Ние добре идентифицираме диагнозата, ама как се лекува е въпросът, направо съм кълбо от нерви в момента. Тръгнах да ѝ варя яйца на малката глезла (тя много обича) и още като ги видя сурови от хладилника, като почна едно тръшкане и едно пискане, докато не станаха готови, не спря да ми лази по нервите с писъци. Докато си ядеше яйцето, тичам аз да довърша една крем супа от картофи, дето се заех да правя, ама прекрасна - с домашни картофи и магданоз от баба ми, морковче, фиденце... Еееей изяде за нула време яйцето и пак се почна скимтенето, потя се аз да довършвам супата, да охлаждам, че да става веднага за ядене, нося я и тя почва да рови с пръсти вътре, а после и да ми маже дрехите, понеже явно другото не ѝ стига. Не знам за вас, ама аз подлудвам и я наказах в леглото, че да взема малко въздух... Извинете за мрънкането.
с тези мънички ръчички като се гушне или дойде до мен, гали ме по крака или ръката и ме гледа нежно, направо се разтапям и разливам
Истина , не успявам да си сдържа нервите винаги, ама то пък е здравословно понякога да си кажем всичко, дето ни тежи
така че, споделяйте
и ние минаваме през това, кога с по-малко тръшкане, кога с толкова много, че съседите ми звънят на вратата (от което полудявам, реве ми се, че съм толкова некадърна майка, та не мога са общувам с детето си и се изнервям адски повече) - за какво точно ми звънят, да ме питат защо плаче - м викам бия го на лягане и на ставане и тръшнах и аз вратата
ако сме у дома, обекта на терзанията на малкото е непозволен, извеждам го от стаята, ако не мога да скрия обекта (отворен фризер, ближе вратата защото е студена и казвам "не"); ако мога да скрия обекта, скривам, пък нека си се тръшка - после като се поукроти, гушвам и обяснявам защо не може и не трябва. За сега минава. Ако сме навън...сложно ми е, защото не мога да го оставя на земята да се въргаля като прасенце. Вземам го и се отдалечаваме от обекта-дразнител. Реве, скубе ме, хапе ме, щипе ме и то ме гледа в очите докато "проявява тези си нежности", рита с крака, извива се на дъга с едно отривисто мятане на главата и раменете назад, без да го е грижа дали ще се удари (а пък не е като да не се е случвало). Та такива приятни емоции минаваме и ние....
после гледам да анализирам и оценявам "мирно време" като настане и се гуши в мене мило
Та така... На моменти пускам игнор като се закелеши или я оставям да й бъде скучно, за да си намери сама игра - не може вечно до полата на мама и да й правя игра. Има време за игра, време от мама-за-мама, време за домакинстване и т.н.
Така са добрите родители.
. Луда ме е направил. До днес поиздържах и днес му се развиках едно хубаво на плажа и го прибрах. Седи и реве за всичко и за нищо. Просто сме подлудили всички тук. Не знам какво му става , ама нон стоп реве. Сутринта тамън се закроти и видя човека с царевицата и рев за него или за царевица не знам. Вчера му дадох царевица и явно го е запомнил и днес като го видя и го сочи и опищя за пореден път плажа. Реве щото не може да е постоянно в морето, реве щото му духа, щото не му духа и тн. За капак нали сме си кекави и саполите се проточиха още на 2 ден, след това разбира се дойде и кашлицата да си пием и илачи. А и що да е само това, ми че как ...имаме още не излезли зъби,що и те да не тръгнат сега
, кошмар ви казвам. По гадна почивка не съм имала. Почти нямам шанс да се опъна да се попеча, камо ли да почина. Като почне да се лигави и се вкопчва в мен и се въргалям в пясъка с него. А и това тъпо време, тук редовно духа и как да му дам с тия сополи и кашлица да виси все във водата. Ако може само там би висял.
. Само де хората пищясаха тук от нас и на дали някой ще иска да го прибере 
. Какво им се чудите толкова на тези ясли не знам. Ей голямо спасение са, че иначе ще изперкаме 

днес и на мен ми поскача на ластик с нервите, после докато се приспим...ама аз си намерих решение - тя докато спи, аз си пийвам биричка на терасата. И без това я кърмя след 8 часа. Ох, как ще ми липсва това вкъщи

коментар за името ще си го спестя. Аз успях да извъртя ситуацията, хем да си мислят, че е кръстена на тях, хем на мен да ми харесва
а ако имаме второ и ако са близнаци и то момчета почти съм се решила да ги кръстя Miracle и Wonder
щото ако преживеят ще са точно такива