Отговори
# 345
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аха, объркала съм се.

Много мразя мъж с такова "японско" кокче. Даже и нашият не би ми харесал с такава прическа.

# 346
Айра Heart Eyes Hug, не може всички да са красиви като нашия Heart Eyes Иначе този се е писал професионален фотограф, собственик на галерия, кинематограф newsm78 Номад Simple Smile Кокчето отговаря на амплоато му Simple Smile

# 347
ами сигурно е готин пича по характер Peace  Wink

следоб, кафенце Flutter

# 348
Айра Heart Eyes Hug, тенкс за кафето Simple Smile Гледах видеото, където уж Киво и Башак се карат и имам версия за случката Simple Smile Сигурно Башак иска да публикува снимки в инстаграм, а Киво не й разрешава Joy Joy Joy Тя го пита, не може ли само една с морето, банските, това онова, но той е непреклонен, казах йок Joy Joy Joy Башак се сърди, Киво хвърля малко камъни в морето за успокоение, после  й разрешава и цуни, гуни спорът е прекратен Joy Joy  Joy

# 349
Айра Heart Eyes Hug, тенкс за кафето Simple Smile Гледах видеото, където уж Киво и Башак се карат и имам версия за случката Simple Smile Сигурно Башак иска да публикува снимки в инстаграм, а Киво не й разрешава Joy Joy Joy Тя го пита, не може ли само една с морето, банските, това онова, но той е непреклонен, казах йок Joy Joy Joy Башак се сърди, Киво хвърля малко камъни в морето за успокоение, после  й разрешава и цуни, гуни спорът е прекратен Joy Joy  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy
има и един друг момент.....
Киво не хвърля камъни в морето, а хвърля камъни по Башак, която се къпе в морето Joy Joy Joy

и с руски превод, ама нищо ново Peace
http://vk.com/kurtseyt_official?z=video-59313557_171655250%2F68cbc945d060d78945

аааа може да е искал да излиза ве4ерта с баджанака по мъжки hahaha hahaha

# 350
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Миси  Heart Eyes Hug Айрич  Heart Eyes Hug Терзи  Heart Eyes Hug Светле  Heart Eyes Hug Тара  Hug
благодаря на всички ви за споделеното тези дни   bouquet
Днес бил световен ден на целувката, та ви целувам всичките   love001  love001  love001  love001  love001
един готин Мехмет от мен

божеее, какво малко сладурче беше ... неприлично красиво обаче  Laughing
Хубав ден, мацки!   bouquet

# 351
Хелоу Hug Hug

Фенче Heart Eyes Hug
и от мен малко Wink

усмихната седмица   bouquet

# 352
Алоха, момичета  Heart Eyes

Честит ден на целувката   love001

# 353
# 354
  • ... да усещаш мириса на море ...

Ах, как му завиждам...

Пишат, че въпреки почивката си с Башак и приятели из гръцките острови с яхта под наем, е хванал самолета за Истанбул и бил много развълнуван да види племеника си ... Kıvanç Tatlıtuğ'dan tatiline 'bebe … ' arası

пп за филма: За първи път ми се случва да гледам сериал, който въпреки края му, ми се струва че трябва да продължи. Любопитно ми е какво ли биха измислили, ако бяха заснели плануваните 39 серии. Тъй като не съм чела книгата, някой може ли да ми разкаже как е по литературния оригинал?

# 355
Цитат
Тъй като не съм чела книгата, някой може ли да ми разкаже как е по литературния оригинал?

Тара, всъщност никой не знае. В България се продава само първата книга, "Курт Сеит и Александра". Нермин Безмен написва след това "Курт Сеит и Мурка", а отскоро в Истанбул се продава и "Дядо ми Курт Сеит и аз".
Рускините са превели откъси от "Курт Сеит и Мурка", а и самата Нермин Безмен разказва в интервю, че в последната книга пише за съдбата на Шура, за своята среща с дъщеря й. Казва, че в процеса на търсене и писане, е почувствала Шура много близка.

# 356
Привет  Hug

бебето се казва Ердем Чанар Simple Smile
на блузката пише-родено да бъде звезда Wink

Мире Hug, Терзи  bouquet,
 Валя, Тара Hug wavey

# 357
що съм постнала 2 пъти newsm78

и Берк

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 11:33 от Airra

# 358
Привет Heart Eyes Hug
Вчера не можах да ви нацелувам, затова днес много  love001  love001  love001

Терзи  bouquet

Фенче Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug, Ердем на дядото Wink Звезда ами с тези звездни роднини, какво да е  Simple Smile

Щастливият чичо Simple Smile

Тара wavey, не съм чела книгите, но съм чела откъси в старите теми и в контакта и мога да те уверя, че книгите нямат нищо общо с филма. В книгата Сеит продължава да се вижда с Шура и след женитбата си с Мурка, в книгата изобщо не става ясно, че С толкова много обича и уважава М. Има откъси, където с дни не се прибира, кара я бременна да пие с него, забърква я в някакви революционни тайни, даже имаше една сцена с пренасяне на кокаин, на която много се смях. Накрая след мизерния и си и нещастен живот фалирал и болен С се самоубива, прерязва си вените, сигурно защото много е бил щастлив с М. Ш продължава да му пише писма, но предполагам, че той не и е отговарял, защото вината му, че я е изоставил не го е напуснала до края на дните му. Именно за това казвам, че този литературен С го разбирам повече, направил е това която смяташе, че трябва да направи уж за доброто на всички, но е разрушил собствения си живот, както и живота на двете жени, които са го обичали. Такива работи....

Валя wavey По едно време имах намерение да прочета книгите, но се отказах. Аз така или иначе съм убедена, че С е обичал Ш до края на дните си, въпреки отвратителното му поведение спрямо нея, така, че нямам нужда от повече доказателства Wink

Хубав ден Heart Eyes Hug

# 359
Миси Heart Eyes Hug, това, което си написала за истинския Сеит, въобще не ми хареса Confused

днес бил ден на шоколада Simple Smile

харесах си един и колаж Crazy Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт