Цени за раждане в Бургасмед - Бургас

• 91 255
  • 352
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момчета, някоя от вас има ли актуален списък за раждане в Бургасмед?

# 241
Здравейте! Някой може ли да сподели какво трябва да носим за престоя в болницата? За нас, за бебето..?

# 242
Здравейте! Някой може ли да сподели какво трябва да носим за престоя в болницата? За нас, за бебето..?
При кого се следите,АГ ми беше дал списък,но това 2019г.
Осигуриха вс за детето доплащах 10 лв на ден за нея.Освен мокри кърпи .
За вас дамски превръзки основно и няколко нощници,прибори също бях забравила да си взема.
Мисля че съм качвала мнооого назад списъка🙄🙄
Стр 14(зелен лист)

# 243
При кого се следите,АГ ми беше дал списък,но това 2019г.
Осигуриха вс за детето доплащах 10 лв на ден за нея.Освен мокри кърпи .
За вас дамски превръзки основно и няколко нощници,прибори също бях забравила да си взема.
Мисля че съм качвала мнооого назад списъка🙄🙄
Стр 14(зелен лист)

Супер сте! Благодаря, намерих списъка! При др Гамишев се следя.

# 244
Здравейте момичета, искам да попитам имате ли актуална информация за цената за секцио в Бургасмед и дали допускат придружител по време на секциото Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 22:49 от Tsvetkova 1

# 245
Здравейте момичета, искам да попитам имате ли актуална информация за цената за секцио в Бургасмед и дали допускат придружител по време на секциото Simple Smile
И аз се интересувам

# 246
Питах моя гинелолог за придружител и каза, че се доплаща стая с придружител - 600 лв. Само че не разбрах след раждането ли е това, другия път пак ще го питам. Аз искам в предродилна да съм с таткото, някой ако има инфо моля да сподели Simple Smile

# 247
Аз изкарах в предродилна зала от 20ч до 10ч на другия ден идваха раждаха и си отиваха кой мъж би издържал това незнам ...едното момиче роди точно в предродилна зала точно срещу мен ...

# 248
Аз изкарах в предродилна зала от 20ч до 10ч на другия ден идваха раждаха и си отиваха кой мъж би издържал това незнам ...едното момиче роди точно в предродилна зала точно срещу мен ...

Тоест не сте били сама през това време? Имало е и други родилки? За пръв път ще раждам и си мисля, че присъствието на мъжа ми ще ми е полезно и успокояващо през това време.. не знам

# 249
Родилки ,персонал не сте сама помагат ви през цялото време ..не мисля че ще допуснат мъж да седи там още повече че не всяка жена би се съгласила друг мъж да гледа особенно в такъв деликатен момент ...и мен много ме беше страх дори раждах с капките на др бах ..и сега на този етап по страшното идва след това когато тр да се оправяш с детето ..

# 250
Мъжът може да присъства на раждането. Предполагам в самостоятелна стая.

# 251
А някоя майка може ли да сподели как преминава престоя след секцио - кога ви махнаха катетъра, кога ви раздвижиха, бебето кога дават, кърмене и т.н

# 252
Здравейте,
Мене ме държаха 7 дена , но много зависи от състоянието на бебчето. Мене ме оперираха сутринта и ме раздвижиха вечерта ... Много е важно да се раздвижиш колкото се може по скоро след операцията ..  по лесно се възстановяващ до някоя степен . Катетъра ми го махнаха на 3 ден когато ми донесоха бебето. За кърменето при мене не се получиха нещата , но персонала помага настоявай да ти помагат и може да се получи при тебе .Като цяло съм доволна от престоя си там . Желая ти леко и безпроблемно раждане .

# 253
Минаха повече от три години със сигурност ме раздвижиха вечерта на същия ден секциото ми беше сутринта към 7.
Аз седях също повече дни защото вдигнах т.от препълнени гърди,но всичко минава 💛
Катетъра не помня кога го махат 🙈
Бебето мисля че изкарах две нощувки сама и така,да значи видях по снимки на 20 родих на 22 ми я дадоха точно така две нощувки сама,естествено можеш да го поискаш и по-рано ако можеш да ставаш,да го обслужваш(като дигнах т помолих да я вземат нямах сили,бях отпаднала)Дано съм била полезна.

# 254
Аз отдавна раждах там. Но никой не ме е държал 3 дни с катетър Flushed Още на следващия ден ми го махнаха сутринта. Това ме притесняваше, понеже на първото секцио в друга болница ме държаха с катетър до вечерта на втория ден и се налагаше да се раздвижвам с него, което не е никак удобно.
А за самото раздвижване наистина е много важно. След първото раждане ме беше посъветвал докторът да се раздвижвам още в леглото, като се въртя на едната или другата страна. Спазих го и след второто секцио. Смятам, че ми помогна.

Общи условия

Активация на акаунт