Отговори
# 360
Айра Heart Eyes Hug, и на мен не ми харесва, но поне го разбирам Peace След такава голяма любов като тяхната, не мога да повярвам, че са живели щастливи с Мурка Peace Сори Peace Или пък както и ти си казвала, може любовта им да не е била толкова силна Wink Средно положение няма Simple Smile

Тенкю за бонбоните Heart Eyes Много обичам шоколад Heart Eyes

От вчера се каня да споделя, че видях снимки на Тогахан Сайъшман и Мурат Далкълъч/на Мервето годеника/ на сета на новия филм на Толгахан в Ню Бояна Студио. И си мисля, защо новия филм и на Киво не го снимат в България Simple Smile А дано, ама надали Praynig Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 15:10 от Miss60

# 361
Айра Heart Eyes Hug, и на мен не ми харесва, но поне го разбирам Peace След такава голяма любов като тяхната, не мога да повярвам, че са живели щастливи с Мурка Peace Сори Peace Или пък както и ти си казвала, може любовта им да не е била толкова силна Wink Средно положение няма Simple Smile

Тенкю за бонбоните Heart Eyes Много обичам шоколад Heart Eyes

От вчера се каня да споделя, че видях снимки на Тогахан Сайъшман и Мурат Далкълъч/на Мервето годеника/ на сета на новия филм на Толгахан в Ню Бояна Студио. И си мисля, защо новия филм и на Киво не го снимат в България Simple Smile А дано, ама надали Praynig Simple Smile

мда....  надали Wink
все ми се струва, че е претенциозен, може да ни мисли за изостанали Laughing
а според в4ерашния финал,Сеит си е бил много щастлив с Мурка, но това е идеята на Едже, е и на мен ми хареса де Wink Heart Eyes

# 362
  • ... да усещаш мириса на море ...

Тара wavey, не съм чела книгите, но съм чела откъси в старите теми и в контакта и мога да те уверя, че книгите нямат нищо общо с филма. В книгата Сеит продължава да се вижда с Шура и след женитбата си с Мурка, в книгата изобщо не става ясно, че С толкова много обича и уважава М. Има откъси, където с дни не се прибира, кара я бременна да пие с него, забърква я в някакви революционни тайни, даже имаше една сцена с пренасяне на кокаин, на която много се смях. Накрая след мизерния и си и нещастен живот фалирал и болен С се самоубива, прерязва си вените, сигурно защото много е бил щастлив с М. Ш продължава да му пише писма, но предполагам, че той не и е отговарял, защото вината му, че я е изоставил не го е напуснала до края на дните му. Именно за това казвам, че този литературен С го разбирам повече, направил е това която смяташе, че трябва да направи уж за доброто на всички, но е разрушил собствения си живот, както и живота на двете жени, които са го обичали. Такива работи....

Валя wavey По едно време имах намерение да прочета книгите, но се отказах. Аз така или иначе съм убедена, че С е обичал Ш до края на дните си, въпреки отвратителното му поведение спрямо нея, така, че нямам нужда от повече доказателства Wink

Хубав ден Heart Eyes Hug

Валентина, Мис - благодаря за разясненията  Hug

И аз мисля, че един влюбен мъж не би постъпил така с Шура, и не мога да разбера как така я обича, а толкова е загрижен за Мурка и тя му е по-важна.

Ако сценария беше следвал сюжетната линия описана по-горе мисля, че щеше да бъде по-достоверно и по-драматично. А с този финал - голяма боза. Шербет се лее от всякъде: "кримския турчин" избра правилното турско момиче и прецака "безпътната руска блудница" Шура, и заживяха щастливо ... Twisted Evil 

# 363
  • ... да усещаш мириса на море ...

От септември по Стар ТВ (Star TV) ще започне излъчването на сериала Kara Sevda (Черна любов) на Ай Япъм. В главните роли - Бурак Йозчевит (Burak Özçivit ) и Неслиан Атагюл (Neslihan Atagül). Ще участват още Мелиса Аслъ Памук (Melisa Aslı Pamuk), Пайдар Тюфекчиоулу (Payidar Tüfekçioğlu) и Зерин Текиндор.

тийзър

# 364
Aйра Heart Eyes Hug, те пък турците извън Истанбул едни модерни, какво говориш Laughing Той нали уж обича природата, България трябва да му хареса Wink  Забравих да кажа за Берк, много готин Heart Eyes

Тара,  newsm10

Ето и видеото от болницата. Тази водещата каза, че от сигурни източници знаела, че леля Нуртен не иска Башак за булка. Била по-възрастна и била женена преди това. Освен това били планирали да се женят, но рейтинга на КСШ ги накарал да отложат. Киво си взел почивка, а Башак чакала newsm78 Ще видим къде ще му излезе края newsm78 Но определено има нещо, майката ли е, рейтинга ли е, не знам newsm78

https://vk.com/kurtseyt_official?z=video-59313557_171658323%2Fca91336e50e2e340c5

# 365
Миси Heart Eyes Hug, мерси за видеото с превод Peace
аз бях почти сигурна,че мама не харесва Башак Confused
а ми се струва, че на Киво това може би му тежи newsm78
ще видим докъде ще я докарат Peace
гледам Меджезира Wink

# 366
Момичета  Hug Hug Hug

надявам се да сме много тези, които сме от шоколадовите хора  Heart Eyes

Мислите ли, че Киво би се оженил за Башакчето, ако майка му наистина не я харесва   Thinking Thinking

# 367
Мире Hug
аз съм от шоколадовите,, то затва се опитвам да свалям 2-3 кила Laughing
аз мисля, че би се оженил Peace
скорпионите си правят това , което си наумят Wink
 Heart Eyes

# 368

Eй, Киво проектира проблема от КСШ и в реала. Не мисля, че би тръгнал срещу мама, обаче. Жалко, но не е съвсем самостоятелна личност. И това, че слабият рейтинг е причина да не сключи брак е прах в очите!

# 369
Айрич, много се радвам, че сме една порода  Hug Hug

Хах, то 2-3 кила не са кой знае какво, аз се опитвам да се върна на 47, а сега съм 54  Wear Umbrella Wear Umbrella

На мен ми е интересно Башакчето колко е висока (много съм любопитна на тая тема  Laughing Laughing)

Аз също си мисля, че не би тръгнал срещу майка си...смятам, че я цени страшно много и би се повлиял  Wink

# 370
ами няма как да гадаем как стоят нещата в действителност newsm78
майка му едва ли би му поставила ултиматум....
а той, че много си я обича е ясно Peace
ама само си тракаме клавиатурите Laughing
Башак ми се струва, че е около 1.73 newsm78

лека вечееер Wink

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 17:39 от Airra

# 371
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
много тихо в темата  #Crazy
Благодаря ви за инфото около сапфира - Айре, Миси  Heart Eyes Hug
Добре де, нали и на Нуртен ханъм това не и е първи брак  newsm78 Разведена ли е била, вдовица ли, не зная, но Джем не е от Ердем. Тогава ? Аз едно знам - ако не приемеш жената, която детето ти си е избрало, губиш сина си. Както виждаме, против или не е майка му, Киво вече две години е с тази жена и не виждам да има намерение да се разделя с нея, навсякъде са заедно. Ще се чуе какво ще стане в крайна сметка. Но, действително, майка му се покри много отдавна, има нещо тук  newsm78
предлагам по едно следобедно
Скрит текст:
Хубав ден!   bouquet

# 372
# 373
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Зари  Hug  bouquet
и от мен една новичка

сапфира ни пази тишина, защото е толкова тихо в темичката ни  newsm78 Забравихте ли го ?  Joy Joy Joy

# 374
Привет Hug Hug
Зарани Hug, Фенче Heart Eyes
не разбрах за какво е тая реклама, но на мен ми хареса!

Миси Heart Eyes, нарде си? Wink
И Кралицата Heart Eyes ни заряза Sad

хубав и прохладен ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт