СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 118 415
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 645
Абе да свършва и това е, за 7 години не съм била толкова притеснена нито веднъж, нито когато я местих, нито никога...вече ми идва в повече...

# 646
  • София
Вчера докато разглеждах отново страницата на РИО с указанията за класирането, пишеше, че на 3.06 до 17ч. резултатите трябва да са изнесени в училището, където се обучава детето, а не на страницата Peace Което би следвало да са качени доста по -рано в нета newsm78
Иначе на малките матури е с макс точки по всичко, без история-1. Правили са и контролно по физика вчера-било лесно. По другите предмети не знам дали предстои нещо, но той би следвало да е оформен. Оценките му не варират особено, че да има някаква чуденка. Единствено по физическо се е случвало да има изненади, защото не правят нищо конкретно-играят мач и волейбол и веднъж така му беше писал 5 за срока, защото не бил достатъчно активен по време на мачовете, а той играе примерно вратар или защитник Crazy

# 647
  • София
Дали ще качат и отговорите от изпита по химия в НПМГ или само теста ще видим?

# 648
  • София

Едва ли ще качат и отговорите. Предполагам, че е заради въпросите с отворен отговор.

# 649
Погледнах предходните кампании. Качвали са ги.

# 650
  • Варна
Вчера докато разглеждах отново страницата на РИО с указанията за класирането, пишеше, че на 3.06 до 17ч. резултатите трябва да са изнесени в училището, където се обучава детето, а не на страницата Peace Което би следвало да са качени доста по -рано в нета newsm78

Около обяд или в ранния след обед излизат Лиани. Не го мисли толкова, по-рано от утрев 10ч. , няма да е.

# 651
  • София
Какво ще стане ако детето остане на поправителен по някой предмет?
Щерката се премести в у-щето в средата на учебната година (миналата година). Руски не беше учила изобщо до момента и сега е много притеснена.
Имала 5 и 6, но трябвало да научи някаква текстове. Трябвало по руски да има 10 оценки  #Crazy
Аз ѝ казах, че са 7ми клас и едва ли ще ги остави на поправителен. Тя ми каза, че вече 7 или 8 деца са оставени, защото имали много двойки и учителката им казала, че няма да им пише нищо по-различно за срока и годината.

Аз ѝ отговорих, че ако детето остане на поправителен не може да кандидатства. Тя казва "питай в мамата"  hahaha

# 652
# 653
  • Пловдив

Тази информация най-вероятно е стара. Изпитът по изобразително изкуство още не е минал, няма как да има резултати.  Peace

# 654

Е... не е достатъчно качествен фейка, показва само ниско ниво на съобразителност Simple Smile
Страничката е удачно подбрана за жълтини, най-обичам новини без дата, но елементарно внимание показва, че ID на новината е 42950, а актуалните новини са с ID - 87660.
Та, задачка по математика - колко години са необходими на новинарски сайт от среден клас за да напише 40000+ новини Simple Smile
За да не ви мъча - 4, новината е от 2011-та Simple Smile

# 655
  • Пловдив
АнМари, колко часа седмично учат руски език? Не че не е възможно да имат по 10 оценки на срок, обаче ми се виждат много. Според наредба 3 при четири и повече часа седмично минимумът оценки е 5 - 2 от устни изпитвания и 3 от писмени и/или практически изпитвания.

# 656
  • София
Каза ми "един". Нямали срочни оценки. Оценките им съществували само в тефтера на учителката  Joy Ще се самоцензурирам.

# 657
И аз подозирам, че инф.  не е актуална, но ми я пуснаха като такава. Сори, ако съм подвела някой. Но, нашата г-жа по БЕЛ, която е и проверител (в София), е казала на децата, че има голяма вер. да излязат днес.

# 658
  • София
Не ми се вярва да изкарат оценките по-рано. Най-вероятно са проверени, но резултатите ще ги оповестят когато са казали.

# 659
  • Пловдив
При един час седмично трябва да имат 2 оценки за срока. Това е минимумът, според наредбата, но както и да го мисля - да успеят да направят максимум по 4 оценки по предмета. Освен ако не им дават всеки час разни проекти или подобни задачи, които да се оценяват, и така да имат 10 оценки за срока. За двата срока общо с малко напън може.

Общи условия

Активация на акаунт