Дългото чакане след трансфер-38

• 62 678
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря ти, Valeto_!  Уви все още нямам никакви симптоми, но сигурно тепърва ще се появяват. А твоят тест предстои,  но кога?

# 526
belga в петък нямаше ли тест какво стана  Thinking

# 527
  • Пловдив
Моят тест ще е на 23.06. във вторник, едвам държа вече, не знам дали няма да се изкуша да направя пиклив, имам един в чекмеджето. Тъй или иначе днес ми е 9-ти ден от ЗЕТ-а и ще трябва да почакам още малко.
Искам да попитам бременните, има ли някоя от вас, която да е открила промени във влагалището. Аз си слагам утрогестан от 3 дни преди ЗЕТ-а, имам някакво различно усещане при напипване, докато си мушкам хапченцата, от 2 дни ми е сякаш подуто от вътре и по-меко.

# 528
belga в петък нямаше ли тест какво стана  Thinking
Амии 230.6  Laughing това на 11 ден, док каза, че няма нужда да го повтарям, а направо на 3 юли на преглед. И ти трябваше да правиш тест....!?
А за влагалището, при мен усещането се променя и всеки път е все по-по-странно!

# 529
Вале, някои момичета са споделяли, че има промяна. Аз лично не съм забелязала. Но това нищо не значи.
Аз само за отчета, освен че от няколко дни яко ми се повдига, тази сутрин и повръщах. Просто нищо не мога да хапна, а пийна ли, повръщам го веднага.... Как ще го карам, не знам хахаха
Simple Smile)))))))))

# 530
Оооо и забравих... За тест бяхма пет момичета и всички бяхма +++ беше един "доволен" ден за док!

# 531
Здравейте,
Февруари имах един неуспешен опит - биохимична.
Сега съм отново след трансфер на 5-ти ден на два бластоциста.
На 9-ти чхг 237
На 10-ти чхг 299 обаче в друга лаборатория. Теста е точно 24ч след първия.
Изобщо не мога да се зарадвам, че след разочарованието миналия път съм си казала, че докато не чуя сърце/сърца никаква радост.

Та... въпроса ми е според вас какъв е шанса всичко да върви добре, защото това покачване не ми се струва достатъчно. Знам, че трябва по принцип да изследвам на 48ч, но в неделя лабораторията не работи, а до понеделник щях да изперкам.

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 10:31 от plqsmlqs

# 532
Белга, още веднъж честито и тук  Hug
И на мен така ми каза док, но аз от радост пуснах още един на 14 ден
Какво ти казаха за лекарствата?

# 533
Здравейте,
Февруари имах един неуспешен опит - биохимична.
Сега съм отново след трансфер на 5-ти ден на два бластоциста.
На 9-ти чхг 237
На 10-ти чхг 299 обаче в друга лаборатория.
Изобщо не мога да се зарадвам, че след разочарованието миналия път съм си казала, че докато не чуя сърце/сърца никаква радост.

Та... въпроса ми е според вас какъв е шанса всичко да върви добре, защото това покачване не ми се струва достатъчно. Знам, че трябва по принцип да изследвам на 48ч, но в неделя лабораторията не работи, а до понеделник щях да изперкам.

Ами добре е да са в една съща лаборатория. Според мен се е покачило добре. Особено ако и ги правила в интервал по-малък от 24 часа. Сега отиди в понеделник в последната лаборатория, за да си спокойна. Няма как...

# 534
Блу, казаха да продължа с всички лекарства както до сега, след прегледа ако док прецени, може да има промяна, но каква.... Предполагам че и при теб е така? Ти как се чувстваш, върна ли се на работа? Аз мисля от понеделник да се връщам, че да минава времето....

# 535
Да, върнах се, но гледам да я карам по-спокойно и да не се ядосвам

# 536
Valeto_,  това ми бе май първият симптом- меко и някак по лигаво усещане във влагалището. А след това и леко напрежение в гърдите. Това и си остана засега. Стискам палчета за теб и имам положително усещане  Hug
белага, честито!!!

# 537
И моето влагалище беше пухкаво, Вале.  Hug

Иначе вечер имам киселини. Но търпими. Висок пулс, както съм споделяла и преди. Гърдите си останах напрегнати. Вчера имах почти постоянна болка ниско вдясно към средата. Дано не се завръща, че беше половин ден и много се притеснявах.
Това е, от мен. И чакам сърчице във вторник. Praynig

# 538
радвам се за всички ви леко бременеене  Peace

# 539
Честити положителни тестчета и чути сърчица  Hug Много се радвам за всички! .. тази тема наистина е много късметлийска  newsm44
Valeto, аз определено чувствам промяна на влагалището. Някак си по-плътни и да, сякаш са по-подути стените.
Освен това имам странно усещане навсякъде в корема, над пъпа, ниско долу .. постоянно чувствам нещо като опъване, а да не говорим, че е доста подут и изглеждам като в 3 месец. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт