Февруарчетата хапват ягоди, черешки - изцапани са вече всички дрешки!

• 31 789
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • NE
Лили  Благодаря за кафенцето, чудно е. Hug

Май влязохме в ужасните две. Дере се за всичко отнето. Разсейвам и се правя на маймуна, ама няма.
Окончателно ми бастиса телефона. Баща му колко ми се кара, после се зае да го оправя. Tired
Вчера ни слагаха климатик и малкото орева света, че не му даваме да влиза в неговата стая, побърка ни всички и се изпокарахме. Накрая ще се моля да почвам работа. ooooh!

# 631
Добро утро,
мерси за кафенцето, Лили.

Цветенце, добре дошла в клуба  Joy това май им е програмирано състояние, за да не ни е мъчно, като трябва да ги оставяме вече   Joy

# 632
ОХ, Феичка, Копче, и аз съм в тоя клуб.  ooooh! Ние добре идентифицираме диагнозата, ама как се лекува е въпросът, направо съм кълбо от нерви в момента. Тръгнах да ѝ варя яйца на малката глезла (тя много обича) и още като ги видя сурови от хладилника, като почна едно тръшкане и едно пискане, докато не станаха готови, не спря да ми лази по нервите с писъци. Докато си ядеше яйцето, тичам аз да довърша една крем супа от картофи, дето се заех да правя, ама прекрасна - с домашни картофи и магданоз от баба ми, морковче, фиденце... Еееей изяде за нула време яйцето и пак се почна скимтенето, потя се аз да довършвам супата, да охлаждам, че да става веднага за ядене, нося я и тя почва да рови с пръсти вътре, а после и да ми маже дрехите, понеже явно другото не ѝ стига. Не знам за вас, ама аз подлудвам и я наказах в леглото, че да взема малко въздух... Извинете за мрънкането.   bouquet

# 633
  • NE
Споделяйте, момичета! Моля ви! Вече имам чувството, че не съм у ред и че съм абсолютен провал като майка. Отделно вкъщи майка ми и мм ме изнервят с тяхните претенции и работата е да хвана горЪтЪ. Та тъй. Седнах да ям, той хвана стълбите. Качим се, чуй пералнята и тръгва надолу. Направо не знам как ще я караме.

# 634
  • Англия
Феичке, най-лошото, което можеш да направиш, е да си внушаваш, че не си добър родител. Още повече като не е така. Една от майките тук минава през сходни неща, тя се върна на работа 3 дни, сега обмисля да работи още един допълнително  Laughing Вчера я питах дали в градината се държи така и се оказа, чв там е съвсем нормален, но в момента, в който я види и почва да мрънка, да се тръшка, да се извива назад като дъга. Това възпитателите са го констатирали. А аз си мислех, че е още рано да се държат неуважително към нас  Rolling Eyes

# 635
Мчи тъй ще е...как иначе да си кажат кво искат/не искат. И наш младеж ревтуни за всичко отнето/недадено/поискано/непоискано - харрактер, каприз, инат, знам ли кое ще да е. Нооо понякога е толкова любвеобвилен, че се умилявам Heart Eyes с тези мънички ръчички като се гушне или дойде до мен, гали ме по крака или ръката и ме гледа нежно, направо се разтапям и разливам BlushИстина , не успявам да си сдържа нервите винаги, ама то пък е здравословно понякога да си кажем всичко, дето ни тежи Peace така че, споделяйте   bouquet

# 636
  • NE
Аз напълно разбирам, че дойде момента в който искат да покажат че имат мнение (или си мислят, че го имат) и че са отделни същества, които имат свои нужди и желания. Но аз съм много импулсивен човек (старая се да се боря с това) и настава голяма каша - аз викам, той реве и си държи на своето. Ок, приемам че зарязвам всичко и почвам да му осигурявам това което иска, но то е всичко което е забранено. Надига се на пръсти и търси да докопа нещо (вчера се тръшка за ножа, който е почти на средата на масата, ама го видял) ил отива да бърка в шкафовете и да вади най-тежките неща като тигани и тенджери, тоалетната го привлича с тоалетната хартия, която се яде и т.н.  и т.н. Не ме слуша, не изпълнява когато го помоля. Търся начина и съм убедена, че ще стане с много търпение и желание, но ми се искаше поне една идея по-добре да е. Tired

# 637
Феичка, беше с най-добри чувства Hug и ние минаваме през това, кога с по-малко тръшкане, кога с толкова много, че съседите ми звънят на вратата (от което полудявам, реве ми се, че съм толкова некадърна майка, та не мога са общувам с детето си и се изнервям адски повече) - за какво точно ми звънят, да ме питат защо плаче - м викам бия го на лягане и на ставане и тръшнах и аз вратата Peace ако сме у дома, обекта на терзанията на малкото е непозволен, извеждам го от стаята, ако не мога да скрия обекта (отворен фризер, ближе вратата защото е студена и казвам "не"); ако мога да скрия обекта, скривам, пък нека си се тръшка - после като се поукроти, гушвам и обяснявам защо не може и не трябва. За сега минава. Ако сме навън...сложно ми е, защото не мога да го оставя на земята да се въргаля като прасенце. Вземам го и се отдалечаваме от обекта-дразнител. Реве, скубе ме, хапе ме, щипе ме и то ме гледа в очите докато "проявява тези си нежности", рита с крака, извива се на дъга с едно отривисто мятане на главата и раменете назад, без да го е грижа дали ще се удари (а пък не е като да не се е случвало). Та такива приятни емоции минаваме и ние.... Whistling после гледам да анализирам и оценявам "мирно време" като настане и се гуши в мене мило Heart Eyes

# 638
Здравейте на всички.Искам да ви кажа че напълно ви разбирам.И Мишо постоянно се инати, а и любимата му дума е 'не'.Днес отново реших да му напълня басейна на терасата.Голямо забавление му е.Искаше ми се да ви пратя снимка, но не знам как да я кача (много ме е срам за което),бих се радвала ако някой ми обясни.

# 639
Вчера на обяд ми се тръшна, когато се прибирахме. Даже не разбрах за какво. Пищя, рева... Върви и реве, качва стълбите, а целият блок кънти от нейните писъци. Чак се напика от зор. Прибрахме се и след 5 мин се успокои. Но цирковете ми пилят здраво нервите, а и с тея хормони съм като бомба.
Не смятам за полезно прекалената отдаденост... Намирам за нездравословна всеотдайността на моменти. Детето трбва да разбере, че живеем заедно и се съобразяваме един с друг, а не се върти светът около него. Аз съм едно дете по лошо стечение на обстоятелствата и съответно съм гледана като принцеса. После ми светна по трудния и болезнен начин, че не съм центъра на Вселената. Чудех се другите защо не са запознати с този факт и страдах.Wink Та така... На моменти пускам игнор като се закелеши или я оставям да й бъде скучно, за да си намери сама игра - не може вечно до полата на мама и да й правя игра. Има време за игра, време от мама-за-мама, време за домакинстване и т.н.
Флауър, ти си страхотен родител и Вили не може да има по-добра майка. Не се измъчвай! А щом имаш съмнения дали си добър родител, значи всичко е наред. Wink Така са добрите родители.

И нов хит!... Хванете се за нещо, че може да паднете. Свеки, която не ми се е обадила нито веднъж по телефона от 6 месеца ей така, за да пита как съм... Или пък да пожелае да види детето, защото ако не я заведем може и месеци да минат... Та вчера с цялата си наглост заявила на ММ, че е време да го кръстим на нея, когато разбрала, че чакаме 2ро момиче. Тонът е бил императивен. Посмях се доста...

# 640
Аууу, Фрауст, думата на свексън не тежи ли като камък у вашта къща Joy Joy Joy Joy тц, тц, тц, това младо поколение Hug сериозно, как е възможно да прояви такава наглост все пак newsm78 второ момиченце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не съм ти честитила, така че честити панделки, Ева ще си има сестричка-дружка Heart Eyes

# 641
  • София
Привет и от мен от морето.
Дребния го качих в стаята да спи, поизчетах ви и викам да се оплача и аз, че гледам съм в темата.
Няма такъв цирк като нас тук на морето  ooooh! ooooh! ooooh!. Луда ме е направил. До днес поиздържах и днес  му се развиках едно хубаво на плажа и го прибрах. Седи и реве за всичко и за нищо. Просто сме подлудили всички тук. Не знам какво му става , ама нон стоп реве. Сутринта тамън се закроти и видя човека с царевицата и рев за него или за царевица не знам. Вчера му дадох царевица и явно го е запомнил и днес като го видя и го сочи и опищя за пореден път плажа. Реве щото не може да е постоянно в морето, реве щото му духа, щото не му духа и тн. За капак нали сме си кекави и саполите се проточиха още на 2 ден, след това разбира се дойде и кашлицата да си пием и илачи. А и що да е само това, ми че как ...имаме още не излезли зъби,що и те да не тръгнат сега  ooooh! ooooh! ooooh! , кошмар ви казвам. По гадна почивка не съм имала. Почти нямам шанс да се опъна да се попеча, камо ли да почина. Като почне да се лигави и се вкопчва в мен и се въргалям в пясъка с него. А и това тъпо време, тук редовно духа и как да му дам с тия сополи и кашлица да виси все във водата. Ако може само там би висял.
Стига толкова оплаквания. Фейчка не се бой че си лоша майка, аз съм по лоша и от теб. Чак се чудя понякога как ми издържат нервите.
Днес си викам взимам по 50лв и ша дам на всеки спасител и влизам в морето. Как не мога да плувам бърже ша са удавя, а тех нали съм ги подкупила да гледат на страни та сигурно ми е спасението  Joy. Само де хората пищясаха тук от нас и на дали някой ще иска да го прибере  Joy
Само се моля сега да се излекува, че понеделник да си го пратя на ясла, че иначе ще си тегля куршума вече. Joy. Какво им се чудите толкова на тези ясли не знам. Ей голямо спасение са, че иначе ще изперкаме  Joy

Фрауст честити ви розови гащички  Hug

айде лек ден от мен и дано другия път да не се оплаквам толкова, не си падам да се оплаквам , но тук ми дойде в повече и реших да си поизлея малко мъката пред вас.

# 642
Герииии, милата  Hug аз пък много ви харесах снимките у ФБ Peace изглежда сякаш всичко е по мед и масло, а тя каква била работата...с деца на море Wink

Стига с тез лоши майки, бре, всяка си е най-добрата мама за нейното си детенце Heart Eyes

# 643
  • NE
Абе лоши, добри, това им е късмета на децата. Joy
Майтапа на страна, но мисля, че гледането на деца хич не е лека задача. Много нерви се изискват.
Гери Споко по морето е така. Ей на моя живее срещу него, а оревава плажа като го заведа.
Пробвай да даваш Коризалия и Алиум цепа за сополките. Може да е от влажния въздух.
Бизи Далеч не си ме обидила, надявам се и аз. Нервичките ми заминаха просто.

# 644
Ах, колко добре ви разбирам с това тръшкане  Joy днес и на мен ми поскача на ластик с нервите, после докато се приспим...ама аз си намерих решение - тя докато спи, аз си пийвам биричка на терасата. И без това я кърмя след 8 часа. Ох, как ще ми липсва това вкъщи  Cry
И подкрепям твърдението, че лошите родители не се замислят дали са лоши  Joy

а пък колко ми е хубаво без свекърва и събрано всичко на един етаж като в апартамент, да не ви обяснявам  Wink
И да ви кажа, на плаж без пясък и със сладка вода е голяма оферта - нищо не й се завира, не я щипе, не й се суши кожичката. Само аз съм огромна параноя да не се разболее и доста й ограничавам плицикането.

Фрауст, честити розови гащички   bouquet коментар за името ще си го спестя. Аз успях да извъртя ситуацията, хем да си мислят, че е кръстена на тях, хем на мен да ми харесва  Joy а ако имаме второ и ако са близнаци и то момчета почти съм се решила да ги кръстя Miracle и Wonder   Joy щото ако преживеят ще са точно такива  Joy

Хубав и спокоен следобед  Hug

Общи условия

Активация на акаунт