Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 37 - на сбъднатите мечти

• 71 785
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
  • София
neji_s,браво на теб! Късмет и стиснати силно палчета от мен!
viper , в коя лаборатория ходи и какво ти вкл.направлението като изследване ?  Благодаря ти!   bouquet

# 646
  • София
stefa, направлението ми беше за ПКК и урина. До колкото знам микробиологията по принцип не се поема от здравна каса. 

# 647
  • Варна
Момичета, болницата работи по принцип със здравна каса, но това не значи, че като си вземете направление и ще платите само потребителска такса...  Naughty Частните болници работят на принципа на доплащане и това доплащане не е никак малко. Например  за кюретаж или лапароскоия, доплащането е няколко стотин лева. Ако отидеш за кюретаж в държавна болница, няма да платиш нищо. Това е. Ако искаш...
Така че за такива манипулации като цитонамазка или микробиология мисля може да се правят другаде... Ама всеки си знае.

# 648
Момичета, болницата може ли да издава болнични за домашно лечение? Смисъл бременна съм и искам малко болнични докато дойде времето да ме запишат на ЖК.

# 649
Момичета,
как става подновяването на договора за замразяване за още една година на едно ембрионче и колко струва сега?

Никой ли не е подновявал скоро?

# 650
  • София
Момичета,
как става подновяването на договора за замразяване за още една година на едно ембрионче и колко струва сега?

аз имам да подновявам и мислех скоро да ида. Миналата година ми дадоха един анекс към договора и ми казаха да доплатя 300лв, но аз имам замразени ембриони и яйцеклетки. Трябва да си ги питаш за цената, че е индивидуално.

# 651
  • София
рвмс беше 250лв, нали?
а как беше във времето?
след пункция вземат кръв, на втория ден пак и след няколко часа го слагат?
плащането накуп или на всяко вземане на кръв?
на регистратурата ли се ходи първо или направо при имунолозите или пък в лабораторията?

# 652
бамбарадамбара плаща се на 2 пъти в самите дни да взимане на кръв. Само не помня дали първия път беше 150 и после 100 или обратното.
Задължително минаваш регистратура иначе ще си отвисиш отпред.
Едното взимане на кръв е в деня на пункцията, следващото през ден, поставянето е няколко часа след втората кръв.

Хайде успех и за последно да го правиш това! Simple Smile

# 653
Момичета,

аз имам да подновявам и мислех скоро да ида. Миналата година ми дадоха един анекс към договора и ми казаха да доплатя 300лв, но аз имам замразени ембриони и яйцеклетки. Трябва да си ги питаш за цената, че е индивидуално.
За половин година е 300 лв мисля,че без значение от броя . В началото на годината си платих за половин година за 6 ембриона. Сега трябва да ходя да си платя за още 6 месеца за съжаление вече само за едно.

# 654
Благодаря ви за отговорите, а това означава ли че за една година е 600лв.? Или вече само подновяват за 6м.?
Ще звънна да питам, благодаря ви.
А dratva защо от 6 само 1 сега? Та нали са замразени?
И аз съм само с едно де. Tired

# 655
Благодаря ви за отговорите, а това означава ли че за една година е 600лв.? Или вече само подновяват за 6м.?
Ще звънна да питам, благодаря ви.
А dratva защо от 6 само 1 сега? Та нали са замразени?
И аз съм само с едно де. Tired
Може и за една година естествено. Просто така са решили да го направят и има резон,защото в рамките на 6 месеца може да си използваш ембриончето и така да си спестиш някой лев.
Ами размразихме ги всички бяха на 3 дена и ги оставихме до 5-ти ден оцеляха 2. Едното върнахме и сега чакам да ми дойде деня за теста, а другото го замразихме пак  Simple Smile

# 656
Когато аз замразявах беше 450 за 1 година.След това обаче имаше промени и доколкото помня може и за 1 месец,но най-добре се обади, за да получиш коректна информация

# 657

Може и за една година естествено. Просто така са решили да го направят и има резон,защото в рамките на 6 месеца може да си използваш ембриончето и така да си спестиш някой лев.
Ами размразихме ги всички бяха на 3 дена и ги оставихме до 5-ти ден оцеляха 2. Едното върнахме и сега чакам да ми дойде деня за теста, а другото го замразихме пак  Simple Smile

Да, аз няма да го ползвам в рамките на година, така че ще подновим за една година, даже може и за две. Макар, че не знам след колко време замразено се влошава качеството на ембриона? Ако има такава тенденция разбира се.

Сега разбирам - вие сте ги размразявали за това. Е все пак си имаш две геройчета и стискам силно палци за това, което сега е на топличко и за другото да изчака малко за след време Wink

keylla, вече звъннах. Казаха ми 300лв. за година, 500лв. за две.  newsm78 Да са паднали цените? Thinking

# 658

Ами размразихме ги всички бяха на 3 дена и ги оставихме до 5-ти ден оцеляха 2. Едното върнахме и сега чакам да ми дойде деня за теста, а другото го замразихме пак  Simple Smile

Да, аз няма да го ползвам в рамките на година, така че ще подновим за една година, даже може и за две. Макар, че не знам след колко време замразено се влошава качеството на ембриона? Ако има такава тенденция разбира се.

Сега разбирам - вие сте ги размразявали за това. Е все пак си имаш две геройчета и стискам силно палци за това, което сега е на топличко и за другото да изчака малко за след време Wink

Благодаря  smile3503 Успех и на теб !

# 659
Здравейте, мисля че това са актуалните цени за различните процедури.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт