„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 23

• 43 434
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • Разград
За снимката с коня - може би е от Кападокия... Тези снимки са публикувани октомври 2014 - през 10 дни в FB.

Да от там е снимката от времето на "Еманет". Тогава беше много отслабнал.
И тази е от същия период.

# 526
MA доста мършав на тези снимки ooooh!

smile3521

Затова пък на тази е самото съвършенство Heart Eyes И на мен ли ми се привижда, или на тениската има знака на Супермен? СУПЕРМЕХМЕТ Rolling Eyes

# 527
  • Разград
MA доста мършав на тези снимки ooooh!

smile3521

Тази е по стара снимка. Може би от преди 3-4 година. Съдя по възрастта на Хелин / племенницата /.

# 528
Много му отива да е на кон на МАА  Heart Eyes

# 529
То на него какво не му отива . ooooh! Май сълзите  newsm78

# 530
Много му отива да е на кон на МАА  Heart Eyes

Wink

# 531

В контекста на ролята и това му отива Wink

Момичета, вижте на какво се натъкнах днес. Да ви се струва позната тази ръчица newsm78

free photo upload

# 532

Още няколко " конски" снимки на МА Mr. Green

# 533
# 534
е тука не на кон но гледката си я бива smile3521

# 535
Уникална гледка Rolling Eyes Същото се отнася и за ,,неконските" снимки на Славена  Grinning

# 536
Уникална гледка Rolling Eyes Същото се отнася и за ,,неконските" снимки на Славена  Grinning

Не съм съгласна много, анатомически може би, но са му "алтави гащите", както казваше дядо ми

# 537

Не съм съгласна много, анатомически може би, но са му "алтави гащите", както казваше дядо ми

Щом не ти харесват гащите ги сваляме  и проблемът е решен  Joy Остава едно голо съвършенство Embarassed Embarassed

# 538
Уникална гледка Rolling Eyes Същото се отнася и за ,,неконските" снимки на Славена  Grinning

Щом не ти харесват гащите ги сваляме  и проблемът е решен  Joy Остава едно голо съвършенство Embarassed Embarassed

Де този късмет Joy Joy Joy.... ами ако няма нищо значимо, а само разочарование newsm78

# 539
При следващата случайна среща оправете стайлинга Wink Само ИТАЛИАНО Rolling Eyes Интуицията, а и снимков материал по темата ми подсказват, че разочарование няма да има Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт