Обиждане в училище.

• 3 990
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Развий чувство за хумор и приемай сегашната ситуация с насмешка, не се връзвай на разни тъпаци - точно такива са щом се държат така с теб.  Simple Smile

Ъъъъ то чувството за хумор или го има или го няма си мисля. Как се развива?  newsm78
Като свикнеш да общуваш с хората без да си мислиш, че те са нещо повече от теб, понеже нямат стафилококи по носа.

Ама това не е увство за хумор. Ще бъде такова ако говориш за стафилококите си като за предимство и приисляване към висшата раса  Crazy

# 16
То точно тогава ще се случи това, защото просто няма да се комплексираш за едни стафилококи.

# 17
То точно тогава ще се случи това, защото просто няма да се комплексираш за едни стафилококи.

Може и такада стане  Laughing

# 18
  • София
Развий чувство за хумор и приемай сегашната ситуация с насмешка, не се връзвай на разни тъпаци - точно такива са щом се държат така с теб.  Simple Smile

Ъъъъ то чувството за хумор или го има или го няма си мисля. Как се развива?  newsm78
Като свикнеш да общуваш с хората без да си мислиш, че те са нещо повече от теб, понеже нямат стафилококи по носа.

Ооо, развива се - при наличието на вродена интелигентност. Човек е способен да развива всякакви качества и чувства. Стига да желае и да не е затворен за новото. Тийнейджърската възраст е идеална за тези цели.  Simple Smile

# 19
И аз така мисля, Редлипс. Peace При желание човек се променя, развива.

Общи условия

Активация на акаунт