СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 119 053
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Бележката за целия ден ли важи? Моята е втора смяна, но мислех поне в понеделник да не ходи заради изпита във вторник.

Да, за целия ден, нали се пише тази дата. Там не знаят дали детето е първа или втора смяна. За понеделника си вземете бележка от ЛЛ или напишете по семейни причини.

Тя ще ходи и в понеделник на изпит там, щом важи за целия ден, няма да ходя до ЛЛ.

# 76
  • out of space
И аз да помоля за пощата  Simple Smile

# 77

Когато се яви на изпита, оттам ще му дадат бележка. Да не забрави да си поиска!

Чудесно, много благодаря

# 78
И аз да помоля за пощата  Simple Smile
Молбата Ви е удовлетворена на ЛС.  Grinning
И на Stryper също.

# 79
  • Благоевград
Запис.
Е, сега вече мога да помоля за достъп до пощата Simple Smile

И аз моля за същото.

# 80
  • Благоевград
Цяла вечер обяснявах защо не искам да учи във Френската, испанската и т.н. езикови гимназии.
Ако не стигне балът за Немската, да си остава в Лицея.
После на мен ще ми се пече яйце на задника с издръжката му в Германия или Австрия.

А интересували ли сте се има ли стипендиантски програми в тези страни, че и ние сме пред дилемата - немски или англииски, като първи език!?

# 81
  • София
Успешна нова тема! Готови са сл. бележки за явяване на изпитите в НПМГ.

# 82
  • нейде там, където ....
......
jd, на математика ли ще се явява в НПМГ?

И физика. Предлагам да пием по кафе сутринта в деня на изпита. На линия съм в неделя и понеделник.

# 83
  • Някъде в търсене ............
 Аз съм на линия в неделя сутрин, дори си намерих кафе наблизо Simple Smile
Има една сладкарница Мандарин на съседната улица  ,пряка на Бигла май Ябланициа се казваше  newsm78 мисля там да почакам  Wink
Ако желаете заповядайте  Hug

# 84
  • Ланкър, планините Овнерог
На днешните НВО се е справила с лекота.
Предстоят изпити в понеделник и вторник и евентуално още един на 23-ти.
До края на юни все забавления...

На 23-ти сме и ние, а също и на 27-ми после. Сега тръпна да видя в неделя на ПИ какво ще изкара.

# 85
  • Пловдив
За обучението в Германия и Великобритания има прекрасни теми във форума.  Peace

Кой беше с близнаците? Щерката спокойно може да се пробва и на трето класиране, ако брат й вече е записан там, където иска той. Ако не се класира на желано място, винаги може да се запише при брат си. Нали така, русалке?

За училищата-гнезда и връзката с резултатите. Няма такава. Не знам каква е тази практика в София да ги променят всяка година. В Пловдив винаги са едни и същи. Отдавна са ги обявили официално и за тази година.  Peace 

# 86
  • София
Влади 75, няма повод да трепериш от евентуалното отиване и на 3 класиране на девойката ти. Peace И преди бях написала - можете да рискувате, ако се наложи, тъй като на всеки етап може да отиде в НПМГ при брат си. Peace Точно както е написала Дънди.

Аз доколкото знам черновите не стигат въобще до проверителите. Те нали затова са чернови. Ако и там трябва да се съобразяваш и да не драскаш и поправяш, то смисълът им на такива се губи, превръщат се в белови. Peace

По повод външните квестори - без значение дали са били такива или онакива и без значение за кое училище става дума, контролът в този му вид  остава безпредметен и  пирони в ничий ковчег няма да има, тъй като работите се проверяват в училище, от преподаващи вътре учители. Тоест се отчита поредната измислена дейност на МОН или РИО  като при случая с уж засиления контрол на ДЗИ в Ардино. Mr. Green Тоест нещата ще си бъдат като досега. Ако са си заслужени резултатите, заслужени са си. Но и да не  са, ние няма да разберем.  И това за което и да е училище важи по повод другите НВО (освен БЕЛ и мат.)

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 07:45 от пенсионирана русалка

# 87
  • нейде там, където ....
Има една сладкарница Мандарин на съседната улица, пряка на Бигла май Ябланициа се казваше  newsm78 мисля там да почакам  Wink

Да не е "Якубица"? Ходили сме се в едно заведение, зад строежа на ъгъла на "Бигла" и "Якубица", но не помня как се казваше.

# 88
  • Някъде в търсене ............
Така се казваше улицата "Якубица", да Simple Smile .(близо съм била с името  Mr. Green Mr. Green)
Онзи ден бях там като я записвах, хапнах страхотна торта .

# 89
  • София
Има една сладкарница Мандарин на съседната улица  ,пряка на Бигла май Ябланициа се казваше  newsm78 мисля там да почакам  Wink
Jd, desi02,  чудесна идея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт