СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 119 286
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 375
Дъщеря ми завърши 1 АЕГ и имаха едни сака, които обличаха само на празници, което аз не го смятам за униформа. Просто защото е носила сакото 3-4 пъти за целия курс на обучение. Не вярвам нещо да се е променило оттогава.

# 376
Дъщеря ми завърши 1 АЕГ и имаха едни сака, които обличаха само на празници, което аз не го смятам за униформа. Просто защото е носила сакото 3-4 пъти за целия курс на обучение. Не вярвам нещо да се е променило оттогава.

Все още е така. Peace

# 377
Отговорите за НПМГ-МАТЕМАТИКА:

http://npmg.org/wp-content/uploads/2015/04/adm2015_math_var_1_solutions.pdf

Мерси на НПМГ!!!

# 378
  • Някъде в търсене ............
Моята бързачка има между 20-24 точки от 40 ....
Бяха  много лесни уж Mr. Green

Остава географията.....

# 379
  • Ланкър, планините Овнерог
Тихо да си похваля чавето, че днес на пробния по рисуване изкара 5-ца. Йееее, надеждата се върна, йеее. Все пак много ми се иска да я приемат в така желаната ФЕГ, та да е спокойна на истинския изпит за Приложното. По-добре е да избира м/у две желани.

# 380
Знаете ли как става преобразуването от точки в оценки за НПМГ?

# 381
  • София
 Точките/10 + 2

# 382
  • София
 Гита Ог, браво на момичето Simple Smile

# 383
  • Някъде в търсене ............
Гита , браво на детето, ще успее!

# 384
22-ро също има униформи.

# 385
  • София

125-то и 119-то имат униформи. В последното са брутално грозни- червено и оранжево  Crazy
В 119 то са задължителни  оранжеви суитчъри за малките. За прогимназията има няколко цвята-никак не  са лоши и не са задължителни. Та едва ли в гимназията ще имат Peace

# 386
  • out of space

125-то и 119-то имат униформи. В последното са брутално грозни- червено и оранжево  Crazy
В 119 то са задължителни  оранжеви суитчъри за малките. За прогимназията има няколко цвята-никак не  са лоши и не са задължителни. Та едва ли в гимназията ще имат Peace

Благодаря! Дано не са на някакви луди цени....макар 119-то да е накрая на желанията, но знае ли се...

# 387
  • София
За банковата и финансовата да вадя ли медицинско за кандидатсването

да
Защо искат медицинско там? Стана ми любопитно.

# 388
За банковата и финансовата да вадя ли медицинско за кандидатсването

да
Защо искат медицинско там? Стана ми любопитно.

Предполагам, защото е професионална гимназия. А за всички ПГ трябва медицинско - дава професия (като почваш работа също се иска медицинско). Не знам дали добре го обясних.

# 389
  • София
Съвсем ясно, благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт