Февруарчетата хапват ягоди, черешки - изцапани са вече всички дрешки!

• 31 804
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • NE
Голяма жега! Спал е на два пъти за 30 и 60 минути и го джаснах да го къпя. Сега даже изяде и обяда. Shocked
Къти Ние от години сме с Тед и нямаме никакви грижи.  Peace
Това му е кофти на комплексите, че са далеко от центъра. В Созопол има доста за вървене, както е една шепа градче.
Принцеска По-бързо да ви остават тези зъбчета. Hug

Много ми се иска да науча Вили да яде от нашата храна. Дори с татко му взехме онова семплото столче на Икеа и оставихме старото за гледане на ТВ в хола, обаче диването не ще да яде от нашата храна. Също ми падна пердето и давам всичко, което пожелае да вкуси. Давам и нюню пърченце шоколад. Blush

# 541
  • София
при нас пък Влади иска само от нашето ядене. В къщи отказва да яде кухнята. За това готвя почти без сол и си солим и внимавам с някой подправки. Но като цяло той си обича да си има подправки, ако не сложа и не го харесва много.
Давам му всичко, като избягвам вредните боклуци като чипс и зрънчо. Шоколад също не давам, но то и аз не го ям, няма за него да купя я Simple Smile. Много странно, но аз шоколад не обичам много Simple Smile, та такова чудо в нас почти никога няма.

Копче все забравям да те питам защо още мерите Натали така ? Влади не е мерен на консултация сигурно от преди годинка. Те децата сега колкото и да ядат няма как да качват, защото са супер енергични и всичко изразходват. Да ти кажа честно иде ми малко да ти се скарам, че май много се вманиачи ти в това с тия кг. Не го приемай лошо, но остави детето намира  Hug. Хвърли тоз кантар и си живей живота.

Аз килими не съм дигала . Бърша с мокрите кърпички ако има авария. Те чистят най добре, а пък на есен ще ги дам да ги изперат и така.

# 542
Guerri за бой съм да Simple Smile ама това ми остана травма от миналата година явно...заради баш шаманката. А сега имам една приятелка с близначки дето се родиха като мойто на кг и на 4 мес. още нямат 5 кг, ама нейната шаманка не я стресира и не й дудне да дава АМ и да захранва  #Cussing out

Мерси за споделеното, мисля другата седмица да махна килимите - ще ги дам да се перат, ако после много се пързаля, ще ги сложим пак. И се въоръжавам с кърпички.
На нас акито е веднъж на ден и си казва преди това, така че няма проблем. Ще се пробвам за пишито. Тя вече знае че след гърнето слагам Па-пи (памперс), та не знам смяната как ще я обесня, ама ще видим.

Вие цамбуркате ли ги в басейни? При нас дворовете не стават...аз пробвах веднъж на терасата и после се появи хремата, та сега се въздържам. А тя много се кефи на вода естествено, само Чипа-чипа повтаря.

олелел, днес още не сме излизали и вече ще се побъркаме.

И не знам момичешките майки какво правят, ама мойто диване шнола и ластик не понася и й е вир вода врата, а не искам да я подстригвам  Cry

Хубава и прохладна вечер  Hug

# 543
  • NE
Копче Нито веднъж не съм мерила Вилито по моя инициатива, дори и в родилното. Сигурно още няма 10 кг. Joy

# 544
Копче, плацика се в басейнче и много му хареса. Това като бяхме при наште, в къща, та на една голяма тераса, купон  Mr. Green пък за махането на па-пи-то, обърни го на игра, и без друго те приемат всичко за игра. Може да й кажеш, че пампито ще го слагате виче на някоя от куклите примерно. И за Нати няма пампи щото е голяма. Дали е правилно не знам, пък дали ще проработи - съвсем Peace

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 21:25 от bizi

# 545
  • NE
Свърши се със спокойствието. Седнах на вечеря с Вилито да щъка около масата. След малко го намирам на горния етаж с 14 стъпала. Shocked

# 546
Флауър, страхотен катерач си имате! Wink уау, 14! Толкова смел!
Копче, прираст 100 грама има за 3 месеца - гледам по домашното кантарче. С толкова движение не очаквам изобщо да качва. Повече се вълнувам развитието - говор, фина и груба моторика... ММ заприказвал на 4г, преди това само несвързани срички - пу, ку, му... Сега не мож му затвориш устата. Детето доскоро беше основно на китайски и наскоро някои думи станаха разбираеми...

# 547
АбсИлютно, като Фрауст, и аз - кг не ме вълнуват, дотолкова като го гледам хапва си, когато е гладен, щом има толкоз енергия да любопитства и изучава света около нас вкупом, да беснее, да тича , крещи, реве и какво ли още не, да си ака и пиша, значи откъм кг е ок.

Лелее, Феичка, как го завари, нахилен до уши от "победата" предполагам? Пък на теб си представям как ти се е свил стомаха  ooooh! и Боби обича да се катери, по каквото докопа. Само височина му дай Shocked

# 548
Ехааа, вчера никой нямаше, а днес добре сте се поразписали   bouquet
Благодаря ви за моралната подкрепа и за споделените илачи. Допълнила съм в списъка за пазаруване  Hug Днес да чукам на дърво не се е пребила никъде. Има две мехурчета на пръстчетата на ръката от изгореното, но не се сеща, че я боли.
Днес имаме огрооомен напредък с гърнето. Оставих я цял ден по голо дупе да тича и се изпика 2 пъти само на земята, един върху баба си и останалото в гърнето. Почва да ъъъ-ка и да се пипа за чочата и я слагам на гърнето. После му казваме чао на пишото и му пускаме водата. Милата толкова се радва да му казва чао, че почна на водата, на млякото, на всичко да казва чао  Laughing
Проблемът с количката си го решихме с триколката. И Боряна се дереше и не искаше вече да седи в количката, не ми се излизаше и на мен. Сега е добре вече. Като и омръзне да се вози ми казва "мамо, долу" и я изкарвам да походи.
В басейн се плицикаме и ние. Не мога да я изкарам от там.
От ДК я спрях. Сега и готвя супи, миш-маш, ориз, леща... каквото ми дойде. Уж ги яде  Mr. Green
Копче, и мен една бабичка (поредната) ме пита момче или момиче е (с пола беше, с розови сандали и с кукуригутА) и аз се изнервих и и казах момче и тя "ааууу, мама защо тогава ти е пробила ушичките? Сигурно така си е преценила "  #Cussing out  Ластици успявам да вържа, дори понякога сама си ги иска, гледа се в огледалото и си казва "леееле, лееелеее"  Joy
Феичка, голям катерач е Вилито  Shocked От стълбите най- много ме е страх, понеже нямаме парапет, а са 3 етажа  ooooh!
Нели, да я нацелуваш Йоанка-бърборанка  Heart Eyes
ФрауСТ, и вие сте имали днес гаден ден. Пийни един безалкохолен коктейл поне  Hug
Кисче, вие как сте?
За отбиването ще го сложа в скрит текст, че и без това фермани писах  Rolling Eyes
Скрит текст:
Още от декември месец ми понамаля кърмата и започнах да пия от чая на Хипп за лактация (що чайове изпих  ooooh!). Тогава се кърмехме сутрин, вечер и по н-пъти нощем. Към годинката сама си разреди нощните хранения и ядеше към 12 и после към 5-6ч. Април, май месец вече ме ползваше веднъж за залъгалка към 4 и реших да не и давам нощем да суче. Давах вода и с малко тръшкания спря да търси. Юни вече много ми намаля кърмата, но реших да не пия повече чая. Взех АМ и започнах да правя и сутин и вечер по 60мл, колкото да свиква с вкуса. Опитвах да го давам преди кърмене - не искаше. След няколко дни видя, че кърмата не и стига и започна да опитва от АМ след кърменето (което вече беше като дегустация само, а не за ядене). След още няколко дни и казах, че е голяма и е изпила всичкото мляко на мама. Започна да си пие АМ. Сега го отказа сутрин и го пие само вечер.Около 150мл. Не ме дърпа и не се сеща за кърмене. Попива ме от време на време и казва "ам-ам, нееее" с една хитра усмивка, но това е  Simple Smile Дано съм ви била полезна и дано се отбиете и вие без драми, когато му дойде времето  Hug

Новото ни забавление е да си помахваме на сенките като сме навън. Много се смее  Grinning

Лека нощ  Hug

# 549
  • NE
Чакаше ме в стаята си и като ме видя и тичаше и се хилеше. После се заджаска на едно ниско легло в ателието на баба си. Сега няма сън братче. Тая жега го поти яко и спи по 30  мин.

# 550
Добро утрооо! Simple Smile

Феичка, чудесен Вили, ще стане голям планинар от него, браво на детето!  Heart Eyes
Аз пък тази сутрин се изненадах от Рали, която иначе е пълна с бесове. Докато правех попара, тя търчи по стаите и в един момент спрях да я чувам и си викам "кой знае каква беля е направила сега", съответно зарязвам попарата и тичам да видя какво става, а нашата се покатерила на един стол и кротко си гледа през прозореца.  Shocked Явно още ѝ се е спяло.  Mr. Green
Копче, Рали е същата, каквото и да сложа на косата ѝ, изчаква ме търпеливо да си поиграя, след което мигом намира чуждото тяло и го отстранява.  Joy

# 551
Водя на фризьор периодично. Сега пак има нужда от прическа, че й влиза в очите косата. Не търпи ластици, фибички, шапки...
Последният път беше драма, но преди това седеше мирно... Сега ще видим как ще е.
Един единствен път пробвах сама да направя нещо и резултатът беше трагичен. Фризьорката оправи щетите веднага.Wink

# 552
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, здравейте, мацки  Hug

Чета ви, но имам много задачки и ... ще ме извините, но отлитам ... за банката ... По този повод влизам и да ви кажа ... да не сте "голЕми бели патици" като мен Simple Smile Значи - отивам да си тегля майчинството и ми изписва - "Банката не може да обслужи тази карта." ... Та, се загледах и видях, че пластината ми е валидна до 06.2015 ... Сега отивам да си взема новата и да се опарича Simple Smile Проверете си и вие да не останете изненадани като мен Simple Smile

# 553
Безобидничка, щях да питам и разпитвам и за тебе  Peace картата я следя и аз, уж....че то това голямото майчинство, пък и да го изтърва за едната бройка, дет се вика... Как сте вкъщи?

Момичета, нали от 01.07.2015 направиха реверанс към МРЗ та я увеличиха, ще богатеем ли и ние с 20лв от следващия месец или сме в завидно заварено положение?

Поразпишете се, ей!
То си личи аз кат имам промоция - спи от 13ч , ама стана рано - 7ч. (за него това е рано), не искаше да закуси твърде, беше му чоглавичко цялата сутрин, та добре че да си поспи, явно хладинката днес му се отразява също  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 15:33 от bizi

# 554
  • NE
Няма! 340 лв. са решили че са ни предостатъчно. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт