СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 118 380
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 825
  • София
При нас подобна организация винаги липсва,но на учителите, които са я вдъхновили през годината, винаги измисляме по-нещичко за края на годината. Жалкото е, че все по-малко са тези учители.

# 826
  • София
.......за подарък събират по 6 лв.,най-вероятно ще й купят красив бял часовник с камъчета.......а и вече са й го харесали........класната им си нямала и все ги питала Колко е часа? въпреки че си имат стенен часовник в класната стая.........

# 827
  • Пловдив
.......за подарък събират по 6 лв.,най-вероятно ще й купят красив бял часовник с камъчета.......а и вече са й го харесали........класната им си нямала и все ги питала Колко е часа? въпреки че си имат стенен часовник в класната стая.........

Simple Smile Сетих се , че моя приятелка, учителка получава от всеки випуск подарък часовник. Точно така постоянно пита колко е часа и децата си мислят, че няма часовник, а тя просто не обича да носи нищо по ръцете си- часовници, гривни, пръстени.

# 828
  • София
Като се прибрах веднага надникнах в темата. Видях 95 отговора и си рекох ""Излезли са".
Едва си сдържам нервите пред детето или поне си мисля, че успявам. Толкова ми е притеснено, дори от тортата на мама не можах да хапна.

Трябва да питам дали ще подаряват нещо на класната си. Не ми е искал пари, но вероятно имат в касата. В нашия клас момичетата са по организацията.

# 829
  • На черешата
Пък моето отиде да спи при риятелката си.Каза ми дане се впрягам много,че нищо не мога да променя.Тресат ме нервите, сипах си едно питие и се лекувам.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 23:22 от Торнадо

# 830
Пък моето отиде да спи при риятелката си.Каза ми дане севпрягаммного,че нищо не мога да променя.Тресат ме нервите, сипах си едно питие и се лекувам.  Mr. Green
Joy  Наздраве  Joy

# 831
  • На черешата
 Наздраве!  Crazy

# 832
Малииии, пияници такива!  Joy
Наздраве и от мен!
Дано утре към обяд да имаме още щастливи поводи за наздравици!

# 833
  • На черешата

Дано утре към обяд да имаме още щастливи поводи за наздравици!

Дано!  Hug

# 834
  • София
ПиЕници ньедни, и аз съм с вас, наздраве. Mr. Green

Днес и утре съм на готварски курс, ще мога да погледна сайта с резултатите чак след 21:30. Не знам как ще издържа дотогава.

# 835
  • София

Simple Smile Сетих се , че моя приятелка, учителка получава от всеки випуск подарък часовник. Точно така постоянно пита колко е часа и децата си мислят, че няма часовник, а тя просто не обича да носи нищо по ръцете си- часовници, гривни, пръстени.

LaughingНяма да им се бъркам........харесали са вече,решили са........

Пожелавам на всички утре много много много усмивки,включително и в нашето семейство........вкъщи само таткото е спокоен

# 836
  • София
Сега се оказа 20 двойки, двама щели да бъдат изпитвани.
Казах ѝ да се обърнем към РИО - "Недей".

# 837
  • Някъде в търсене ............
Повече от три часа не мога да прочета всичко...
Нерви вече нямам, каквото има да става - ще стане.
По повод дрехите , аз се извинявам на момичетата от неделя , но така си ходя в този стил.
Обувките вече не ми стават (оказа се че ми пада свода ) ,а аз си мислех че на стари години ми расте ходилото Laughing
За подарък на класната , имаме си пари в касата още от първата родителска среща. По принцип събираме в началото на годината и пазаруваме всичко общо на децата -така ползваме голяма отстъпка и ни остават за през годината и за подарък.
Още не сме го измислили какъв ще е.
утре ни е последния изпит и приключваме.
И едно наздраве от мен.

# 838
  • на майната си
Пиендета, чак ви завидях, че не се сетих по-рано за едно био приспивателно. Утече вече, гушкам четеца и се надявам да сънувам нещо по-добро от статистики и резултати.

# 839
  • София, Надежда
Моля, поправете ме ако греша: "до 3 юни". Вече е 3 юни. Предлогът "до" предполага преди! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт