СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 118 395
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Добре де, само от сайта на МОН и евентуално разпечатани в у-ще, това ли са опциите да се видят резултатите?

Преди 4-5 години имаше опция и за изпращане на СМС, ама май вече няма.. А  в училище ще ги видите със сигурност след излизането им на сайта на МОН, тъй като преподаватели отиват да ги вземат, връщат се и чак тогава ги залепват. В някои софийски училища миналата година  това стана даже на следващия ден.

# 781
  • Варна
Добре де, само от сайта на МОН и евентуално разпечатани в у-ще, това ли са опциите да се видят резултатите?

и ако РИО Варна даде достъп до инфорамацията от техен сървър.
в училището не е евентуално, длъжни са да обявят резултатите.
какви други опции да има?

Знам ли, например да ги разпечатат и да ги сложат в няколко у-ща на видно място.

# 782
  • Пловдив
Е, пак би трябвало да са на видно място, но за всяко училище по отделно.
после класиранията се разлепят в училищата-гнезда

да се допълня - и за какво ти е да са разлепени списъци на 3-4 хиляди деца на едно място, предполагаем брой на децата във Варна-област? А пък за София са над 9000 ... бая стена ще им е нужна, за да са на едно място.  Grinning

абе едно време, като кандидатствахме във ВУЗ, за да си видя резултатите, си ходех на стената на плача ... хората от другите градове пътуваха специално за това. Сега с този интернет съвсем се разглезихме.

# 783

Мисля, че всяко училище изнася само резултатите на своите ученици.
Но все някъде трябва да ги има обобщени за региона...

# 784
  • Пловдив

Мисля, че всяко училище изнася само резултатите на своите ученици.
Но все някъде трябва да ги има обобщени за региона...

Е, няма ги. А за какво са ти? На теб ти трябва резултата на твоето дете и статистиката на успеваемостта. От там нататък нищо друго не ме вълнува освен ако не искам да видя резултата на някое определено дете и да тръгна да го търся по списъците.  Peace

# 785
Сайтът вече е активен, но само с пароли за училищата. Какво означава това?

# 786
  • София
Да, всяко училище изнася само резултатите на совите ученици. Това е обикновено на следващия ден, след като излязат в  сайта на МОН.

# 787
Той си беше активен по този начин и преди.

# 788

Това не е сайта -  http://mon7.mon.bg/

# 789

Е, няма ги. А за какво са ти? На теб ти трябва резултата на твоето дете и статистиката на успеваемостта.
Именно за тази статистика на успеваемостта питам,   Peace.. просто съм го нарекла обобщен резултат  - моя грешка.

# 790
В Пловдив резултатите са готови, правят статистиките  Wink
Аз...отново да помоля за малко инфо Embarassed
Що е то статистика и къде би трябвало да се намери? Задължително ли се публикува?Кога?
При нас всичко се случва мноого бавно. Нашенското РИО не показва никаква активност от месец.

Gras,
Не знам в коя област си. Но не съм сигурна, че всички области публикуват статистика.
Миналата година май имаше области и без статистика (поправете ме, ако греша).

Мисля си, че РИО-Бургас все бяха първи, а после и останалите.

Публикуването на тези статистики предходните години до голяма степен се дължат на дружните усилия (натиск върху РИО-тата) на мамите от тази тема. През 2013 г. статистиката за София беше през 50 стотни, абе не вършеше работа. След тотален натиск (бг-маммите в атака с имейли и телефонни обаждания) публикуваха през 1 стотна.
През 2014 г. мисля, че РИО-Пловдив имаха нужда от разяснения (G.D им помагаше). Помня, че мамите и от  други области се оплакваха. Аз пуснах 2-3 поддържащи имейла, но не помня имаха ли ефект навсякъде.

Ако Вашето РИО забрави да публикува статистика, ще помагаме.

# 791
предполагаем брой на децата във Варна-област?
Четох някъде, че випускът във Варна е около 3 900 деца, но не беше уточнено дали само за град Варна или цялата област.
Едит: Оказа се, че са толкова за цялата област.
ПС - Рио Варна обяви училищата гнезда, ако си пропуснала.
Можеш са ги видиш тук http://rio-varna.bg/images/files/sait_7klas.pdf

# 792

Е, няма ги. А за какво са ти? На теб ти трябва резултата на твоето дете и статистиката на успеваемостта.
Именно за тази статистика на успеваемостта питам,   Peace.. просто съм го нарекла обобщен резултат  - моя грешка.

Всъщност какъв е смисълът да смятаме(толкова подробно)? Нали могат да се пишат неограничен брой желания?
Примерно, знам, че балът не стига за немската, какво като съм я написала?

# 793
Всъщност какъв е смисълът да смятаме(толкова подробно)? Нали могат да се пишат неограничен брой желания?
Примерно, знам, че балът не стига за немската, какво като съм я написала?
Действа успокояващо и запълва времето.  Grinning

# 794
  • София
утре си вижте оценките, а после ще атакувате за статистиките.

Общи условия

Активация на акаунт