СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 118 421
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 705
Няма обявен час за пресконференция утре в програмата на МОН. Но това нищо не значи - пак могат да я направят.

# 706
 Благодаря bouquet

# 707
И нашата госпожа по БЕЛ е казала днес, че резултатите са били готови и да сме проверявали на сайта още днес. Не зная дали тя има някаква вътрешна информация, или не, но още някой беше писал във форума същото. А, дано! Пробвах да отворя страницата, но отново ми дава бял екран. По едно време излизаше надпис за 3-то класиране миналата година Дали пък наистина няма да ги качат по-рано Thinking Така ме стяга под лъжичката, да ги дават вече, че да се свършва  Flutter

# 708
  • София
Едва ли ще покажат резултатите преди пресконференцията, на която министъра да се похвали как тази година матурите са минали безпроблемно. Щом са обявили 3 юни, тогава ще е.

# 709
  • ГОре на черешата...
Едва ли ще е днес - в нашето РИО днес тече разсекретяване на работите по математика, вчера е било по БЕЛ.

# 710
  • София
и аз се вълнувам покрай вас. Много обичам момента, в който в темата започнат да се изсипват хубави резултати.

# 711
Сега нещо ме обзе ужас - ами ако са го порязали на преразказа??? Ако има неприятни изненади???

# 712
Сега нещо ме обзе ужас - ами ако са го порязали на преразказа??? Ако има неприятни изненади???

Уф , и на мене едни ми минават през главата! #Crazy

# 713

И мен ме тресе същата треска. Опитвам се да се успокоявам, но .... не ми се получава. Имам драма и по математика. Те категорично отказаха да си проверят отговорите, щели да чакат излизането на резултатите. Казаха само, че са решавали по всички задачи във втория модул, каквото и да значи това. В пълно неведение съм  Cry

# 714
  • София
Трябва да оцелеете до утре!

# 715
Толкова съм out of space, че не върша нищо. И като ме питат какво правя, точно това отговарям: "Едно голямо нищо, ако можете да си го представите как изглежда. Е, ако не можете, значи по-добре не ме питайте повече." Съсипаха ме от питане - кога, та кога. Писна ми да спя с чаршафа около врата, направо ще се удуша. Ако оцелея и тази нощ, ще живея дълго.

# 716
  • На черешата
 И мен ме гони параноята...  Embarassed

# 717
  • София
Уф, стига сте ми пускали мухата, че днес ще излязат оценките. Довечера съм на фамилно тържество, не върви да цъкам през половин час.

# 718
  • София
Не само мога да си го представя, Стели, ами и съм го практикувала преди години.  Simple Smile Постоянно в ума ми изникваше "Ами ако..." с всички апокалиптични вариации.

# 719
Няма обявен час за пресконференция утре в програмата на МОН. Но това нищо не значи - пак могат да я направят.

Честа практика е инфото за планирани пресконференции на министрите да се съобщава на ресорните репортери и медиите след 19.00, дори след 20.00 часа в
деня преди събитието или в деня на прескоференцията рано сутринта, тъй като:
1. Нещо извънредно може да се случи и да се наложи министърът да гаси пожар на друго място в планирания за прескоференция час.
2. Шефът му може да го привика.
3. Съображения за сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт