Февруарчетата хапват ягоди, черешки - изцапани са вече всички дрешки!

• 31 786
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Копче, пожелавам ти ги тези двете Чудеса дето си си ги нарекла  Mr. Green ама те нали казват, че едно с друго децата не си приличали, та ако първото е бургийка, второто ще е кротичко  Whistling

Феичка, ти пък  Hug няма място за обиждане, ич Peace само казвам, че то си е в реда на нещата да си сетръшкат, нищо че на нас ни се стъжва и ни иде и ние да оревем света сите с тях ooooh!

Стана от сън - 37.5на едната подмишничка, на другата - 36.9. Малко е съненичък, иначе хапна, денси на едни музички. Ще меря след час пак преди да му дам да си смукне Панадолец, че снощи таман ми вкарваше оферти - тика ми шишенцето със сиропа и пипетката в ръце да съм давала, айде викам, нема нужда. А сега де? newsm78

# 646
  • NE
Бизи След сън не е ли нормално да е леко покачена Т? Имам някакъв такъв спомен.
Копче Уби ме. Joy Ти си цял войн със свеки като твоето. spoko #Silly
Фрау Що ли баш който няма заслуги си намира поводи да бъде увековечен? ooooh!
Скрит текст:
При първата ми неуспешна бременност ми бяха заявили, че първо да се женим  Shocked и после според пола детето ще бъде кръстено или на свекъра или свекървата. Shocked
Вилито е кръстен уж на свекъра, но с уговорката да се вземе само първата буква и името да го изберем по свое усмотрение. Това между нас си с таткото. Ако баща ми беше жив щеше да е на него. Много се кефя, че от онези нямаме нищо, ама нищо взето. Mr. Green Абсолютно мое копие. Laughing

# 647
ми пак премерих след половин час - 38
дадох панадол, изсмука си го с кеф
поприлягва от време на време, не е див като друг път, оффффффф, много ми е тъпо, дано не вдига повече

онзи ден една мама на площадщата ми каза да съм го пазела че имало ентеровирус, ми ка да го пазя?! то там няма пясъчник, ама де що пипне и после си лапа и ръцете та..не знам...дано е нещо инцидентно
ще следя...

# 648
  • NE
Бизи Дано не вдига повече. Имало летен вирус само с Т.

# 649
  • София
Здравейте!
Алекс вчера ми вдигна 39,3 температура и беше кошмар. Педи каза, че е от зъби, три на веднъж. Добре, че свещичките Ефералган му подействаха, че много се притесних, за първи път вдига толкова висока температура. Днес сутринта е добре и цял ден е жизнен, слава на Бога! Ужасно е болно дете.
Дано всички да са добре вече!
Весел ден!

# 650
Ей, по-полека с тея Т... Сериозни цифри са това... Дано да минат по-бързо и при Борис, и при Алекс... Сещам се само за оцетени чорапки от бабините лекове...

# 651
  • NE
Аз знам за настърган картоф в чорапките. Аз обаче на такива Т не чакам и си давам нурофен или панадол, най-добре ефералган. Веднъж с 38,5 дадоха МиГ в спешното на Вили и май вече там ще ходим. Да не се налага де.
Да се оправят дечицата. Hug

# 652
Добро утро! Simple Smile

Как са болничките, по-добре ли сте?

Момичета, каква предлагате да е новата тема? Има време, но все пак... Искате ли малките да са със снимки по бански или пък от плажа, ако не носят бански, с шапки с козирка или нещо такова летничко? А пък заглавието може да е морско. Приемам предложения с най-голямо удоволствие. Приятен ден!   bouquet

# 653
Добро утро,мами!
Болните да оздравяват бързо Hug Hug HugКато се сетя за нашата Т преди десетина дни и направо ми настръхва косата #Crazy
Моята буболечка също се тръшка сериозно,реве като тръгна без нея дори и за 5мин да е ,като не стане на нейната-сяда на земята и реве от инат Rolling Eyes
Преди 2 дни я пляснах по ръката,не ми издържаха нервите,защото за незнам кой път ми събори кутиите с обувки и ги разхвърля из цялата къща. А освен това ги пипа отдолу по подметките и после си лапа ръцете #Cussing out Въобще не разбира от плясване,разрева се и след 3 секунди пак посяга да събаря #Crazy
 И отгоре на всичко явно ще избива нов зъб-пак реве от време на време-нощем главно- и апетита намаля ooooh! Аман от тия зъби,да излизат всичките по-скоро....
Хубав ден ,мами  bouquet

# 654
Добро утро, да се надяваме Simple Smile

Лили, мерси за кафенцето, ама на мен ми трябва нещо по-силно от турско  Joy

Бизи, дано е било единичен случай от топлото или зъб, а не някой вирус.  Praynig по-добре ли сте?

Аз официално си имам ревла - реве за всичко. Много съм я разглезила, само леко да се чукне някъде и реве и тича при мен да я цункам  Joy

И аз вчера не издържах и я плеснах и после такъв рев ревахме и двете, няма толкова жална физиономия, в нормално състояние никога повече няма да го направя, ама вчера вече  #Cussing out #2gunfire #Crazy
 и за капак ми изпусна телефона на ламината и сега дисплеят му е Спайдърмен  Cry ама така ми се пада, като я ударих- instant Karma, дет се вика  Crazy
Та се опитвам всячески да си удържам нервите, ама баща й хич не ми помага.

Хубав и спокоен ден, дано днес има по-малко изблици и повече смях  Hug

# 655
  • NE
Лили Благодарско за кафенцето.
Копче Това с бащата го разбирам. Е на, моя си хваща палатката и забягва за два дни. Опитвам да внуша, че не ми е леко, ама няма, щяла да се справя. Отгоре на всичко майка ми ми лази яко по нервите. Все мрънка, все нещо недоволна. Сутринта се влуди като отваря вратата и толкова му трябва на дребния да надуе гайдата. Tired

# 656
Тъкмо изоих кафето! Благодаря на Сахасрара, че ни черпи... Wink Wink
Снощи мойто мъж обикалял един час да ми търси сладолед... Ударих го на каприз, а на него му кеф да ми угажда. - идеални един за друг! Може да си тровим нервите от време на време, ама пък... Нали... Wink
Сега пера втори път, че детето връткало копчетата на пералнята. И аз в 6 часа, къде спя, къде пера.... Ретро ми е машината и няма защита от деца. Тя и Елефтерия пускаше Вики да се пере... Wink
Днес вече има изречение - казва "не пипай там болка"... Став въпрос за раната, която има на колената. Не зараства, че всеки ден сме навън и съответно беснее, а струпчето седи. Казва му "болка" и умира да го чопли....

# 657
Такс, такс, такс...мхммм, както казва Маша от анимационното...
следва продължение на нашта висока за сефте температура...
Скрит текст:
след като в 16.30 дадох Панадол, Т спадна до 37 и излязохме навън, щото вкъщи е по-топло. Поигра, подивя, побесува, особено си е харесал един парапет на една рампа и вървим по него като по въже, после скача и така. Държа го с двете ръце. Тъй ама вчера към 20. и нещо си часа вече викам да се прибираме за ам-ам и баня и игри у дома. Вдегам го след този парапет на ръце, той реве. Ама жалничко, без да се дърпа. Прибираме се на ръце, ревейки и в асансьора. П
Хапна малко в скута ми, не иска да играе. Температура пак вдигна и в 21.30 беше 38.5. Дадох Панадол отново и решихме да ходим в някое спешно. Обаче мерейки температура и под двете мишнички установявам, че дясната нещо не му е добре - скимти като я бутна, дърпа си я лекичко и си я пази. С лявата не прави така. Гледам започна да оттича леко в подлакътната част. Беж до Детска травматология в Пирогов: извадена лакътна ставичка. Наместват я, държа в определан поза 2 минути, разгрявам 2 минути, преглед - всичко отлично. Малкото изведнъж като с вълшебна пръчица забрави че го е боляло и почна да се катери и да си борави и с дясната ръка. Praynig Малкият дявол, че бая се изплашихме. Обаче в Пирогов няма дежурен педиатър, та оттам ни казват - в Педиатрията. Айде до там за температурата. Тъй ама, там нямало също спешен кабинет - за мамите от София, питайте си педиатрите къде са зачислени за спешен кабинет за безплатна помощ, където освен това винаги има дежурен пеидатър. Всеки ЛЛ има такъв вид спешен заместник, на който си плаща, съответно ние ползваме тази лекарска помощ безплатно, но най-вече е наличен. А не като да отида в спешното напр. на Токуда и да ми кажат - ми няма дежурен педиатър Peace Та приеха ни де все пак, прегледаха го, но всичко наред, с изключение на високата температура. Изписаха ни Изопринозин, вит. С и Хексалгин. През нощта нямаше Т, сутринта обаче - да. Не дадох Панадол , а тръгнах към педиатърката. И тя го прегледа - всичко наред, да почваме Изопринозина. Забравих да питам за колко дни, някой ако го е давал, моля да сподели. А също и схемата за редуване на Панадол, Нурофен, Хексалгин. Знам че трябва обезателно да има 4-5 часа между всеки прием, защото Парацетамола е с натрупване и може да стане беля. Та така -чакам да видя на къде ще ни избие тази Т - зъби, вирус, или нещо друго...
Сега спинка.

Да се оправят всички болнички съкровища, отвратителна работа е болно детенце - като повяхнало цветенце Sad

# 658
Олеле, Бизи! Милото детенце, ама как е станало това, чудесно е, че сте оправили проблема бързо, представям си как си настръхнала. Много  Hug-ки от нас!

# 659
Не знам, Сахасрара, не си спомням да съм го дърпала рязко или както и да е, явно като съм го държала за ръчичката по тоз парапет и той като е подскачал нещо се е разпънало повече или се е посукал някак...знам ли...вече го крепя като че е правен от кристал. Свързвам го с това защото допреди тази игра не е плакал или да си пази ръката, а бесня доста. А точно след тази игра го вдигнах да го гушна и той се разплака. Аз помислих, че не иска да се прибираме, както редовно прави. Но явно го е боляла лъчицата, милото ми. Пак се разминахме със страшните работи Praynig И винаги имам едно на наум с тези крехки стави и костици, ама на - станалото, станало.

Общи условия

Активация на акаунт