СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 583
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 210
Някъде има ли миналогодишни данни за баловете по училища за София окръг?

# 211
  • София
stely33 , и аз съм така.  Rolling Eyes Мъж ми ме е обявил за нередовна ooooh! Младежа също ме отсвирва, като повдигна темата  Simple Smile

Kristal, много успехи и весел празник и от мен   bouquet

# 212
stely33 , и аз съм така.  Rolling Eyes Мъж ми ме е обявил за нередовна ooooh! Младежа също ме отсвирва, като повдигна темата  Simple Smile

Kristal, много успехи и весел празник и от мен   bouquet

Успокоихте ме, мили дами! Вече си мислех, че в другите домове тръпката е обща, а у нас само аз си я изживявам. На моменти си мисля, че това дете май е само мое, щом само аз се терзая, но... мъжете наистина са от друга планета. Нищо, така е по-шарено. И това ще мине.

# 213
  • София
Здравейте мами! Дете също пожела да се пробва на изпита по математика в НПМГ така ,че може да се запознаем на по кафе евентуално. И аз да помоля за достъп до пощата?

# 214
# 215
  • Варна
Kristal, честит празник пожелавам и аз с пожелание "на първо класиране - по първо желание".    bouquet

И на моите пъпчетата са у дома, че и аз не намерих подобаващо място. Това да ги метна в желаната гимназия не ми се връзва - току виж остане да я повтаря. Mr. Green Лятото ще пътуваме до Щатите, та се размислих - Вегас не е удачна идея, Наса центърът - знам ли да не хукне към Луната пък после някое от децата. Thinking Тъй като гледам ще си седят вкъщи.  Naughty Това с пъповете подозирам,че ще намери място в темата за смешките.

# 216
  • Варна
Хаха , за мен важи особено т.8. Последната снимка която сина ми сложи на страницата ми е . Добре, че ми е свикнал на параноята. Blush

# 217
  • Варна
Това с пъповете подозирам,че ще намери място в темата за смешките.
tooth

По-добре да намери място в бебешките отчетни теми, та някоя притеснена, примерно за ясла или градина майка, да не си изгърми патрона преди 7 клас.  Joy

# 218
Това с пъповете подозирам,че ще намери място в темата за смешките.
tooth

По-добре да намери място в бебешките отчетни теми, та някоя притеснена, примерно за ясла или градина майка, да не си изгърми патрона преди 7 клас.  Joy

Нашето пъпче изчезна, та със сигурност е на боклука, явно трябва да проуча гимназиите в циганската махала. To моето след седмица на слънце го докарва "на боя", та няма да изпъква на прима виста...

# 219
Що направо не се кандидатства с точки, ми тия приравнявания...

Защото в образуването на бала за кандидатстване, освен резултата от НВО, участват и оценките от дипломата. Ако единият компонент е оценки, а другият - точки, няма как да образуват общия бал. Peace

Е тЕ този аргумент все не мога да го осмисля  - значи 83 точки е по-лесно да се преобразуват в оценка (веднъж една, друга година друга - според кефа на нЕкоя лелка или чичко), а оценките от дипломата - 6 или 5, или 4 е суууупер трудно! Ама тогава наистина скалата за оценяване няма да може да се наглася, за да се пъчат гърди - ей това е истинската причина!

# 220
  • Sofia
Ох, ще падна направо  Joy
Вече на истерия ни избива май - или поне на истеричен смях...

Чак ме накарахте да се замисля къде хвърляхме и ние пъпа и се сетих, че го дадох на кумовете и някъде по европейските банки в Брюксел ще да е.. Ама е далеч като перспектива, кой навремето да мисли, че ще трябва за хиляди места!
Да бях знаела, да го нарежа на парченца, да умножим шанса, тъй да се каже...

(да вземем наистина да дадем по някой акъл на бебешката, а?)

# 221
Ох, ще падна направо  Joy
Вече на истерия ни избива май - или поне на истеричен смях...

(да вземем наистина да дадем по някой акъл на бебешката, а?)

ами то изтрещяхме вече  Embarassed

# 222
  • out of space
Пъпчетата на децата ми отлежаваха години наред в кутия от нес кафе, накрая май са хванали кофата.  Rolling Eyes

Нали правилно съм разбрала, училищата-гнезда не са районирани? Ако живея в Младост- мога да подам заявление и в Илинден ако искам?

# 223
  • Пловдив
Просветление, какво значение има дали ще се трансформират точките в оценки или оценките в точки? Това по никакъв начин няма да промени позицията на детето в общото класиране.
При тези правила скалата винаги може да се нагласи. Всъщност нищо кой знае какво не се наглася, а се определя долната граница на скалата. Дали 1т. ще носи 0,07 единици или 0,08 е все тази.

# 224
  • Sofia
Ако живея в Младост- мога да подам заявление и в Илинден ако искам?

Можеш и зад Илинден, стига да има обозначено училище там.. някъде

Общи условия

Активация на акаунт