Цени за раждане в Бургасмед - Бургас

• 91 221
  • 352
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, момичета!
Моля, някоя от Вас, ако скоро е раждала в "Бургасмед" с планово секцио да сподели актуалните цени.
Благодаря Ви предварително.

# 256
Аз се записвам да следя темата. И аз се интересувам от раждане в Бургас мед.

# 257
И аз...🤍май 2024
Раждах 2020 там, но със сигурност ще има увеличение на цените.

# 258
Днес случайно попаднах на такава тема във фейсбук. Коментарите бяха нещо от сорта на 1200лв всичко. Разликата с естественото раждане била 100лв. Сега дали естественото или секциото е било 1200лв не помня, но щом разликата е 100лв, човек може горе-долу да си направи сметката.

# 259
Юни 2023 секциото беше 1200 лева + 20 лева за бебето на ден.

# 260
И аз попаднах на този пост днес и ме изненадаха коментари от сорта на 1000 лв за самостоятелна стая с придружител, не знам си колко ако присъствал таткото.
Инфлацията е ясна, но аз два пъти раждах там, преди 6 г платих 300 лв, а преди година и 10 м 550 лв и двата пъти беше нормално, като първия не са ми искали пари, а втория беше 10 лв на ден. Сега се коментираше от последните месеци, че било 20-25 лв на ден за детето. Давали памперси, АМ и капки против колики.

# 261
Аз 2019 платих 750 лв  от които 200 лв епидурална + по 10 лв престой на детето..капки не са ми давали по нощите им се молех за допълнително мляко за детето че не му стигаше ..за упойката ме нарекоха глезла ..очаквах малко по мило отношение за тези пари и за това че ми беше първо дете ...

# 262
2020г родих първото си дете в Бургасмед. По спомен бях платила 1150+10лв на ден за детето. За мен всичко беше на ниво. От 12 до 6ч дават едно шише мляко само, но ако си поискаш по- късно нямаше проблем пак даваха. Аз не съм имала нужда, понеже си го кърмех.

Следваща седмица ми предстои пак да родя там. Доколкото разбрах 1300лв е и за двата вида раждания +20лв на ден за бебето.

Крем против подсичане не са ми давали, даже си носех но ми казаха по- добре да не го мажа изобщо. Като цяло така си процедирах и вкъщи след смяна на памперс миех дупето и не се е подсичало.

# 263
Здравейте, бъдещи и настоящи мами.Имам въпрос и той е дали някой има актуална информация за цените за раждане в Бургасмед,има подобни теми,но нищо конкретно и ще бъде супер ако някоя мама скоро е раждала,да сподели. Blush

# 264
Здравейте,пак съм аз.Качвам списък,нужен за хоспитализация.

# 265
Родих преди 3месеца 1300лв платихме.
Без значение какво ще е рсждането, цената е еднаква.
Каквото Ви интересува питайте.

# 266
Родих преди 3месеца 1300лв платихме.
Без значение какво ще е рсждането, цената е еднаква.
Каквото Ви интересува питайте.

Аз съм тук 3ти ден вече,ако мога да съм полезна на някого. ☺️

# 267
Благодаря🌸
Аз раждах там 01.2020 наясно съм с всичко уж,сиг няма други промени

# 268
Здравейте, мами раждали скоро в болницата. Въпросите ми са - как протича раждането "секцио"? Какво се случва след това? Акушерките правят ли снимки с бебето при изваждането както в други болници? От списъка за родилното не видях да пише дрешки за бебето дали защото осигуряват такива? Козметика за бебето също преполагам е осигурена? При д-р Козовски съм, досега съм доволна от него. Ще бъда благодарна понеже ми е за първи път и леко се притеснявам 😇

# 269
По тези въпроси ще дам стар отг от 2020
Да правят снимки: като
го вадят и като ти го дават докато лежиш още в операционна,дрехи и козметика има осигурени за бебето,всичко освен мокри кърпи.
След секциото те местят в нормална стая,по две бяхме.Имаше си тоалетна в стаята.
Предполагам няма промяна,но някой друг да каже също

Общи условия

Активация на акаунт