Дългото чакане след трансфер-38

• 62 677
  • 764
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря на всички прекрасни момичета отзовали се на истеричните ми неволи тази нощ! Hug Hug
Странно е как и най-близките ти хора не могат да ти вдъхнат този кураж, който струи от редовете написани тук.  Heart Eyes
Аз въпреки всичко вчера пътувах през нощта за София и в 5 часа сутринта бях в спешния в "Надежда". Момичета, всичко е наред. Това се оказа предимплатационно кървене (въпреки че съм в 5та седмица и 5ти ден!) Като бонус за всичките ми истерии и неволи тази нощ ,чух и видях две прекрасни тупкащи сърчица!! Heart Eyes Heart Eyes Няма описване това чувство..Две прекрасни пърхащи пеперудки!
Пожелавам го на всяка една от вас! За пореден път се убеждавам, че паниката и стреса са лош светник.
Съветвам чакащите датата на теста да занимават мисълта и съзнанието си с нещо различно от "ох, дали се е хванало, какъв ли ще е резултата от теста..и т.н". Знам, че ако е писано да стане - ще стане , и няма сила която да го спре. Позволявам си да съветвам понеже имам опит. Горчив, разочароващ, отчайващ опит и много, много сълзи и терзания.
Прегръщам ви и  още веднъж сърдечно ви Благодаря за помощта!!!   bouquet

# 481
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Честити ти сърчица Дарлина..  bouquet

# 482
Как го прави ?...с първата урина ли?
Не, но на теста пише, че може по всяко време..... Аз и друг път съм си правила, но чак без нито една черта... Хахааа явно не му е сега времето!

# 483
Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Честити ти сърчица Дарлина..  bouquet

Благодаря!  Mr. Green Heart Eyes

# 484
Благодаря на всички прекрасни момичета отзовали се на истеричните ми неволи тази нощ! Hug Hug
Странно е как и най-близките ти хора не могат да ти вдъхнат този кураж, който струи от редовете написани тук.  Heart Eyes
Аз въпреки всичко вчера пътувах през нощта за София и в 5 часа сутринта бях в спешния в "Надежда". Момичета, всичко е наред. Това се оказа предимплатационно кървене (въпреки че съм в 5та седмица и 5ти ден!) Като бонус за всичките ми истерии и неволи тази нощ ,чух и видях две прекрасни тупкащи сърчица!! Heart Eyes Heart Eyes Няма описване това чувство..Две прекрасни пърхащи пеперудки!
Пожелавам го на всяка една от вас! За пореден път се убеждавам, че паниката и стреса са лош светник.
Съветвам чакащите датата на теста да занимават мисълта и съзнанието си с нещо различно от "ох, дали се е хванало, какъв ли ще е резултата от теста..и т.н". Знам, че ако е писано да стане - ще стане , и няма сила която да го спре. Позволявам си да съветвам понеже имам опит. Горчив, разочароващ, отчайващ опит и много, много сълзи и терзания.
Прегръщам ви и  още веднъж сърдечно ви Благодаря за помощта!!!   bouquet

Честити ти сърчица Дарлина! Толкова много ме трогна и зарадва публикацията ти Simple Smile Наистина само човек, който е минал през този път знае за какво става въпрос, какви са притесненията и какъв е ключа към успокоението.
От все сърце ти пожелавам лека бременост и след 8-9м. здрави бебета  Hug

# 485
Честито на всички бъдещи мами, лека бременност и прекрасни бебенца!
Вале и аз се чувствам като теб, уж времето течало с еднаква скорост, ама не...
Не мога да се съсредоточа, нито филм да гледам, нито книга да чета, акъла ми е другаде.
Реших да не пътувам, после да не се обвинявам.

# 486
  • Пловдив
Ехаа, Дарлина, честити ти сърчица, пожелавам ти бързо да преминат тия притеснения и повече да не ти се налага да го мислиш, а не след дълго да си гушкаш двете здрави пухкави бебчета  Simple Smile.

Белга, явно не е работата за тест сега, я изчакай кръвния!

Ох, Коташки, Шайни, ще го избутаме някак това време, а ми дано да се зарадваме накрая. Хубаво е наистина да не се предприемат тежки пътувания точно сега и правилно работата с химикали трябва да се спре. Аз работя седнала пред компа в офиса и нямам вредни влияния, освен телефона, който ми изпържва мозъка по цял ден, нервите и напрежението, но сега съм си наложила да не се вълнувам толкова и да го карам спокойно. Днес дойдох на работа за 1-ви път след трансфера и не усетих как мина времето, още повече, че са ми се натрупали разни неща от четвъртък на сам и сега се чудя кое по-напред да оправя. Май ще запълня времето с работа и ще мине по-бързо отколкото предполагах. Това не е лоша рецепта, за който може да си го позволи, ако работата разбира се не пречи и не влияе по какъвто и да било начин. Пожелавам ви повече положителни мисли и успех, заедно ще преминем през това, което ни чака!

# 487
Дарлина, честити две малки тупкащи сърчица. Господ е с теб, както и всички ние тук. Hug

# 488
 Дарлина:hug: Hug Hug

# 489
Как го прави ?...с първата урина ли?
Не, но на теста пише, че може по всяко време..... Аз и друг път съм си правила, но чак без нито една черта... Хахааа явно не му е сега времето!
То на теста пише но е обикновено за първия ден на закъснение ,а не за първи ден на евентуално засичане в кръвта.Стискай още малко и си пусни кръвен тест.

# 490
О даа, кръвния е в петък и ще си го изчакам. Аз този хич и не бях настроена да го правя, но влезнах в аптеката за нош па...и ме дръпна дявола. Бях си решила никакви ранни тестове, ноооо... Wink

# 491
Дарлина, браво! Виж как всичко си върви по план Simple Smile)) Бъди спокойна и щастлива Simple Smile)

# 492
belga къде ще си пускаш кръвния тест

# 493
belga къде ще си пускаш кръвния тест
Мислих там където правих опита...но като се замисля, такъв тест би трябвало да мога да направя навсякъде...

# 494
Белга в коя клиника си?Ако дай боже се нарожи да се повтаря теста е хубаво да са на едно и също място.

Общи условия

Активация на акаунт