СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 118 424
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 735
Да, в нета се разпространява упорито инфо, че ще има резултати днес след 17 ч

# 736
Да, в нета се разпространява упорито инфо, че ще има резултати днес след 17 ч

То в момента какъвто и слух да се пусне, всички ще повярват.

# 737
Ми то вече е след 17 часа...пък май няма нищо
И който се е вредил, да си разпечата и да освобождава на другите  Crossing Arms  Така мисля аз  Crossing Arms
Преди няколко години изтеглих късата клечка- опитвах да регистрирам малчо за детска градина цял ден. Прословутият срив на електронната система за градините. Цял живот няма да ги забравя. И сега ли ще преживея същото, Боже!  ooooh!

# 738
Миналата година домейнът беше 7klas.mon.bg  , ако искате пробваите направо на него

# 739
  • Пловдив
В училищата излизат списъци с входящи номера и имена.
Какво има да се притесняват от съучениците си, та нали всички ще започнат да си споделят резултатите. И ще коментират. А може и учителите да им ги съобщят в час.

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 17:20 от dundi73

# 740
  • София
В училищата ще излязат най-рано на следващия ден. Дотогава всички ще си знаят резултатите от системата.

# 741
  • Ланкър, планините Овнерог
И класната на Танти им подпалила чергите, че можело днес да излезнат резултатите, ама не вярвам.

# 742
Все пак от училището се дава бележка, с която се кандидатства, иначе е ясно че повече от половината си знаят оценките.

# 743
Мами, развъртях няколко телефона на стари приятели и научих следното: утре заместник министърката Кастрева ще даде пресконференция за резултатите от НВО за 7 клас в 12 часа. Отделно и министърът ще има пресконференция, но във връзка с висшето образование.
Предполагам, че при това положение резултати ще има след 12 ч. Аз пътувам тази нощ и мислено съм с вас. Стискайте палци и на нас Simple Smile И ако някой ми изпрати достъп до пощата, ще съм много благодарна  bouquet

# 744
Не знам какви часове ще карат утре!

# 745
При нас ще има родителска за 7-мите класове.

# 746
  • Варна
При нас ще има родителска за 7-мите класове.
за кога и за какво?

# 747
И аз това се питам...

# 748
  • София
примерно, за да ви убедят да пишете на първо място старото училище? Или ако има непрофилирани паралелки, децата да вземат да останат там?

# 749
  • Пловдив

Може да са решили подробно да ви обяснят какво следва след излизането на резултатите.
Не всички родители четат бг-мамма.  Laughing  Peace

Общи условия

Активация на акаунт