбул, за първи път аз я видях в Млечният път.
Още на първия епизод се вижда къщата.
https://www.youtube.com/watch?v=qaeaqm_JLmU

# 158

Не , не са две различни къщи, една и съща е. Аз съм гледала Млечния път, и от вън и разположението вътре е едно и също.   bouquet

# 159

Скрит текст:

Първия път, когато видях къщата във филма, спонтанно си направих някаква асоциация с къщата в "Листопад". А сега Ванчето е посочила квартала, където се намира. Ами то и онази къща беше в Юскюдар, явно на това се дължи приликата, понякога в определени квартали къщите следват подобен стил и архитектура, не конкретно само в Истанбул Peace.

# 160
  • Разград
Появиха се слухове за нов проект на МАА с легендата на турското кино Кадир Инанир. След дълга пауза Кадир се връща на екран. МАА е започнал своята кариера с Кадир. Да се надяваме че това за проекта е вярно, а не само слух.

https://www.facebook.com/video.php?v=204946026192883&theater

# 161
  • Разград
Не , не са две различни къщи, една и съща е. Аз съм гледала Млечния път, и от вън и разположението вътре е едно и също.   bouquet

Може и аз да бъркам, но имам един спомен за къщата в "Млечния път" за което тогава ми беше интересно. Като се влизаше в къщата  се слизаше по стъпала на долу за да отидат в нещо като всекидневна,а тук няма накова нещо - качват се по стъпалата на горе.

ПП Пуснах 1-ви епизод и видях че е същата.

# 162

Кадѝр Инанъ̀р (на турски: Kadir İnanır) е популярен турски филмов актьор и кинорежисьорРоден: 15 април 1949 г. (възраст 66), Фатса, Турция.
 Започва актьорската си кариера на 19 годишна възраст във филма "Yedi Adım Sonra" през 1968 г. До 2010 г. се е снимал в 158 филма. Режисьор е на 2 и сценарист на 1 филм. В България е познат от филма "Тополчице, моя" по Чингиз Айтматов.Носител на наградата за най-добър актьор на турския филмов фестивал Златният пашкул на Анталия през 1972 г.
Носител на наградата за най-добър актьор на турския филмов фестивал Златният портокал на Анталия през 1986 г.
http://m.vbox7.com/play:f9561b8022

Линк към филма Тоолчице моя с субтитри.

# 163
Една и съща е къщата.
Там където отиват в страни от стълбите и в двата сериала е кухня.
Охххх чак не смея да се зарадвам, Rolling Eyes че от слухове бактън. Stop

# 164
Кадир Инанир си го спомням от един прекрасен филм,,Тополчице моя" .Стана ми интересно, че той беше в топ 10 на най-красивите турски актьори , при условие, че е на доста години.  

Славена, сега видях, че си писала . Уникален филм. Скоро ми попадна и пак го гледах. Там си партнира с друга голяма звезда Тюркян Шорай. Нейн плакат имаше в стаята в киното на Мараз Али.

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 22:57 от cu4ito

Общи условия

Активация на акаунт