Февруарчетата хапват ягоди, черешки - изцапани са вече всички дрешки!

• 31 790
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Фрауст, търси бутилирана вода с розова капачка - те или са изворни или трапезни, но са с ниска минерализация. Въобще, колкото по-тъмно капачката, толкова по-минерализирана е водата. А тези, които се водят бебешки, по закон май трябва да са с ниско съдържание на флуор. Аз при нужда карам на бебелан. На Лили статия за водите беше много интересна.

Браво за успеха с гърнето. При нас е само за аки, ама може би, защото не съм се захванала серозно с другото. Ма ни моъ...даже ми мина мисълта, да тръгвам на работа и баба й и дядо й да я учат  Twisted Evil

Днес беше някъв кошмарен следобед - рев за всичко, писъци, мятане...а утре ще сме сами и не знам как ще я издържа...
Скрит текст:
май съм в ПМС, защото и аз й се дразня и направо сме картинка. Толкова не съм й повишавала тон цял живот, ама ми прикипява и не мога да се сдържам. На всичкото отгоре сме и със свекъра тук и пред него си изпускам нервите. Май трябва да взема да се нахомеюпатя, то и без това имам 12 ч пауза с кърменето.
Но пък мусаката се получи, утре ще се пробвам с едни пълнени чушки. Не че дребното яде, днес е на кашкавал главно, ама така, за мен да има hahaha

Лека и спокойна нощ  bouquet

# 616
Добро утро! Simple Smile

Копче, браво за мусаката! И аз вчера имах муза, вярно само за гарнитура, но стана хубаво -  направих пюре от картофи и пащърнак.
Голяма работа сме, ей. Simple Smile
Хубав ден на всички!   bouquet

# 617
Привет,мами  bouquet
Имам въпрос: има ли от вас такива,които все още дават АМ сутрин и вечер? Аз съм от тях и малката изпива между 200 и 240мл според зависи. Закуската я давам около час след млякото сутрин,т.е около 10-11ч., по-често към 11ч. Смятам другия месец вече да смесвам АМ със закуската ,т.е кашата примерно директно с млякото да я правя. Педито ми беше казала още преди месец и нещо,че вече не е задължително 2пъти да пие мляко,но ако тя иска-да си и го давам. Та ще видим сега  newsm78
Днес с гърнето пак ударихме на камък,но няма да се откажа Crossing Arms
При нас валя цяла сутрин и ако не изсъхне до по-късно ще откачим и двете в къщи #Crazy #Crazy #Crazy

# 618
Нели, аз давам само вечер АМ: 240+8м.л. и стават около 270мл изпива си ги и заспива. Това ни е нещо като след-вечеря Joy към 19,30 вечеря и после към 21.30-22.00.00 пием млякото

# 619
Вечеря между 19 и 20 часа, а ляга в 21. Някъде в този промеждутък изпива 120-150 мл АМ. Сутрин яде каша  5л + 180 вода и на обяд около 13 часа изпива 100-120 мл АМ. Отделно пие вода или айрян... Докато го иска, ще го запазя така. Само мисля след някой друг месец да смотая бибероните и шишетата и да премине изцяло на чаши и/или сламки.
Стискайте палците в 18 часа, тогава съм на преглед. Тук до един час тръгваме с ММ и детето. Водим я всеки път с нас да гледа бебето...
Имам и лоша новина - бабата на ММ почина вчера вечерта. Беше доста болна и възрастна, очаквахме го и все пак... Изключителна жена беше с невероятен дух.

# 620
Нели, и аз давам почти всеки път по два пъти мляко. Вечерта правя точно като Злати, само дето количеството е по-малко, към 200-220 мл. Иначе преди това си вечеря с нас. Сутрин давам АМ, в случай че се събуди по-рано, а ако е към 8 примерно, си давам каша/попара/макарони. Но кашата също е с АМ, така че си взима добро количество, според мен.
Фрау, много съжалявам за загубата. Колкото и да знаеш, че човекът е възрастен, трудно се приемат такива неща. Пожелавам ви бързо да го преодолеете и успех на прегледа!  Hug

# 621
Фрау,съболезнования за бабата Cry Стискам палци за бебето,дано всичко е наред и видите идеалното развитие HugМалката Ева сигурно много се радва,че ще става кака Grinning

# 622
Ох, забравих да ви кажа какъв диалог проведохме с ММ снощи. Прибира се и му казвам "Момичетата от форума казаха, че не е проблем, че Рали ака толкова често", а той отговори "Може пък и да не си единствената майка там, която дава разхлабително на детето си и забравя за това"  hahaha hahaha hahaha
Та мацки, онзи ден Рали изяде една фурма с костилката и ѝ дадохме малко зехтин, за да я изкара по-лесно. И забравих.  Joy Посмейте се на мой гръб на воля.  Joy

# 623
Фрауст, съболезнования за бабата  Hug Хубави новинки на прегледа и палци имате от нас Heart Eyes приятна среща с мъничето.

Сахасрара  Joy Joy Joy значиииии, още веднъж, няма нищо притеснително. Поне сте й хванали цаката на Рали как да я улеснявате на "митницата" Peace

# 624
  • NE
Добро утро!

Фрау Съболезнования! Hug
Кажи как мина срещата с бебче номер 2? Имате ли вече предположение за гащички? Hug
Лили Споко, вече не са толкова нежни. Hug

И да се похваля, че Вилито вчера не ми спря тока. Търси от ставането си баба си и ми е една идея по-леко, че няма да страда като замина на работа. Хубавото при мен е че в началото (първите 2 седмици) ще гледам да се връщам по-раничко.
Вчера взех седялка за тоалетна, че е невъзможно да го поставя на кукуто. От зор се наака във въздуха. Седялката не го кара да иска да стои и да върши работата, но поне е по-лесно да не си пребие главата в стената.

# 625
Добро утро! Simple Smile
Феичка, мерси за кафенцето! Simple Smile
Аз уж знам, че са попораснали, ама нали пуста загриженост. Simple Smile
Честит имен ден на Влади на Гери и на всички други именници днес! Да са живи и здрави!  Hug

# 626
Здравейте, момичета!
Благодаря ви много за подкрепата! Нали всичко споделяме - и радости, и болки... Олеква и помага...

Бебето е добре. Сега чакам резултатите от късен БХС, че ранния го изпуснах. Докторът каза да се настройваме в розово. WinkWinkWink На следващия преглед вече ще потвърди със сигурност.

# 627
  • NE
Фрау Честити втори розови гащички. Ех две момиченца. Heart Eyes
Днес една приятелка е била на първа ФМ и мислят в синьо. Wink
Честит имен ден на Влади на мама Гери. Да е здрав, енергичен и папкащ.

# 628
Фрауст,честито ви женско бебе  bouquetДано се потвърди пола Peace
Ние вчера си стояхме цял ден у дома заради дъжда и наистина откачихме #Cussing out 
Обаче днес времето е страхотно и компенсираме,малката спи от 2без нещо и още не иска да става Crazy Crazy явно втората ни разходка ще е вечерна,не следобедна...

# 629
Добро утро! Simple Smile
Хайде на студеното кафе, че при нас скоро ще е 35 градуса. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт