Дългото чакане след трансфер-38

• 62 656
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
Трули,плаках за теб..Толкова ми стана мъчно.. Много съжалявам за случилото се, преживяла съм го.От сърце ти желая никога повече да не го изпиташ.Стискам палци за следващият път!  Hug

# 676
Трули, всички сме тъжни, когато има такива новини. Радвам се, че продължаваш да гледаш напред. Хубаво си го казала "наесен с песен...". Вярвам, че това ще е твоят опит.
На всички с положителен резултат - леки девет месеца, на останалите - успех и вяра.
Момичета, много се надявам този месец и аз да се включа във вашата късметлийска тема, защото преди няколко дена започнахме стимулация. Моля да успея да стигна до трансфер и да се вълнувам с вас. Преди няколко месеца, когато бях в тази тема, си спомням, че това бяха най-щастливите ми две седмици от много време насам, защото си мислех, че съм бременна... дано това се случи. newsm03

# 677
Трули, това което си написала наистина е много тъжно.Съжалявам са случилото се  Hug
Shyny привет и от мен   bouquet Надявам се ,че днес ще е един прекрасен ден,в който мъничетата в нас ще укрепнат все повече и след няколко дена ще се похвалим с хубави стойности на ЧХГ  newsm47 . На мен днес ми е 8-ден и съм в голяма чуденка кога да пусна теста. Мислех си за началото на седмицата,но мъж ми няма да е тук ,а той държи този път е до мен. Изрично ми каза ,че ще ми се разсърди ако го направя без него Simple Smile и затова се очертава да е на 9.07 т.е. на 14-тия ден. Колко много време има до тогава  Thinking

# 678
Щом си му обещала трябва да устискаш:)Пък и е хубаво да сте заедно,не е само твоя мисия а това е единствения начин на този етап да участва...Кафенце пожелавам ти най-успешната стимулация с ревящ финал след около 9 месеца!

# 679
Момичета има ли някоя от вас от клиника Малинов?

# 680
Благодаря, Shyny. А от вас, момичета, които сте преди теста, очакваме да пишете само хубави новини, за да ни вдъхвате кураж. Успех на всички! newsm10

# 681
Тази тема наистина се оказа късметлийска и дано тенденцията продължи.

Аз днес видях моята точка, но док каза, че за сърчице е рано така, че радостта ми е премерена Simple Smile

На всички които си чакат теста - бременните сте до доказване на противното така, че релакс и добро настроение!  bouquet

# 682
Честита ти "точка"-коя г.с сметнаш че си ?

# 683
Привет момичета от мен!
Честито на всички с + резултати  - от все сърце Ви пожелавам пухкав и ревлив финал
На всички чакащи - силно стиснати палци!

След дълго мълчание реших да споделя моите новини...
на 17.05 направихме трансфер.. лежах плътно два-три дни. бях болничен цяла седмица. спрях кафето, спрях шоколада, ядох ананас първите три дни... и на 28.05 ЧХГ 171.7... на 30.5 - 339.7, на 4.06 - видяхме точка... за всеки случай пуснах още едно ЧХГ на 08.06 - 5247...

и бях решила да споделя моята формула за успех с Вас на 1.07 - че юли ми е любим месец, все пак съм рожденичка в края...

но май дотук бяха хубавите новини... миналата седмица, при преглед Д-ра видя много слаби сърдечни пулсации.. не е нужно да казвам, че се побърках от притеснение и в събота отидох на преглед при още един лекар... становището беше, че има едва доловими пулсации и върви с 2 седмици назад... е от неделя вечер имам зацапване - по 2 - 3 капки с цвят ту ръждив, ту кафяв... понеделник по спешност пак бях при Д-ра - ембриончето беше пораснало но отново със слаби пулсации... и така до днес, когато след прегледа Д-ра каза "Душо лоши новини". С тъжна усмивка питах "няма пулсации ли" и Д-ра отговори също толкова тъжно "няма никои"...

Е не е нужно да ви казвам как се чувствам... тези които са го минали знаят, на останалите пожелавам никога да не разберат... С подути от сълзи очи си повтарям, че така е трябвало да стане, по-добре сега отколкото на по-късен етап... и въпреки всичко до мен са ехографиите на нашата точка ...

Сега чакам да ми дойде - в противен случай края на другата седмица отивам на кюртаж...

И на есен с песен... пък дано се радвам на лятно бебе 2016...

Още веднъж - успех на всички кандидат и бъдещи мами! Да напълните темата с хубави новини и вълшебен прах Wink

Хей успокой се,не губи кураж!Горе главата,сигурно никак не е лесно,но трябва да бъдеш силна.Следващия път всичко ще е наред!Не си сама,ние сме с теб!Прегръщам те силно

# 684

Моята дата за тест е във вторник, но вече обмислям да го направя в понеделник, а вторник на кръвен  Flutter
Нямам търпение вече  Crazy

Приятен ден на всички  Simple Smile

Еее и моята дата за кръвен е вторник, на 7-ми  Praynig пък за другия тест -11-ти, ама кой ще ти чака до тогава Simple Smile Успех ти желая силно и дано видим  EFP EFP Two Hearts Hug
[/quote]

Чакам в понеделник хубави новини,още малко остана.Спокойствие,положителни мисли още малко търпение.Прегръщам те newsm51

# 685
Трули, аз също спрях да пиша, защото и при нас първият опит приключи, а не исках да развалям поредицата от хубави новини.
Беше ми много кофти, поплаках си, но в крайна сметка, не трябва да се натъжаваме, защото такива неща се случват дори и при нормално забременелите жени.
Много е мъчно като видиш точката и се настроиш, че чудото се случва в теб и в следващия момент всичко да приключи.
Но ние ще продължим напред с вдигната глава и много вяра в сърцето, а чудото рано или късно ще се случи.
Пожелавам ни много късмет на есен и догодина да гушкаме бебоци.  Hug

# 686
Трули, Реджина, прегръщам ви и страдам с вас. Вярвам, че съвсем скоро този лош спомен ще се измести от една хубава бременност с щастлив край. Чакаме ви, момичета  Heart Eyes  bouquet Hug

# 687
Здравейте момичета, не съм писала скоро защото нещо много съм се сдухала тези дни.

Трули и Реджина много съжалявам за случилото се с вас. noДано следващият опит да бъде успешен.

Днес ми е 10 ден и от два дена съм с ПМС имам чувството, че всеки момент ще ми дойде.Гърдите са ми огромни и така ме болят.
Много ми е гадно защото ми е втори трансфер при първия дори нямаше имплантация за този се надявам поне това да имам за да ми вдъхне кураж за следващ опит.
Утре ще ходя да правя кръвен , разбира се ако не ми дойде преди това.
Стискайте ми палци  fingerscrossed
Вие как сте?

# 688
Здравейте и от мен.Днес ми е 3 ден от трансфера на
2 5дневни ембриончета.Вие които сте успяли как сте се чувствали в този момент?

# 689
Добро утро  bouquet

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 08:07 от Shyny

Общи условия

Активация на акаунт