СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 119 052
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Някой, който пази все още пъпчето, може да опита да го хвърли в желаната гимназия, да видим дали действа.  Mr. Green

Като говорим за пъпчета - "нашето" го хвърлих в училището което сега ще напусне  Laughing, от тук нататък е свободен да избира  Laughing

Joy

# 196
Някой, който пази все още пъпчето, може да опита да го хвърли в желаната гимназия, да видим дали действа.  Mr. Green

Недей, ще им отвориш работа на НЕГ и СМГ да премитат после.  Rolling Eyes

# 197
И аз да помоля за пощата  Simple Smile
Молбата Ви е удовлетворена на ЛС.  Grinning
И на Stryper също.

А може ли и на мен, моля? Praynig

# 198
  • София
Тези дни се сетих, че някога "хвърлихме" пъпчето ѝ в ИУ Варна.  Sunglasses  Нали ние с моя мъж там сме завършили. Че и там се запознахме.

Ако се сбъдват тези неща, то тогава моята дъщеря трябва да учи в King`s College, London.   Grinning
Като си спомня само историята по хвърляне на пъпчето  Laughing

И аз съм завършила ИУ Варна.

Даам. Съобразно хвърлянето на пъпчето, малката ми дъщеря трябва да учи в Columbia University, New York. Малкият - в Brown University. А най-голямата - просто го хвърлих в двора на къщата на кумовете в Атланта, Джорджия  Embarassed Тя затова не си дава много зор в ученето  Joy

# 199
Не сме само ние лудите значи, на нашата е хвърлен във френската гимназия....тя не иска да чуе за френски, ама да видим  Mr. Green
Иначе тогава го хвърлихме просто в хубаво училище, с единствено пожелание да е умна.

# 200
  • София
Що направо не се кандидатства с точки, ми тия приравнявания...

Защото в образуването на бала за кандидатстване, освен резултата от НВО, участват и оценките от дипломата. Ако единият компонент е оценки, а другият - точки, няма как да образуват общия бал. Peace

# 201
  • ГОре на черешата...
Кристал, честито на рожденичката  bouquet! Да е много здрава и щастлива!

Ан Мари, тъжно, но не си го слагай на сърце Hug...
Скрит текст:
Ако вярваш на това - измий си очите със светена вода...

Чак сега видях картинката на темата  hahaha

# 202
  • Ланкър, планините Овнерог
Чак сега видях картинката на темата  hahaha

Mr. Green много актуална, нали

Кристал, Честит Ден Рожден на девойката ти! Ха, дано да имате скоро още един повод за радост!

# 203
  • София
Благодаря отново на всички за поздравите!

# 204
Да се запиша и аз в темата. И да кажа по въпроса с пъпчетата - преди много години майка ми  е хвърлила моето във ИУ- Варна с надеждата да уча там. Е не учих там, но пък се омъжих във Варна / при положение, че съм от друг град/ и живея близо до ИУ  Laughing

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 17:23 от Vivina

# 205
  • Варна
На моите и на двете пъпчетата им са у нас  Blush Не намерих достатъчно "хубаво" място
и аз така Blush

# 206
Запис и от мен!
Не знам вие как сте, но аз ще се пръсна от това чакане. Нито работа мога да свърша, нито слушам, като ми се говори... Мента, глог и валериан са ми доста слаби за напрежението, което изпитвам. Опитвам да се стегна, поне на детето да не го предавам. Опитвам да повдигна темата за училищата и за най-лошите варианти, но не иска и да чуе, преди да излязат резултатите. Права си е! Ама на мен само варианти са ми в главата. Само вися в темата и чета ли, чета... Като че ли някой ще ми качи резултатите в този сайт.

# 207
  • Варна
 newsm59 Kristal !

да взема да пробвам. Mr. Green
Аз между другото съм доста суеверна. Blush

# 208
Kristal - честита рожденничка и от мен. Най-вече да е жива и здрава а освен това -  пожелавам й вълнуващи и вдъхновени гимназиални години пълни с много емоции, нови  приятели и постигнати мечти.  nbirthday

# 209
Дано всички рожденици - деца, майки и бащи, които се пържат на този огън, получат най-хубавия подарък - резултати, които дават надежди за "на първо класиране - по първо желание". 

Общи условия

Активация на акаунт