Цени за раждане в Бургасмед - Бургас

• 91 138
  • 352
  •   1
Отговори
# 75
  • Burgas, Bulgaria
Спиналната и епидуралната да , будна си ,но не чувстваш нищо ,освен побутвания ,докато работят  лекарите . Виждаш и си чуваш бебето и така , адекватна си . Пълната  ,заспиваш и се събуждаш след секциото .

Момичета Недялков с талони работи ли ?Виждам ,че  тук са неговите пациентки и за това питам ?

# 76
Да, работи, в Маджуров.
Иначе прави фетална морфология в АГ-центъра на д-р Калчева.

# 77
Д-р Недялков води ЖК в Маджуров, от юли месец започва и в болницата на Бургасмед. Прави ми и ФМ в МЦ на д- р Калчева.

# 78
Спиналната и епидуралната да , будна си ,но не чувстваш нищо ,освен побутвания ,докато работят  лекарите . Виждаш и си чуваш бебето и така , адекватна си . Пълната  ,заспиваш и се събуждаш след секциото .

Момичета Недялков с талони работи ли ?Виждам ,че  тук са неговите пациентки и за това питам ?

Спинална ще бъде - да съм будна да си чуя и видя детенцето. Страх не страх... каквото стане. Crazy

# 79
  • Burgas, Bulgaria
 Милата , аз не мога да ти кажа ,как е по-добре ,защото и двете ми раждания са с пълна упойка по мед.показатели , тоест спинална не може да ми се постави , но  повечето ми дружки бяха със спинална и  изживяването било неописуемо .
Успех  Hug

# 80
Здравейте на всички,искам да попитам някой дали знае др.Милена Мануелян дали води женска консултация или се занимава само с ФМ.В смисъл такъв дали може да се отиде на преглед при нея или специализира само ФМ.

Води и женска консултация в ДКЦ ІІ , бул. Демокрация. Аз съм при нея. Бих я препоръчала.

# 81
и за Д-р Недялков и за Д-р Мануелян отзивите са много добри. Аз лично вярвам сляпо на д-р Недялков - този човек ми спечели доверието - мълчалив, спокоен и върши работа, не е някой бърборив и накрая да не прави нищо..., затова където е той, там съм и аз  Hug

# 82
Много е трудно да направиш избор без да познаваш лекаря а и да му се довериш. Затова са и форумите, да споделяме мнения. Моят доктор е д-р Недялков. Доверих му се след доста време, всяка едно негово решение в първия момент подлагах на съмнение, просто защото не го познавах. Е повярвайте ми досега не ме е подвел, винаги е вземал за мен най- доброто решение. Може би когато всичко е Ок както при повечето жени е все тая при кого ще попаднеш. Препоръчвам ви моя доктор момичета, ще сте спокойни с него.

# 83
Както вече писах, аз също препоръчвам Д-р Недялков и то с две ръце. Харесвам точно такива лекари - сериозни и с малко думи да вършат работа.

И понеже в другата тема го нападат, че и той бил напуснал "свещената" им Дева, едва ли не е изгонен от нея, ще ви кажа едно, момичета - болницата Бургасмед е много приятно и спокойно място, видяла съм всичко, което ми трябва, хората са възпитани, вежливи, не се държат надменно и на отворените врати ме развеждаха до всеки ъгъл на отделението. Задавах всевъзможни въпроси, за какво ли не и съм доволна от отговорите, нищо не крият, и всичко казват.

Моля Ви, не изгубвайте Д-р Недялков, заради платените викачки на Девата, които подеха кампания срещу него, само заради това, че отиде в по-добрата болница в града ни.

# 84
Бургасмед обявиха, че Д-р Недялков се е присъединил към екипа им   bouquet

https://www.facebook.com/burgasmed

# 85
Здравейте момичета, можете ли да ми кажете кои са лекарите които работят в болницата и при кой мога да запиша консултация. Кабинетите им също ли са в болницата? Благодаря ви предварително  Hug

# 86
Бургасмед, писаха, че вече при тях работи и Д-р Милена Мануелян

# 87
Бургасмед, писаха, че вече при тях работи и Д-р Милена Мануелян

Е, вече, тя втора година работи при тях и както вече няколко пъти писахме си има и неин кабинет, където води ЖК  Wink
Аз вече казах, че ще се записвам при нея, много я харесвам и ми вдъхва много спокойствие и доверие Simple Smile
Препоръчвам на бъдещите мами, които се колебаят просто да си набележат 2-3 лекари и да отидат да се запознаят с тях и така да решат. Все пак става въпрос за следене на бременност, хем е много отговорно, хем е продължителен процес, важно е да имаш доверие на лекаря си и да се чувстваш спокойна Simple Smile

# 88
Всичко е толкова фалшиво вече тук. Крадецът вика дръжте крадеца. Нагледах се на измислените писания на kalmal например. Мила ми фалшива потребителко. Ти разбираш ли, че тук във форума, без значение от темите, сме жени, на които ни предстои нещо неизвестно, нещо от което се страхуваме. Всяко мнение е важно, всяка информация – ценна. Ето какво самата ти си написала. Нека всеки провери хронологията ти:

Родителски групи / Родители в Бургас / Re: Бургаски майчета - 14 тема : чт, 11 апр 2013, 07:43 Здравейте мамчета! Чета ви , но все не смеех до сега да пиша. От доста време с мъжа ми правим опити да забременея. Преди няколко дена ходих на преглед в "Св. София", попаднах и аз на д-р Недялков. Прегледа ме много обстойно, взе ми и някаква нова цитонамазка мисля, че каза течно-базална, която била най-точната в момента. Прегледа ме с вагинален ехограф, но понеже бях след мензис ми каза след една седмица пак да отида за да проследи овулацията. Вдъхна ми кураж и се шегува с мен, страхотно ме надъха и каза, че до края на лятото ще съм бременна...До сега не го бях чувала този доктор, но май е от Варна, Майчин дом. С много добри впечатления останах.

Такааа…а ето какво пишеш 1 година и 7 месеца по-късно:

МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 17 : вт, 25 ное 2014, 17:31
И двете ми деца са раждани със секцио при д-р Недялков. Пове4е от 5 години съм негова пациентка, спечелил ми е доверието на 100 %. Даже и сега пътувам от Варна до Бургас, само и само той да ме прегледа. Препоръчвам.

# 89
  • Burgas, Bulgaria
Нарочно ли го постна това тук , скучно ли ти е ?

Общи условия

Активация на акаунт