Търся електронна книга - тема 16

• 190 552
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,
търся осмата книга от поредицата "Малки сладки лъжкини" на Сара Шепард - "Издирва се".

Скрит текст:

# 436
Здравейте,
някой да има книги на Джеймс Артър Рей или пък на Джо Витале - Факторът привличане, Хипнотични думи, Великата тайна за привличане на пари, Животът-инструкции за употреба, Курс пробуждане.

# 437
Вече има електронна книга на Грей но тя е на английски така че е много вероятно скоро някой да я преведе на български  Wink Wink
Знам, че са я пуснали!  Wink Но просто не искам да си купувам хартиено издание защото не си заслужава! Затова търся електронно  Wink Wink

Т.е. очаквате някой да се залови и да преведе вече издадена, преведена на български книга, просто защото на вас не ви се чака няколко седмици, докато се появи скан или не ви се дават пари, за да си я купите?!  newsm78  Thinking
Извинявам се, ако не съм разбрала правилно, но това е ... щура работа  Whistling
 Hug

# 438
Търся електронно издание на поредицата Танатонавтите на Бернар Вербер. Някой може ли да помогне? Simple Smile

# 439
Книгата "Грей" Бард я пуснаха на 10 юли - на български език, хартиено издание.
http://www.helikon.bg/books/422/-%D0%93%D1%80%D0%B5%D0%B9_195277.html

Знам, че са я пуснали!  Wink Но просто не искам да си купувам хартиено издание защото не си заслужава! Затова търся електронно  Wink Wink

И като не си заслужава защо тогава я търсите?!? Хем не ви се купува хартиеното издание, хем пък я търсите в електронен вариант? Нещо не мога да ви разбера мисълта.

Апропо, като не ви се дават пари да си купите книгата, можете да си платите членски внос към някоя библиотека - ще имате възможност да я вземете от там почти без пари, пък току-виж и някоя друга книжка сте си харесали за четене.

# 440
Здравейте! И аз да помоля ако някой има  "грей" от поредицата "50 нюанса сиво" да ми я прати  Praynig  azrail@abv.bg
 Благодаря ! Simple Smile
  И аз се интересувам от тази книга, ако някой я има да изпрати и на elvnnn@abv.bg

И аз се присъединявам към търсенето zlatoto_moni@abv.bg

И аз моля някой ако я има в електронен вид да ми я прати: darla87@abv.bg.
Благодаря предварително Simple Smile

# 441
  • Майничка
Ако на някой му се чете на руски, в рулит я има на Джеймс Эрика Леонард, с фен превод.

# 442
Ако на някой му се чете на руски, в рулит я има на Джеймс Эрика Леонард, с фен превод.

http://dox.bg/files/dw?a=26bc383f83

"Грей" - книга 4 на Е Л Джеймс
На руски!!!

# 443
Търся "Смрък" на Тери Пратчет, някой виждал ли го е в ел. вариант на български нейде?  bouquet

# 444
 Здравейте някой има ли ,,Защото си моя,,на Бет Кери и ,,Дявол през зимата,,на Лайза Клейпас?

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 21:12 от mama_bobo

# 445
Здравейте! Започнах да чете "Тайният живот на пчелите", но в много лош сканиран вариант. Зарязах я, защото е нечетима, въпреки че я конвертирах в AZW3 формат.
Изтеглих я от knigi.spasete.me.
Ще съм благодарна, ако някой я е чел и я има в добър електронен вариант - да ми я прати!   bouquet
veselushka@abv.bg

# 446
Тъй като се налага да започна изучаването на турски език, се интересувам от такива книги. Моля ако някой има, да ми пише.
За изучаването на английски език ползвам сайт, в който има популярни книги, подредени в различни нива - според нивото на познаване на езика - от елементарно до ниво native speaker.
Дали има някакъв подобен сайт с книги на турски език?

# 447
  • София
Custardy, попитай в темата Турски език. Там може би ще те насочат.

# 448
Custardy, попитай в темата Турски език. Там може би ще те насочат.

Благодаря много! Simple Smile

# 449
Тъй като се налага да започна изучаването на турски език, се интересувам от такива книги. Моля ако някой има, да ми пише.
За изучаването на английски език ползвам сайт, в който има популярни книги, подредени в различни нива - според нивото на познаване на езика - от елементарно до ниво native speaker.
Дали има някакъв подобен сайт с книги на турски език?

Може ли да ми кажеш как се казва сайта за изучаване на английски?

Общи условия

Активация на акаунт