СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 118 429
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Пак да попитам - тестът по химия има ли го някъде вече?
На сайта на НПМГ пише, че ще го качат след 14 ч., което значи че може и утре.

# 691
Пак да попитам - тестът по химия има ли го някъде вече?
На сайта на НПМГ пише, че ще го качат след 14 ч., което значи че може и утре.
Да, знам..Мислех, че нкой може по-рано да го пусне..
Моят не може да си намери място от нетърпение да се провери.. #Crazy

# 692
  • Варна
И на мен ми е едно притеснено - уж знам долу-горе какво да очаквам и досега беше добре, какво ми става днес не знам. Crossing Arms Не ми се чака повече.

Иначе си учат с пълна пара - днес са правили контролно по МАТ, пишат си домашни, преподават уроци още и по останалите предметi, ще имат и изходни нива по някои, абе ще си учат до последно явно.
И в нашето училище днес са правили изходно по МАТ. Няма шест-пет, учат децата.

# 693
  • Варна
Нашите днес са покривали норматив 300 м по физическо.
Мисля, че само по математика учи-взели са построителни задачи.
Тези дни я хванах да се мъчи над задача от последния изпит по математика в София. Направила чертеж, разсъждавала нещо и чакаше насоки тук в темата.

# 694
Очаква над 5.50 на НВО БЕЛ, на класното от преди 3 дни има 4-ка...
Чакам я с точилката  #2gunfire Laughing

# 695
  • Варна
И нашите утре ще бягат 600м. Има да прави и голям проект по информатика. Последните дни се прибира от у-ще и ляга да спи. Mr. Green Не е спал толкова дни подред сигурно от 3-годишен. Явно умората си казва думата.

Нямаме ли някоя мама журналистка,че да даде инфо кога г-н министърът ще се изкаже утре за успешните матури,  да знаем кога ще ни пуснат резултатите.

# 696
  • Sofia
Освен да се регистрираме в някой прес-клуб...
Само това не съм правила още, ама щом е за каузата  Peace

# 697
  • Пловдив
  При нас изпитването тече с пълна сила и по всичко.Няма окончателно оформени оценки по нищо.В деня на НВО по англ.език имаха и контролна по история.От миналата седмица до днес вкл. Рио -Пловдив им спуска второ вече контролно/изпитване /не знам как да го нареча/ по математика.Чудя се дали резултатите им са много ниски или високи та вече втори път за 1 седмица ги тормозят.В резултат на това целият клас се разбрали утре да са в черно-щели да са в "траур".За седем години за първи път им разрешиха да са без униформи,а пък те утре сами ще си наложат. Laughing

# 698
Здравейте, мами. Първо,  да пожелая успех на децата и да ви благодаря, че ви има, защото много неща ми се изясниха благодарение на вас. Искам да ви попитам, ако не мога да си разпечатам заявлението предварително, защото ми се развали принтера "в най-подходящия момент", може ли в училището гнездо да се попълни? И ако да, кога се случва - след като ми дойде реда за подаване или предварително го взимам, попълвам и тогава се редя на опашката? Защото не ми се иска да бавя всички след мен, които и без това предполагам ще са достатъчно напрегнати и изнервени. Ох, много тъп въпрос Embarassed, ама още има неща, които не са ми много ясни, но нямам време да изчета всичко. А и мен, както и вас треска ме тресе и се извинявам, ако задавам неадекватен въпрос.

# 699
Там може да се вземе и на спокойствие да се попълни заявлението. А и има време до 16.06...

# 700
  • Пловдив
В училищата-гнезда има бланки. Взимаш, попълваш, проверяваш, редиш се на опашката.  Peace

# 701
  • Пловдив

На всичкото отгоре нямам нищо за вършене на работата.  Cry Времето сякаш е спряло.

[/quote]
  Сякаш аз съм го писала.Даже се сетих за онзи лаф-"Какво ли са работили хората като е нямало интернет?" Joy

# 702
  • No Line On The Horizon
Час по час ми звънят познати със седмокласници, за да ме питат излезнаха ли резултатите, все едно аз факс сигнал ще получа от МОН, като ги качат  Joy

# 703
  • Пловдив
Час по час ми звънят познати със седмокласници, за да ме питат излезнаха ли резултатите, все едно аз факс сигнал ще получа от МОН, като ги качат  Joy

Joy Joy Joy

На всичкото отгоре нямам нищо за вършене на работата.  Cry Времето сякаш е спряло.
  Сякаш аз съм го писала.Даже се сетих за онзи лаф-"Какво ли са работили хората като е нямало интернет?" Joy
[/quote]

Едно време леля ми си носеше плетката. Тия дни можех цял клас да снабдя с терлици за зимата, ако можех да плета.

# 704
  • Пловдив
 И аз не мога да плета,но за сметка на това цял ден "чеша" клавиатурата.Може да се цаня за "интернет трол".

Общи условия

Активация на акаунт