СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 038
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Дами, поздравления и от мен за чудесните резултати. Къде мога да видя мин. балове за прием в софийските училища от миналата година?
ето тук първо класиране 2014 г
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2014_mo … i_I_klasirane.pdf

второ класилане 2014г http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2014_mo … ki_2klasirane.pdf

А мен ме интересуват баловете за 2012 г. за София, някой има ли ги?

# 1 546
  • София
Благодаря ви, дами Simple Smile

# 1 547
И моят лешпери цяла година. И си заслужава урока. Но ми се иска да не е точно сега научаването на този урок.
Е то вкъщи учебник не се отваряше, само се пишеше домашното набързо и ето резултата.

# 1 548
И пак от статистиката - в Пловдив има дете с обща оценка 12.00 т.е. 2 шестици.

Браво!

Имаше едно дете от Пловдив, което разби олимпиадите тази година. Изобщо не бих се учудила, ако е отделило време да се отчете и на матурите Laughing Laughing.  

# 1 549
Някой знае ли за Пловдив може ли да се изтегли от някъде предварително заявлението с желанията,или само на място по гнездата се попълва?

# 1 550
Някой знае ли за Пловдив може ли да се изтегли от някъде предварително заявлението с желанията,или само на място по гнездата се попълва?
Заявлението не е ли едно и също за всички градове?

# 1 551
С огромна благодарност и респект към всички всеотдайни мами от този прекрасен форум.    bouquet

Тъй като до момента и аз самата не бях се интересувала от кандидатстването след 7 клас като чета мисля, че болшинството правят грешка, която бих направила с подреждането на желанията.  newsm78
Без вас бих сметнала, че ако приблизителния бал за желаната паралелка е условно 34,5, а детето има бал 34,00 следва да не избера тази паралелка, а да речем второто желание, където ще се влиза с този бал, не за да влезе на 1во желание, а един вид да не прецакам детето. Мислех си, че ако реалните възможности са за второто му желание, пишейки първото желание на 1во място някой с по-нисък бал ще заеме и второто му желание. И така ще слезе още по-надолу с желанията.

# 1 552
# 1 553
 Crossing Arms
Измолих супер съкратена статистика за Кърджали
http://www.riobg.com/news/read/id/763

А дано , ама надали! И аз много се възрадвах на " кърджалийската статистика"....първоначално, докато не се вгледах....Дали са само НВО,  САМО първите оценки. А за съжаление  тази информация  никак не ни помага. Как в крайна сметка може човек да си направи сметка по какъв начин да подреди желанията си, като не знае на кое място се намира в общата картинка?Може да ставам мнителна, но си мисля дали няма причини да я крият тази статистика  и да се измъкват Crossing Arms

Змия , наистина не се отказвайте! Ако има шанс да се повиши оценката на детето, това е цяла единица...А госпожата , може би разговор с нея , още веднъж , преди да се обърнете по-нагоре, ще донесе резултат. А пък и кото прочетох за оценките- искането ви не е неоснователно.Задължително  проверете и в дневника на място..

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 09:06 от gras

# 1 554
# 1 555
Цитат
редете желанията според желанията на детето!  Peace

Прощавайте, ама понеже този призив започва да ми звучи като мантра, пък мантрите имат друго предназначение и са от друга област - та да сме наясно: това не важи и не действа във всички случаи, даже в повечето! Пример: ако момиче е с бал 31, дори 32 и много желае НЕГ, 73 СОУ, Испанската, Първа АЕГ, Втора АЕГ - еми, няма никакъв шанс, дори да падне бала с 2 единици. Така че в подобна ситуация преценете шанса на детето, а не желанията му - издънването на родителите е точно когато слушат желанията, а не гледат възможностите! Успех на всички!

И би ли ни просветлила с какво ще му навреди на това въпросно момиче с бал 31 да напише НЕГ? Ще го набият ли? Ще го накажат ли? Ще глобят родителите му? Нищо няма да стане, просто ще го класират където му е мястото. За сметка на това всяка година тук има вайкащи се мами, които не са писали по ред на желанията, а според преценката си кое е реалистично. Ама всеки сам си решава в края на краищата.

# 1 556
  • Пловдив
Имам въпрос, колкото и глупав да ви се струва. Данните в статистиката, по-конкретно за Пловдив, са данни за всички деца от цялата Пловдивска област или се отнася само за деца от град Пловдив.

# 1 557
  • Варна
Имам въпрос, колкото и глупав да ви се струва. Данните в статистиката, по-конкретно за Пловдив, са данни за всички деца от цялата Пловдивска област или се отнася само за деца от град Пловдив.

За Пловдив област са.  Peace

# 1 558
  • Варна
За цялата област Пловдив би трябвало да са.

# 1 559
Gras, писах им email като им дадох примери с линкове от други РИО, но явно са толкова "компетентни" или наистина го правят умишлено.
Може би трябваше да им дам линк към темата за да разберат защо ни е необходима статистиката.
Успех на всички деца!

Общи условия

Активация на акаунт