Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~127

• 25 548
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Плевен / София
"....неочаквано някой се появява и променя целия ти живот....за първи път чуваш биенето на сърцето си... подарява ти син....летиш в облаците..."

# 46

..под тази снимка, мамашите коментирали, че евентуално това е сватбената им ..такава от 32-ри епизод... ooooh! ooooh! ooooh!

# 47
  • Плевен / София

да се върнем отново на първоначалния фрагман....явно Кахраман ще хвърли за втори път халката на Дефне и ще се бори за Елиф...... Naughty

# 48
Значи лудия Максут е уведомил сестрата в болницата, че "Зейнеп" жена му е луда, след като детето им се е удавило....
Божеееееееееееее слез да си вземеш вересиите  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Не, не мога да гледам този ужас....

# 49
Както и предполагах...Зия бей ще е мотора за втората женитба на Дефне и Кахраман заради децата ooooh!Кралева по кахърен младоженец не бях виждала..... Thinking а колко тя е законна при условие, че Елиф е жива....
Те няма да се оженят...Кахраман, тази змия отдавна не я вижда..като никаква... hahaha hahaha hahaha

# 50
Значи лудия Максут е уведомил сестрата в болницата, че "Зейнеп" жена му е луда, след като детето им се е удавило....
Божеееееееееееее слез да си вземеш вересиите  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Не, не мога да гледам този ужас....
Гледай, стисни зъби и гледай...в колата да видиш, какво ще я пита..при разминаването на колите...на светофара! newsm78 ooooh! ooooh! ooooh!
Да с мишката избягах от лудия Максут и попаднах на лудата Дафа....

Чак вещицата Къймет се изненада  от лъжите на Дафа....Но учениците винаги надминават учителите си....

# 51
Сиси, Злати, обръщам се към вас, защото знам, че май само вие гледате Черни планини...
Тефтера на Халит, да не би да е у Гюлхаят  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Ани Hug така е!Тефтерът е у Гюлхаят!Така тя излъга Халит да даде пари за него,когато ги занесе в планината.После Джемал ги взе набързо и ги занесе на Марика!Нали в епизода от тази вечер тя и напомни за тях! Peace
 Пак доста сте пописали! Laughing Аз се хванах да гледам КПА и Черни планини,по-рано мачове,тенис!Съдбата я започнах,но я спрях!Утре ще продължа бг.превод! Peace

Кралице Hug wavey

Фрагманът на Парчетата няма превод! Peace

Хайде лека нощ! smile3524

# 52

Моля се на Господ, във вторник рейтинга да падне и финала на сезона да бъде финал на сериала...Не издържам да гледам този психотрилър..., а любопитството, какво ще стане с Елиф ме  кара да си причинявам много болка....

# 53
  • Керодиспансера
 wavey wavey wavey
Нощната смяна е още тук,  гледате и се нервите  Mr. Green
Ани  Hug надявам се да ни изненадат приятно в края на сезона,  Peace защото иначе никой няма да чака цяло лято втория им сезон  Naughty за да гледа за разорен и съсипан холдинг от собствения ти брат, змиярник ,който вече няма с кого да се занимава,освен да почнат да се хапят помежду си, нещастен ГГ  ooooh! няма интрига,няма любов, .........няма и интерес  Peace

# 54
wavey wavey wavey
Нощната смяна е още тук,  гледате и се нервите  Mr. Green
Ани  Hug надявам се да ни изненадат приятно в края на сезона,  Peace защото иначе никой няма да чака цяло лято втория им сезон  Naughty за да гледа за разорен и съсипан холдинг от собствения ти брат, змиярник ,който вече няма с кого да се занимава,освен да почнат да се хапят помежду си, нещастен ГГ  ooooh! няма интрига,няма любов, .........няма и интерес  Peace

Не знам какво да кажа Ели...След толкова писанки на зрителите във фейса на Й.Д. направо в прав текст хората се възмущават, че актьор като Й.Д. не е трябвало да се съгласява да участва в такъв проект, че феновете му са разочаровани...Че не са очаквали, че героя му е възможно да бъде толкова слаб мъж...да не говорим за Дафа - че вече им се повръща като я видели на екрана....и няма никаква промяна - напротив показаха ни щастливото семейство и на всичкото отгоре Зия бей ще жени 40 годишния си син, а той ще мълчи като.....
Разочарована съм. И наистина искам този кошмар да свърши.
Но ще видим в сряда - след като покажат рейтинга.....Може би ще решат финала на сезона да бъде финал на сериала....И цял сезон лъжи, измами, убийства, отвличания ще останат поуката от сериала - че и така може да се живее чудесно, стига ти да не си потърпевш....

Вече се обърках....Не мога да повярвам, че Къймет казва това....

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 01:36 от MAMA-AN

# 55
  • Плевен / София
Добро утро Party
Скрит текст:

# 56
Добро утро  Coffee Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

Гости благодаря за кафето, закуската и сутрешния поздрав  Hug Hug Hug дано кифличките да са с мармалад  Praynig
Отново не можех да вляза във форума  Thinking Thinking Thinking

Не видях Елиф Таш -Назлъ на сватбата на Хатидже при общите снимки на екипа на Съдбата....

Желая на всички прекрасен почивен ден - слънчев и приятен  Hug Hug Hug Hug

# 57
Добро късно утро!  Laughing Hug  wavey

Гости Hug благодаря за кафето и закуската! Hug

Ани Hug благодаря за споделеното и преведените части на Съдбата!Сега продължавам да гледам! Peace Снощи ти отговорих за Гюлхаят и тефтера!Покрай Елиф и пускане на кадри от сериала може и да не си видяла! Wink

Ето и преведен фрагмана на Парчетата! Peace

Счупени Парчета Paramparca еп.27 трейлър Бг.суб. Турция с Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая

http://vbox7.com/play:faf403f2b5

Приятна неделя ви желая! Hug Hug Hug

# 58

В дневника на Елиф

"Оказа се, че това е любовта. Когато чуваш гласа, огънят те изпълва отвътре. Чувстваш се в безопасност, когато очите му срещнат твоите. Искаш да му подариш целия свят, когато ръката му докосне твоята. Любов......Любовта за мен означава Кахраман. Обикнах го в онзи ден през есента, когато го видях на сватбата. Сякаш сърцето ми беше готово да изскочи от гърдите. Държах го за ръката по време на хорото и сякаш станах цяла, а не наполовина. Сякаш чувах биенето на сърцето му.
Излиза, че това е Денят в който е написана съдбата ми. 
Разбрах, че ако Кахраман го няма, значи и мен ме няма. Но трябваше да се избавя от това чувство. Защото Кахраман беше забранен за мен.
От сватбата през есента, взех със себе си любовта и страха. Никога не се разделиха.
Много обичам Кахраман. Толкова много, че ако Съдбата се отвърне от нас, любовта ми ще е толкова голяма, колкото и мъката ми. Ако любовта ми изчезне, като малкото камъче, хвърлено в дълбоко море, така и аз ще потъна. Господи, не ме изпитвай с това."

# 59
Привет момичета !
Да се подкрепим , какво ще кажете  newsm78

31 серия на Съдбата , определено не е за хора със слаби нерви, а се очаква и 32 да е същата. Интересно  какво се случва, че детектива губи нишката и Елиф остава години с Максут, а Кахраман губи не само половината от себе си, а цялата.
Все мисля за тези снимки които пуснаха преди 30 серия за заблуда или за успокоение бяха. А и тази снимка на нашата сладурана ...

Тези сценаристи и те май се оплетоха, накъде ли ще я подкарат
Маме за новата тема , другата тъмно сива или направо черна, ако питаш мен.

Общи условия

Активация на акаунт