Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~127

• 25 548
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Ето и 3-ти фрагман на Съдбата! Peace

Kaderimin Yazıldığı Gün - 32. Bölüm 3. Fragmanı
http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun/fragmanlar/sayfa/1

# 166
# 167
Ето и 3-ти фрагман на Съдбата! Peace

Kaderimin Yazıldığı Gün - 32. Bölüm 3. Fragmanı
http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun/fragmanlar/sayfa/1

бЛАГОДАРЯ,
дааааа това ако е сватба като сватба здраве му кажи
Ках и мъртъв няма да легне с тази
подписаха за да не живеят в грях и да не са без родител децата

# 168
  • Керодиспансера
Добър ден, дами  Hug Hug Hug Hug
Ани Hug Нерви  Hug Злати Hug Цвети  Hug Галя Hug Диди  Hug

Ако знам, че във втори сезон Елиф ще си отмъсти за всичко и на всички, че ще стане богата и силна, ще изгледам спокойно последния танц на змиите  Naughty
Може би репликата на Кахраман от предишния фрагман, че иска да бъде само баща на децата си, е след подписването и Дафа да не си прави илюзии, че ще бъдат истински съпрузи  newsm78

Поклон пред делото на Ботев и на всички, дали живота си за свободна България  Praynig

# 169

Ако знам, че във втори сезон Елиф ще си отмъсти за всичко и на всички, че ще стане богата и силна, ще изгледам спокойно последния танц на змиите  Naughty

аз ти гарантирам, че ще е така, сега Максут ще я обработи
и тя ще тръгне на война с тях ще си го изкара през носа на всички
дори и с Ках ще бъде железна
но ще си се върне при него накрая,
а Максут или ще се жертва за нея и ще умре предпазвайки я от нещо или сам ще се откаже от нея виждайки и проумявайки най-сетне ,че насила хубост не става.
Много се радвам ,че не се вкарвам в сериалите и не влагам емоция, чиста загуба на нерви ,
а те си живуркат харчат си паричките и не им дреме ,че героинята им страда.
Както казват те бошвер.

# 170
Наистина, както беше казала една колежка от форума, забравих коя беше, чудя се за кого е филма. "Денят, в който беше написана съдбата ми", за чия съдба се отнася- Кахраман, Елиф или Топрак. Изхождайки от промо трейлъра, говори Топрак. За него ли да се отнася тази съдба?

От написаното в дневника на Елиф, излиза, че това е сериал за Съдбата на Елиф. Но не ми вярвай - аз не мисля правилно.

Злати мерси за рейтинга от снощи  Hug Дори вече нямам желание да правя съпоставки. Колкото - толкова   Wink

# 171
Нерви HugЕли HugАни Hug wavey

Сега след като Елиф се срещне с майка си ще разбере за смъртта на Назлъ!Ако Максут не и е казал по-рано!Ще ми се и на мен във втори сезон Елиф да започне отмъщение!Да им вземе фирмата и конака на Йорюкханови и да ги видим с какво ще се перчат тогава!Дафа нали е богата да видим дали ще им помогне! Peace

# 172
Привет на всички  wavey
Не знам довечера как ще успея, да  гледам самодоволната физиономия на змията, но заради Елиф, ще се опитам  Cry Cry Cry Cry
Нерви добре си се завърнала  Hug Добре правиш като не се ядосваш .
Аз от как гледах 31 серия и то  само на турски и руски се ядосвам вече все повече на себе си, че потроших сумати нерви и  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45.  ...... голямо вживяване в този сериал. Тази вечер нищо успокояващо май няма да видим.
Лек ден ви желая момичета до довечера  Hug Hug Hug Hug
Нещо сладичко ааааааааааа за нервите  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
М... та й на диетата  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
да има за всички , а и някой ако иака да се повтори   Party

# 173
Нерви HugЕли HugАни Hug wavey

Сега след като Елиф се срещне с майка си ще разбере за смъртта на Назлъ!Ако Максут не и е казал по-рано!Ще ми се и на мен във втори сезон Елиф да започне отмъщение!Да им вземе фирмата и конака на Йорюкханови и да ги видим с какво ще се перчат тогава!Дафа нали е богата да видим дали ще им помогне! Peace

Елиф ще научи и за всичко, което се е случило с нея в имението. Как не са я допускали при внука й, как Дафа се е разпореждала в имението...Дано да й каже и за безхаберието на Кахраман....В мъката си Султан сигурно ще разкаже всичко.
Съвсем естествена ще бъде реакцията на Елиф - този път тя ще се съюзи с черния дявол, за да унищожи фамилията  Peace
Ще се радвам, ако стане това - да ги видя всички като мишоци....
Навярно Максут ще каже на Елиф, че зад нападението стои  Дафа....Но нея  да я оставят за последно....

# 174
Ани   ,        Злате       ,    Нерви       ,        Ели      ,        Диди    ,          smile3525 newsm51

Привет !    Hug

Днес отново ни чака напрежение ,няма как да не се ядосваме на сватбата макар и Кахраман с нежелание да казва "да" … все пак го казва за наше съжаление!
Относно триенето на постове ,само когато някой даде рапорт ,тогава админа трие .В повечето случаи го правят хора ,които участват в теми с подобна тематика ! Има много теми в които нито се обсъжда филма ,само се слагат кафета и се пишат глупости …те обаче си стоят непокътнати.Тази тема е интересна поради дискусията и много фенове я четат без да коментират ,но винаги се намират завистници от категорията "Дафа" ,които се радват да напокостят !  Sick Crossing Arms Thinking

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 14:37 от trendafilka

# 175
Ани      bouquet         Злате       bouquet     Нерви          bouquet          Ели        bouquet         Диди     bouquet              

Привет !    Hug

Днес отново ни чака напрежение ,няма как да не се ядосваме на сватбата макар и Кахраман с нежелание да казва "да" … все пак го казва за наше съжаление!
Относно триенето на постове ,само когато някой даде рапорт ,тогава админа трие .В повечето случаи го правят хора ,които участват в теми с подобна тематика ! Има много тми в които нито се обсъжда филма ,само се слагат кафета и се пишат глупости …те обаче си стоят непокътнати.Тази тема е интересна поради дискусията и много фенове я четат без да коментират ,но винаги се намират завистници от категорията "Дафа" ,които се радват да напокостят !  Sick Crossing Arms Thinking

За мен няма вече никакво значение, дали Кахраман ще каже "да"  с желание или нежелание. Факт е, че го казва. Довечера ще стане известно защо.
Не са оправдание децата. Той иска само да бъде баща на децата си - никой не му е отнел това право. А той сега прави Дафа майка на Топрак. Дали ще стигнат по-далеч - Дафа да осинови Топрак, нямам представа, но няма да се изненадам, ако и това стане.

Скрит текст:
Относно триенето на постове в темата - като гледам какво става в Съдбата, не се изненадвам. Има теми с по цели страници снимки и най смешното е, че понякога се повтарят на една и съща страница. Колкото се пише в 1 тема тук, някой други нямат толкова постове с мнения и коментари в 5 теми...Сори, че  хора в които е хляба и ножа не погледнат в темите на докладчиците....

Някои участници във форума добре копират някои от героите в сериалите....

# 176
Относно триенето на постове не е само в нашата тема в КПА също има триене
не мисля че е донос , понякога Мамма и Тати си правят чистка.

# 177
Относно триенето на постове не е само в нашата тема в КПА също има триене
не мисля че е донос , понякога Мамма и Тати си правят чистка.

Възможно е  Thinking
Скрит текст:
Но пък как става тези проверки да стават в темите в които най-много се пише за сериалите....Защото и КПА не се пишат глезотии, а по същество...

Празничната вечеря....

# 178
Ани Hug благодаря за фрагмана с бг.субт.! Hug

# 179
Злати  Hug До сега не бях обръщала внимание, дали служебното лице пита "Без ничия чужда принуда ...." и Кахраман каза "Да" малко смешно се получава.........А пък Джелал свидетел на всички сватби на Кахраман.... Grinning

Вчера публикуваха първата снимка и писаха зад кадър 32 епизод....
По-рано бяха публикували втората снимка...Мястото като гледам е едно и също, но къде е  Thinking В дома на Максут, в имението или в Хатай  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт