СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 118 443
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 720
Не само мога да си го представя, Стели, ами и съм го практикувала преди години.  Simple Smile Постоянно в ума ми изникваше "Ами ако..." с всички апокалиптични вариации.
Andariel, подсещаш ме за ужаса от "Апокалипто". Само този филм е съизмерим с ада, в който се пържим, но слава Богу утре свършва. Е, не съвсем, защото после почва тръпненето за статистиките, после за първото класиране. Че има и второ.... Това си е един месец, че и повече, считано от днес. А чакането ни дотук са някакви си 10 дни. Вие представяте ли си.... 

# 721
  • sf
Направо ме е срам да се запиша,щото никаква треска не ме тресе  Joy
каквото-такова  Crossing Arms

# 722
Дали сайта няма да се претовари и да е недостъпен, както часовете след края на изпитите

# 723
  • Варна
Моята дъщеря е 2ра смяна на училище. И от вчера спорим кой кога да проверява резултати. Иска сама след училище да си ги провери и категорично ми забранява да и се обаждам или да и пусна смс. Wink Тя иска и да не ги проверявам докато не се приберем и двете ама сърце юнашко няма да изтрае. Laughing Та в този ред на мисли да питам - и в училището излизат резултатите, нали? Дали още утре ще ги покажат там? И ако си спомняте дали ако ги разпечатат ще са по имена децата или по идент. номера?
donsita  Simple Smile поне любопитство няма ли? Аз освен утрешните резултати чакам с нетърпение и финала на Мастършеф довечера Sunglasses

# 724
  • София
Дали сайта няма да се претовари и да е недостъпен, както часовете след края на изпитите

Ще е претоварен, това е сигурно.

# 725

Когато преди години дъщеря ми кандидатстваше, резултатите излязоха в14 часа. Но до 5 сайтът беше недостъпен. Големи нерви бяха.

# 726
Да, моята много се вълнува кой ще й види резултатите, да не се изложи пред съучениците...детска работа...разпечатаните с имена ли са  Whistling

# 727
Flash, и на мен не ми дава да гледам. Непрекъснато ме кара да й обещая, че няма да ги гледам преди нея. (Как си представя, че ще стане...) Та сега дилемата ми е дали да постъпя наистина честно и да я оставя да ги види и да ми съобщи резултата или да съм "изненадана". Каза, че ако ги видя, много ще ми се сърди.

# 728
  • На черешата
 Ние постигнахме консенсус. Позволи ми да ги проверя, но ми забрани да и се обаждам и да и ги казвам. Сама искала да ги види.  Laughing Аз не мога да прикривам емоции и трудно ще скрия.

# 729
  • София
ще видите колко бързо тези уговорки ще отпаднат, когато утре всички започнат да си проверяват или започнат СМС-и от майките с оценките. Просто децата ги е страх, но и те няма да издържат.

# 730
ще видите колко бързо тези уговорки ще отпаднат, когато утре всички започнат да си проверяват или започнат СМС-и от майките с оценките. Просто децата ги е страх, но и те няма да издържат.

+1 Проверено е!
(Понеже се бяха "вредила" с достъп до сайта на МОН, даже проверявах на нейни съученички, чиито майки нямаха този късмет.  Peace)

# 731
Само се шашкате напразно, ще видите. Всичко ще е наред!

# 732
  • София
Докато не го види човек с очите си, че и не го провери поне още веднъж, няма как да се успокои.

# 733
Поне около 10 000 човека рефрешват сайта през една минута Laughing
Миналата година аз проверявах на брат ми няколко минути след като излязоха и нямаше проблеми, дано и сега да имам този късмет.

# 734
  • София

+1 Проверено е!
(Понеже се бяха "вредила" с достъп до сайта на МОН, даже проверявах на нейни съученички, чиито майки нямаха този късмет.  Peace)

В такъв случай, който първи се вреди в сайта на МОН да си каже, та да провери и на другите, които не успяват да се доберат до сайта. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт