СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 118 393
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 795
Действа успокояващо и запълва времето.  Grinning

Е, аз си имам занимавка, отсега почвам да се контя за родителската утре, да не се притеснят някои родители, че са учили с тъпаци  hahaha

# 796
  • Бургас сити
Сайтът вече е активен, но само с пароли за училищата. Какво означава това?

Това не е сайта -  http://mon7.mon.bg/
Това е сайтът, в който всяко училище въвежда резултатите от НВО  в 7 клас по другите предмети - обществени науки, чужд език и природни науки. Резултатите по БЕЛ и МАТ излизат тук:  http://mon7.mon.bg/7klas/ .

# 797

Ако Вашето РИО забрави да публикува статистика, ще помагаме.
Biborana,  Благодаря! Сега поне знам къде да търся. Миналата година не е имало статистика - това по думи на приятелка , чиято дъщеря кандидатстваше. Става дума за Кърджали. Тук всичко е доста по- мъгляво откъм обяснения ...

# 798
  • Пловдив
tonata, а защо РИО дава друг сайт  newsm78

http://7klas.mon.bg/

в крайна сметка къде да гледаме утре  newsm78

http://www.riobg.com/news/read/id/1187

# 799
  • София
Нищо не съм гледала и чела днес. Бях много заета, а може би и утре ще съм така. В крайна сметка къде ще обявят, че резулатите са готови - в сайта на МОН или РИО? Дайте линк, ако знаете.

Химията днес била много лесна според младежа и неговите приятели (което хич не е добре за децата, които са се готвили много).

mameva, голям виц е това с опърпаните родители. Кой знае дали просто не се правят на интересни. Не вярвам, че снобарията може да е в такива размери и да се откажат от добро училище заради нещо такова.

# 800
Домейнът може да не е нито един от двата. Когато влезете в сайта на МОН утре, ще бъде обозначено много видно

# 801
Здравейте, в пощата има ли статистика за Русе?

# 802
mameva, голям виц е това с опърпаните родители. Кой знае дали просто не се правят на интересни. Не вярвам, че снобарията може да е в такива размери и да се откажат от добро училище заради нещо такова.

Но пред кого да се прави? Нито тя ме познава, нито аз нея??? Дори я попитах какво значение има това, според нея-голямо!!! Но това е смешно! Да не говорим, че в този момент хората са притеснени...

Лично аз се крия зад небрежен външен вид, защото от малка се дразнех от моди...но това е мой избор. Има случаи, които изискват дрес код и аз се съобразявам. Но да се съди по това???
Дори мисля, че хората в Б-я отделят прекалено голяма част от доходите си точно да изглеждат добре и с пари. Е, щом това ги прави щастливи...

# 803
  • София
Щерката каза, че целия клас са оставени на поправителен по руски език. В този случай могат ли да кандидатстват изобщо?
Мисля си, че колкото и да са "глупави" едва ли заслужават 22 двойки за годината.

# 804
  • София
Щерката каза, че целия клас са оставени на поправителен по руски език. В този случай могат ли да кандидатстват изобщо?
Мисля си, че колкото и да са "глупави" едва ли заслужават 22 двойки за годината.
? Целият клас?

# 805
  • София

Божее, за мен тая госпожата си е за изгонване, за линч даже ..... 
Та ако целия клас има двойки, тя на какво ги е учила цяла година? Едва ли децата са виновни за оценките. #Cussing out
А относно кандидатстването, май някъде го пишеше. Ще се поразровя да видя.
AnMary, не се тревожи, вероятно има начини..

# 806
  • София
Изрично я попитах и тя ми отговори "Да, целия клас, 22ма човека".

И аз това се запитах днес като ми ревна щерката по телефона. Щом целия клас е на поправителен учителката какво е правила цяла година?
Значи не става за педагог. Или това е и аз не знам какво - стрес, подигравка,...

# 807
  • София
Не знам, но атакувайте директорката! Само тя може тихом-мълком да реши въпроса с двойките.

# 808
Днес отпразнувахме края на сесията с разпускаща разходка в южния парк и пицария накрая. Въжето около шията ми се охлаби. оттук нататък не зависи от нашите усилия, каквото сме могли, сме направили. Чакаме да ожънем посятото.
Ми аз като нямам обуща с токове и официален тоалет, да взема да легна да мра ли? Че и с раница ходя, и на работа също.....
Уж няма нито една грешка по химия, а дано!
След днешното преживяване да го чакам да излезе над час повече време от очакваното, няма тормоз и напрежение, което да не мога да поема. Щях да откача пред хф.

# 809
Е, то винаги си личи дали дрехите са скъпи и маркови, няма значение дали са дънки и маратонки... Е поне за хора, които си изкарват хляба с това като мен.
Съвсем друг въпрос е дали на някого му пука как се облича.
Познавам хора с доста завидно положение и пари, които в свободното си време носят дънки на 15 години. Въпрос на приоритети.
И както е казано - по дрехите посрещат, по ума изпращат.

Общи условия

Активация на акаунт