„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 23

• 43 450
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Нашето момче се събужда от летаргията newsm78

# 496
Нашето момче се събужда от летаргията newsm78

...и разпалва творческото ви въображение. "Конникът без брада" - хареса ми!

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 13:40 от Дданни

# 497
  • София
Adam olmak kendi hayatınla, kendi işinle ve kendine ait olanla ilgilenmektir. tersi asalaklıktır!
Мъжът да е в своя си живот, за да може да се справя с неговите и със собствените си работи. Обратното е паразитизъм!
Отново си сменихме профилната снимка и корицата. Сладур е този Мехмет Акиф.
Марги, това да не го а написал Мехмет?
Хм, Thinking ако е така, все по-странна птица е ми се струва и стигам до извода, че е здраво стъпил на земята мъж, който сам управлява живота си, и не позволява на другите да го водят.

Наде, на дувара го е сложил, значи го е писал или поне го мисли.

# 498
Скрит текст:
Сезонче, честит рожден ден! Пожелавам ти най- вече любов и здраве, другото се нарежда!   bouquet Ето и конника без брада е тръгнал да те поздрави лично!  Laughing ( преди малко я е качил във фейса  Thinking)
Ха, ха, Гале разсмя ме. Joy
Марги значи на дувара Laughing го е публикувал.
Лелеееее, за първи път виждам негова снимка, на която е с дънки и риза. Laughing
Ми той може да прилича на човек бееееее, Mr. Green стига да иска и с тази брада му е добре.

# 499
  • някъде из Врачанско
Честит рожден ден на Сезони!От мен-здраве, щастие, любовта на любимия човек, обичта на близките и приятелите ти, усмивки, успехи в работата и в живота, благополучие! newsm51 newsm51 newsm51 bdbaloni
на всички в темата-здраве и приятна работа!

# 500
wavey Hug Heart Eyes

Сезони, Hug

Бъди здрава, щастлива и много обичана майка и жена! Heart Eyes

Скрит текст:
А... пък, Мехметчо остави на нас Naughty Joy Joy Joy

# 501
Скрит текст:
Сезонче, честит рожден ден! Пожелавам ти най- вече любов и здраве, другото се нарежда!   bouquet Ето и конника без брада е тръгнал да те поздрави лично!  Laughing ( преди малко я е качил във фейса  Thinking)
Ха, ха, Гале разсмя ме. Joy
Марги значи на дувара Laughing го е публикувал.
Лелеееее, за първи път виждам негова снимка, на която е с дънки и риза. Laughing
Ми той може да прилича на човек бееееее, Mr. Green стига да иска и с тази брада му е добре.

Ееееее, Наде най-накрая се чу добра дума и от теб за брадата  hahahaеее Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 502
Еееее Цвети, ми не мога да си изкривя душата.
С тази дължина на брадата му отива, но ни сантиметър повече, а и дължината й се компенсирва в случая от не толкова късата му коса, и ми харесва.
А дано ме чуе Laughing или прочете Laughing и да си скъси настоящата като тази, а ако е още по-къса цена няма да има. Laughing

# 503
След обилния обяд от Сезончето имате нужда от едно кафе   bouquet

# 504
Силистра, мерси за кафето, добре ни идва...задрямахме Grinning

# 505
# 506
УУУ Свет, пепел ти на думата Confused
Как да оставя този мъж на вас, сърце и душа не ми дава Simple Smile
Днес с кола, с кон дойде, та дори и в банята ме повика. той само за мен мисли Simple Smile

Конника без брада е стара снимка нали?!

Силистра, мерси за хубавото кафе и отново Благодаря на всички ви за поздравленията Hug newsm51
Нека да духнем  и свещичката

А това  е за тези, които са забравили колко беше безпомощен

# 507
Сезонче, нали си ми дружка, подарък за рождения ден, дано ти хареса  newsm51

# 508
Много ми харесва, Силистра.
търсех една негова снимка, където реже торта. С една бяла ризка беше и съм я гледала във някой от фейс профилите. Ако някой я намери, ще се радвам да я постне, та да разрежем и тортата днес Laughing

А сега ви черпя с тези
Скрит текст:

Скрит текст:
За всекиго по нещо. Насладете се с поглед...

# 509
Рожденичката днес ми развали диетата.

Общи условия

Активация на акаунт