Много мразя мъж с такова "японско" кокче. Даже и нашият не би ми харесал с такава прическа.
, тенкс за кафето
Гледах видеото, където уж Киво и Башак се карат и имам версия за случката
Сигурно Башак иска да публикува снимки в инстаграм, а Киво не й разрешава
Тя го пита, не може ли само една с морето, банските, това онова, но той е непреклонен, казах йок
Башак се сърди, Киво хвърля малко камъни в морето за успокоение, после й разрешава и цуни, гуни спорът е прекратен
, тенкс за кафето
Гледах видеото, където уж Киво и Башак се карат и имам версия за случката
Сигурно Башак иска да публикува снимки в инстаграм, а Киво не й разрешава
Тя го пита, не може ли само една с морето, банските, това онова, но той е непреклонен, казах йок
Башак се сърди, Киво хвърля малко камъни в морето за успокоение, после й разрешава и цуни, гуни спорът е прекратен

, Ердем на дядото
Звезда ами с тези звездни роднини, какво да е 

, не съм чела книгите, но съм чела откъси в старите теми и в контакта и мога да те уверя, че книгите нямат нищо общо с филма. В книгата Сеит продължава да се вижда с Шура и след женитбата си с Мурка, в книгата изобщо не става ясно, че С толкова много обича и уважава М. Има откъси, където с дни не се прибира, кара я бременна да пие с него, забърква я в някакви революционни тайни, даже имаше една сцена с пренасяне на кокаин, на която много се смях. Накрая след мизерния и си и нещастен живот фалирал и болен С се самоубива, прерязва си вените, сигурно защото много е бил щастлив с М. Ш продължава да му пише писма, но предполагам, че той не и е отговарял, защото вината му, че я е изоставил не го е напуснала до края на дните му. Именно за това казвам, че този литературен С го разбирам повече, направил е това която смяташе, че трябва да направи уж за доброто на всички, но е разрушил собствения си живот, както и живота на двете жени, които са го обичали. Такива работи....
По едно време имах намерение да прочета книгите, но се отказах. Аз така или иначе съм убедена, че С е обичал Ш до края на дните си, въпреки отвратителното му поведение спрямо нея, така, че нямам нужда от повече доказателства