„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 23

• 43 432
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
wavey wavey wavey

Славенче smile3525...Бравос smile3501...направо мЪ разби... rotfImao rotfImbo rotfImao

# 166
  • Разград
Кадир Инанир е участвал в първата  версия на "Еманет" игралния филм по който е и сериала. Бил е в ролята на брата който е застрелян.

# 167
Къщата на тези снимки все повече ме отчайва. Не ми харесва и това е Rolling Eyes

На Берзан къщата ми харесва. Нов и модерен стил. На това лилаво диванче Боран и Съла хубаво би си полежали.

Дано слуха е верен, филма интересен и наесен всички ние ще го следим .

# 168
Дано наистина има нов проект! И дано не се налага на героя му да бъде с брада на повече от няколко дни!

Ох, и нов проект за мен. Трябва да гледам "Тополчице моя". Мисля, че съм го гледала, ама в някакво далечно и смътно минало.

# 169

newsm12 newsm12 newsm12

Снимката е пусната преди малко в туитър

# 170
Споменахте филма и отидох да почета малко инфо.
Във Видео клип го има и пише -  Един Филм , който разплака всички жени в България.
Скоро ще го гледам... Simple Smile

# 171
  • near Sofia, Bulgaria

newsm12 newsm12 newsm12

Снимката е пусната преди малко в туитър

Новата снимка в туитър от преди 15 мин! Все по-добре ми изглежда всъщност!  Crazy Heart Eyes

# 172
Даммм. Бял потник отгоре риза, очичките щастливи Simple Smile
Ама скоро имаше една подобна с това облекло и с едно дете.

# 173
Споменахте филма и отидох да почета малко инфо.
Във Видео клип го има и пише -  Един Филм , който разплака всички жени в България.
Скоро ще го гледам... Simple Smile

http://m.vbox7.com/play:f9561b8022

Моля Hug

# 174
Лека нощ!

print screen windows

Ваня
Скрит текст:
Аз явно съм тежък олигофрен.Сто пъти пробвах да кача клип и не ми се получава.С линк пробвах нещата се получават, но с видео въобще не ми се получава.При втората стъпка, където се появява линк, трябва ли нещо да правя

# 175
Само Славена няма аватар и подпис като нас, но пък има такива Върховни идеи, че с удоволствие чета  и  се смея. Grinning
Скрит текст:
Тя много отворена го дава снахата, час по късно по рокле се показа на закостялата фамилия.
Как ли реагира Боран newsm78

Ами не точно, според мен в подписа на Славена малките стъпки са на Бедирхан, достойното продължение на рода Боранов smile3521.

# 176
Даммм. Бял потник отгоре риза, очичките щастливи Simple Smile
Ама скоро имаше една подобна с това облекло и с едно дете.

newsm78 По скоро ми прилича на работен  гащиризон...а за очичките си права... Grinning

# 177
Я да видя какви сте ги свършили докато се бях оттеглила.
И на мен не ми харесва къщата им в Истанбул, действа ми страшно подтискащо, чак смазващо с тези грозни цветове в стаите, и сиви врати, бърррр.
Възбудихте любопитството ми с този филм. Дано ми остане време идните дни да го прегледам пък дано ми хареса, че в последно време аз ли станах капризнаааа, newsm78 що лиииии, newsm78 но нищо не ми хваща окото!?!
Брадат Мехмет, Rolling Eyes вече нямам надежда, че, ще махне тази лъмбърска брада, като го видя в такъв вид чак не ми се коментира визията му, изпарява ми се всякакво желание и по-далеч от брадата му не виждам, ни очички, ни устички, ни ръчички.
Лека.

# 178
  • near Sofia, Bulgaria
Тя с брадата му е ясна работата, колкото и да не сме доволни, той нас няма да пита, важното е, че пламъчето в очите се е върнало!  Laughing
За нов проект споменаваше още преди две седмици  Praynig ще чакаме
Славена, смях се със сълзи направо  Joy, поклон пред таланта ти  Hug

# 179
  • near Sofia, Bulgaria

Направо ме разби с тази профилна снимка  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт