СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 119 161
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 255
Моят ги е написал трибуните, както винаги, масово сгрешените въпроси почти винаги са му верни, но пък такива грешки прави, че ме оставя безмълвна, естествено и този път не е пропуснал.

# 256
  • София
За утре някаква явка?
За кое точно? Ние сме в ТУЕС утре.

# 257
За утре някаква явка?
За кое точно? Ние сме в ТУЕС утре.
За биологията най-вероятно.

# 258
  • Варна
И майки на бъдещи седмокласници четат, та да споделя нещо за варианта прекрасен бел и лоша математика. Минавало ми е неведнъж през ума да позарежем математиката-така и така се справяме извънземно с бел. Добре, че не го направихме.
Може би точно математиката ще издърпа детето. Ще видим.

И независимо от резултатите, сега ми се прииска да благодаря на всички, които ни помагаха по математика!  Hug Няма да изброявам, за да не пропусна някой.  Hug Не помня за какви задачи съм питала в темите, но може би точно решението на някоя от вас е помогнало.
И на Ън искам да благодаря!

# 259
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Моят ги е написал трибуните, както винаги, масово сгрешените въпроси почти винаги са му верни, но пък такива грешки прави, че ме оставя безмълвна, естествено и този път не е пропуснал.
Трябва да си горда за трибуните, това е въпрос, на който малко деца са се сетили, нищо, че има други грешки.
Между другото при нас, като че ли годината приключи. Моят от три дни стои плътно пред компютъра и играе с цялата мъжка част на класа на CS, сега след лигата това е модата. То са смехове, закачки, крясъци. Оставила съм го да подивее, защото му предстоят още състезания и по математика и по информатика. Изходни нива няма да правят, това ще са, класните минаха още през април и в началото на май.  Имат по един-два урока по разказвателните, без географията. Мъчно ми е малко за учителката им по география, защото много отрано започна да ги подготвя за матурите, а няма нито една шестица в двата класа на външното оценяване. Зверско пазене от квесторите на всичките матури, не са им дали да гъкнат, чак пък толкова прецизност, като знам в някои делиормански села в нашия регион какво става, направо ми е жал за децата.

# 260
  • София
Елл знам, че сега нищо не зависи от нас, но притеснението си го има, защото не се е справил както трябва и може. Ако нямаше толкова грешки на първи модул по БЕЛ, ако си беше дорешил задачите от втори модул по математика, щях да съм спокойна - дали ще има 90 или 95 т. няма кой знае какво значение. Сега притеснението ми е, че разчитаме на точки, които се влияят от субективната преценка на проверяващите - преразказа по БЕЛ и тезата.
За сравнение - преди 4 години, когато кандидатства дъщеря ми, бях толкова спокойна преди да излязат резултатите. Тогава въпросът беше колко над 5.50 ще има по двата предмета.

Стейси пък за твоята щерка съм сигурна, че ще има поне 90 т. по БЕЛ.   bouquet
Не ме разбрахте. В момента притеснението е напълно безсмислено. Притеснявах се по време на изпита как ще се справи и преди него (дали учи достатъчно). Сега вече независимо как са се справили не виждам за какво трябва да се притеснява човек.

Аз не знам колко да очаквам от моя, нямам никакви очаквания всъщност. По БЕЛ проверихме първи модул и предполагам, че ще е някъде над 4,50 общо. Еми не е  хубав резултата ама какво да направя в момента. Просто няма какво. По мат не сме проверявали задачите умишлено, за да не се демотивира за предстоящите изпити. Има грешки със сигурност и там. Ще се притеснявам утре до обед и в неделя така. След това - релакс Simple Smile Ще чакаме резултати.

# 261
  • out of space
Трибуните...първата книга, която накара дъщеря ми да чете като ненормална всякаква литература- Игрите на глада.
Е, объркала го е, само този обаче. Но е странно.

Вече се притеснявам за срочните оценки. А я за етворят по физика или математика- а е у пета глуха. Уж й пука, ама като я гледам- баш на уволнение ми прилича.  Crazy

# 262
Трибуните...първата книга, която накара дъщеря ми да чете като ненормална всякаква литература- Игрите на глада.

Вече се притеснявам за срочните оценки. А я за етворят по физика или математика- а е у пета глуха. Уж й пука, ама като я гледам- баш на уволнение ми прилича.  Crazy

В "Игрите на глада" преводът от английски е трибути  Laughing - не знам в оригинал дали е така. Blush
Този въпрос и моето дете го е объркало Laughing Laughing

# 263
  • София
За трибуните е отговорил.
Класно по БЕЛ още не е имало, не очаквам и да има, защото до 4 юни трябва да са оформени по всичко. Засега е оформен само по физическо Mr. Green

Пъпът го загубих.

В НПМГ номерът е 1001.

В понеделник е на изпит там. Ако ще има среща на кафе, бих се включила.

Днес беше училищният концерт - най-лошият за всичките тези седем години.

Рапорт даден Mr. Green

# 264
  • Благоевград
Нашата дилема - струва ли си да се нагърбим с немски (да предположим бала ни стига), ако към момента мечтите ни са презокеански, като все пак има още много време напред и не се знае утре какво... Английският е любим и отличен.

И за нас англ. език е любим и отличен, даже детето си е проследило, че от 5 клас до момента няма нито една петица по англииски, само 6, вкл. е без грешка и на онзиденшната матура по езика. Та... за това сме пред дилемата - напълно нов първи език или вече доста понаученият - отначало  newsm78

# 265
  • out of space

Вече се притеснявам за срочните оценки. А я за етворят по физика или математика- а е у пета глуха. Уж й пука, ама като я гледам- баш на уволнение ми прилича.  Crazy

В "Игрите на глада" преводът от английски е трибути  Laughing - не знам в оригинал дали е така. Blush
Този въпрос и моето дете го е объркало Laughing Laughing

Joy Така де, трибути- и аз четох книгите, дори преди нея, но такива неща не помня  Laughing
Писала е нещо съвсем различно.

# 266
  • София

Аз съм нормална, а не българска майка. Не стопроцентова, но да кажем 80-процентова нормална майка.

# 267
  • Sumen, Shumen, Bulgaria

Аз съм нормална, а не българска майка. Не стопроцентова, но да кажем 80-процентова нормална майка.
Щом си във форума си баш българска майка и не смятам, че това е лошо. Как е казал Ботев- "Ах , мале,  майко юашка", тъй де да използваме знанията си от матурите...

# 268
  • София

Щом си във форума си баш българска майка и не смятам, че това е лошо. Как е казал Ботев- "Ах , мале,  майко юашка", тъй де да използваме знанията си от матурите...

Не подреждам стаята му. Тази вечер се оплака, че няма чисти гащи. Няма да му ги пусна в пералнята, защото съм заплашила, че няма да го направя до изчистването и подреждането. Юркам го да подрежда и разтребва преди/след вечеря. Не планирам да го гледам след завършването на гимназия. Не му звъня, ако не е нещо хиперспешно.

Вълнувам се от образованието му, за да ми се разкара от главата колкото може по-скоро Mr. Green
А после започва моят живот.

# 269
Дъщеря ми излезе от родилния дом без пъпче, но много интересно - сега, там където следва в чужбина, е хвърлено моето пъпче преди доста години. Така че, работата с пъпчетата може да се предава и в следващо поколение:)))) Пъпчето на сина - седмокласник сега още го пазя и може би утре е денят да го оставя някъде. Ама ако му кажа, ще ме попилее от подигравки Embarassed
Учудена и възмутена съм от всички учители по БЕЛ и математика, които тепърва правят класни и контролни. За чий? При нас класните бяха непосредствено преди изпитите и бяха под формата на пробен изпит. Така помогнаха на децата в подготовката, за което съм им много благодарна.
А колкото до притесненията - при мен са на периоди. Затова се извинявам на всички мами, на които днес задавах изнервени и неадекватни въпроси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт