СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 567
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 240
Вие направо ме разбихте с тези пъпове. Аз честно казано не знам на моя синковец къде е.
И аз не знам точно - от родилното ни дадоха бебето без пъп.  Laughing

# 241
  • Варна
Я да ви питам нещо, че не мога да ви разбера - за какво се притеснявате, треперите и пиете глог, валериан?
Изпитите минаха, вече няма за какво да се ядосваме и треперим. Каквото са направили децата, направили са. Минало е. В момента няма абсолютно никаква причина за притеснения. Това, мисля, че трябва да е най-лежерния период и за нас. Докато не излязат оценките заедно със статистиката аз съм най-спокойиня човек на света Simple Smile
Аз казвам за себе си и моите тревоги-детето не се представи както може на едната матура, и то точно тази, на коята разчиташе, и все пак не знаем оценките. Може да има "разпни го". Но може и да стига за някъде.
На мен ми е болно и притеснено от това.
Иначе все ще намерим училище, то е ясно. И необразовани няма да останем.

# 242

И аз май така се чувствам като Стейси Грей!

# 243
  • Пловдив
Просветление
100 т. винаги са 6.00  Peace
Не се гледа горната граница, а долната. По белите държави за издържал се счита изпит с верни 50% от отговорите. За статистиката са важни двойките.

# 244
  • София
Я да ви питам нещо, че не мога да ви разбера - за какво се притеснявате, треперите и пиете глог, валериан?
Изпитите минаха, вече няма за какво да се ядосваме и треперим. Каквото са направили децата, направили са. Минало е. В момента няма абсолютно никаква причина за притеснения. Това, мисля, че трябва да е най-лежерния период и за нас. Докато не излязат оценките заедно със статистиката аз съм най-спокойиня човек на света Simple Smile
Аз казвам за себе си и моите тревоги-детето не се представи както може на едната матура, и то точно тази, на коята разчиташе, и все пак не знаем оценките. Може да има "разпни го". Но може и да стига за някъде.
На мен ми е болно и притеснено от това.
Иначе все ще намерим училище, то е ясно. И необразовани няма да останем.

Еми каквото-такова, това исках да кажа -  Hug Свършило е вече. Сега притесненията ни най-много да натоварят допълнително децата. Аз бих гледала оптимистично на най-лошия вариант, бих търсила позитивите в него. Не може да няма такива. Така и детето ще е по-спокойно.

# 245
  • Варна
Ааа, притесненията ми са за тук. Девойката даже я чувам как се смее от нейната стая. Да не говорим, че всеки разчита на подкрепа от мен някаква във фамилията и аз не искам никой да натоварвам с мои притеснения. Та тук...
За нея ме боли-ще страда много, ако р-та е нисък, а винаги е била на върха.

Знам обаче, че понякога и девойката влиза в темата и чете.  Confused

# 246
  • Варна
 Стейси, споко бе! Всичко ще е наред!

Днес контролни по математика и БЕЛ. Другата седмица знаем за изходни по химия и математика. Аз пък си въобразявах, че НВО-то са изходни нива, днес направо се слисах като чух, че още ни чака...

На моята седмокласничка не се знае пъпчето къде е, навярно в родилното е паднало. На малката обаче татко и го хвърли на червения килим в Кан Grinning

# 247
  • Варна
Елл знам, че сега нищо не зависи от нас, но притеснението си го има, защото не се е справил както трябва и може. Ако нямаше толкова грешки на първи модул по БЕЛ, ако си беше дорешил задачите от втори модул по математика, щях да съм спокойна - дали ще има 90 или 95 т. няма кой знае какво значение. Сега притеснението ми е, че разчитаме на точки, които се влияят от субективната преценка на проверяващите - преразказа по БЕЛ и тезата.
За сравнение - преди 4 години, когато кандидатства дъщеря ми, бях толкова спокойна преди да излязат резултатите. Тогава въпросът беше колко над 5.50 ще има по двата предмета.

Стейси пък за твоята щерка съм сигурна, че ще има поне 90 т. по БЕЛ.   bouquet

# 248
Просветление
100 т. винаги са 6.00  Peace
Не се гледа горната граница, а долната. По белите държави за издържал се счита изпит с верни 50% от отговорите. За статистиката са важни двойките.

Този разговор става все по-странен - вече два пъти писах, че съм за преизчисляване на оценките от дипломата в точки, така че няма причина да пиша за шестица от изпит, нали?

Не проследих добре постингите за пъпчето, но има един израз за загледания в пъпа си човек.  Hug

# 249
За утре някаква явка?

# 250
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Нашите ги гонкат по БЕЛ. Днес трябвало да пише теза в час.  Shocked Ами не я е написала. Изразни средства и какво означавали ...  Писна им на децата. В понеделник ще ги изпитват по история за по-високи оценки, че днес й се е вирнал носът с 6-цата на НВО-то. Май само едно дете от 8-те класа е с 18 т. т.е. сетило се е за трибуните в последния въпрос.   Simple Smile

И малка смешка. Днес питали госпожата по история за скалата за оценки. Отговор : защо питате мен, питайте в бг-мамма, там ще ви кажат всичко.  Joy Joy Joy
Да бе, тези трибуни, никой не ги е написал, нямате си представа какви интерпретации има от съучениците на моя син, вкл. един  е написал двама царе

# 251
И аз не знам точно - от родилното ни дадоха бебето без пъп

Това е то - прероденият Адам или Ева! А сте се запритеснявали за НВО.

# 252
  • Варна
Стейси пък за твоята щерка съм сигурна, че ще има поне 90 т. по БЕЛ.   bouquet
Няма как да стане, Ясмина!  Hug От притеснение е допуснала сериозни грешки. Никой проверяващ няма да прости.
Знам, че много пъти съм я хвалила-я за първо място на пробен, я за олимпиада. И да, много е добра.
Обаче предполагам падна жертва на емоционалността си, въобще на кампанията "седми клас"
Аз затова винаги ще бъда против сегашния формат-единствен и неповторим.

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 22:05 от Стейси Грей

# 253
Вие направо ме разбихте с тези пъпове. Аз честно казано не знам на моя синковец къде е.
И аз не знам точно - от родилното ни дадоха бебето без пъп.  Laughing

Значи пъпчето е в родилното-лекар ще става,честито! Laughing

# 254
  • София
Изпитите в каквато и форма да са са стресиращо явление. Стрес, емоции, страх... всичко може да окаже влияние и най-добре подготвеното дете да се "издъни" на някой въпрос.

Навремето в ТУ кандидатствахме 3 девойки, 1 пълна отличника и ние с по 5.30 и 5.20. Отличничката изкара 2ка на изпита и след това кандидатства в УНСС.

И моята се подхилва от стаята - пей сърце Simple Smile

Аз малко се успокоих от случката на пътя.

Общи условия

Активация на акаунт