Отговори
# 375
Прекрасна е Берен, за нов филм ли става дума?

Съжалявам, не можах да разбера.

# 376
Привет Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug, тук съм,но нямам време да пиша два реда Simple Smile Да кажа и аз за Киво, Башак и майка му Simple Smile Мисля си, че дори и да обича Башак или която и да е друга, ако майка му не я одобрява няма да я направи своя жена Wink Тези обяснения, че много държи на семейството си, не са празни приказки според мен Peace И той като един Сеит има нужда от благословията и на двамата си родители Peace Мое мнение Peace Както и преди съм казвала, малко особен ми изглежда и не с лесен характер Peace Такива работи.....После ще прегледам за други новини и ще пиша Wink

Фенче Heart Eyes Hug

Зарани, Орс, Валя wavey

# 377
  • ... да усещаш мириса на море ...

не разбрах за какво е тая реклама, но на мен ми хареса!

Клипа е по случай 60 год. на компанията Арчелик (Arçelik). Това е фирма за бяла и черна техника. Компанията е спонсор на много турски сериали, включително и на ЗП. Ако си спомняте сцените в Рива, там техниката беше тяхна...

# 378
Привет Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug, тук съм,но нямам време да пиша два реда Simple Smile Да кажа и аз за Киво, Башак и майка му Simple Smile Мисля си, че дори и да обича Башак или която и да е друга, ако майка му не я одобрява няма да я направи своя жена Wink Тези обяснения, че много държи на семейството си, не са празни приказки според мен Peace И той като един Сеит има нужда от благословията и на двамата си родители Peace Мое мнение Peace Както и преди съм казвала, малко особен ми изглежда и не с лесен характер Peace Такива работи.....После ще прегледам за други новини и ще пиша Wink

Фенче Heart Eyes Hug

Без думи съм мис, след тези твои думи!

smile3521 smile3501 newsm51

Зарани, Орс, Валя wavey

# 379
  • София
Нямах никакво време вчера да внеса яснота по статията, благодаря на Таралежка  Hug   bouquet

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 22:58 от zarani

# 380
хелоу wavey Hug
Сколько заработали Кенан и Берен за съемки в рекламе ?

Известная супружеская пара Кенан Догулу и Берен Саат впервые вместе снялись в рекламе. Вышедший на днях рекламный ролик вызвал шквал восторженных отзывов. Если верить источникам, супруги заработали на этой рекламе 2, 5 миллиона лир. #Crazy

хубав ден на всички, отбиващи се в темата  bouquet

# 381
Здравейте, момичета  Hug Айрич,  Heart Eyes не съм ви зарязала, просто нямаме филмче за коментар.  Wink

Клипчето с Берен и Кенан е страхотно! Много са готини!  Hug

Къванч хич не знам как да го коментирам, той е един характер.... чудо.  Peace Иначе да му е жив и здрав племенника.  Hug

Айрка,  Heart Eyes
Скрит текст:
как мислиш, готин ли е медджезир? Знам, че е рано да се каже, но нали съм му фенка  Wink

# 382
Краличке Heart Eyes, да ,за сега ми харесва Peace
и това , че е съвременен и младежки, няма ги типичните турски клишета Confused
ама нищо, че няма филм, обсъждаме личния живот на наш левент Wink

поздрав за всички, които  txtloves Б&Б!!

# 383
Привет дружки!  Hug Hug Hug
Краличке  Heart Eyes Hug wavey е, като няма филм да затворим темата ли?  hahaha Пиши, дори и за едно здрасти Peace
Ама пък как знаете какъв е Киво по характер, бе  hahahaнещо се побъркахте като подругите, те му правят дисекция на характера редовно, големи психоложки се извъдиха Joy Joy Joy Joy А и едни други разбирачки от нашия форум също  Mr. Green
Я, вижте на какво попаднах
Joy Joy Joy Joy Joy ама, че нескопосан колаж  #Crazy
Миси  Heart Eyes Hug Айри  Heart Eyes Hug

# 384

Фен, не знам дали е колаж, но и в тяхната тема четох едно предположение, че Чаатай щял да бъде партньор във филма за Кьосем султан.
     И не се коси, че виждаме в Къванч не само сините очи, светлата коса и безспорния талант. Не го познаваме, разбира се, но подозираме, че може и да не е лек  характер при съвместно съжителстване. Работата е едно, приятелството второ, но да делиш покрив с някого е съвсем друга работа. 

# 385
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Орси  Hug аз не се кося за нищо, мило, само ми е смешно как пък някои с такава увереност решават какъв е сапфира в действителност  hahaha Ако беше толкова труден, нямаше Азра, а сега и Башак да го търпят толкова време си мисля  newsm78 Не мисля, че е само заради сините му очи  LaughingПък то, идеални хора няма, със сигурност и той си има трески за дялане, както и те  Laughing То красив, красив, ама ако не е стока - ай сиктир!  Joy Joy Joy JoyНейсе, Башак си знае, струва ли си или не да е с него, ние можем само да гадаем. Peace Факт е, че той не я оставя, въпреки аннето  hahaha а това ми говори, че не е безотговорен и безгласна буква, какъвто го изкарват някои подруги. Ще видим, има време ...

Желая ви прелестен съботен ден!   bouquet

# 386
Привет Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug, тенкю, че ми припомни двете ББ Wink  Heart Eyes
Скрит текст:
Нищо не казваш за Серенай Simple Smile Май не те дразни много?

Фенче Heart Eyes Hug, само предполагаме за характера на Киво, не казваме, че сме прави Peace Достатъчно часове прекарвам в мрежата в следене на личния му живот,  а и той достатъчно интервюта е дал през годините за да си съставя такова мнение. Да не забравяме езика на тялото, връзките със семейството му и приятелките му, приятелите му, зодията, много важно Peace Аз колежките и да искам не мога да ги стигна в коментарите им, нито съм толкова черногледа, нито такава разбирачка, нищо, че съм учила психология Laughing Peace Мое мнение, естествено, винаги го подчертавам и не искам да задължавам никой с него, но се радвам, че има и други, които мислят като мен Peace Wink

Орс wavey

Кралицата Heart Eyes Hug

Забравих да кажа, че рекламата с Берен и Кенан ми харесва, но още веднъж се убеждавам, че чисто визуално изобщо не си подхождат Peace

Хубав ден Heart Eyes Hug

# 387
Привет и от мен Hug
Фену Heart Eyes Hug веднага се надигна като се каза , 4е не е лесен характер Joy Joy
Миси Heart Eyes Hug thumbsup
за Серенай - май не ме дразни много , да Wink ще видим по нататък Simple Smile
аз също имам някакви предположеня , основаващи се на интуицията ми, относно характера на Къванч. В случая с Башак и майка му мисля следното. Видимо е, че държи на Башак, оби4а си я, явно тя го прави щастлив, подкрепя го, разбира го. Но това неодобрение на мама Нуртен сякаш го спира за най-важната крачка-брака Peace може би чака майка му да си промени мнението, да я приеме .....newsm78
Скорпионите, когато обичат някой са изключително себераздаващи се и са малко като кон с капаци, не се интересуват от мнението на околните(казвам го от личен опит Rolling Eyes Wink)
Орси Hug така е Peace

и да си подсладим деня Wink

# 388
Приятен ден, момичета!  Hug

Фенче  Heart Eyes не казваме, че сме прави, това са си наши размишлелия и не задължаваме никого да е съгласен с нас  Wink

# 389
Миси  Heart Eyes Hug Айрич  Heart Eyes Hug Мира  Heart Eyes Hug wavey
Айрич  Heart Eyes ми аз винаги скачам заради сапфира, нали знаеш ? Joy Joy Joy Joy тъмносин ултрас съм  Mr. Green
Ясно е, че само си размишляваме, няма как да е иначе  Laughing / за съжаление /  От интервютата му съдя, че е  интересно и умно момче/ макар, че някои мислят, че му ги пишат  Mr. Green/, каквото е казал, винаги се припокрива с действията му, особено това, че не гледа само красотата на една жена, повече го вълнува друго, от изказвания за него от колеги,съдя, че е добряк, с чувство за хумор, голям работохолик и помагащ на по-неопитните. От снимките му с деца се вижда, че се харесват взаимно, а децата никой не може да ги заблуди - от собствен опит го казвам, та си мисля, че е добър човек. Очите му не са студени,добри са, те също не лъжат. От това, че толкова години приятелите му са с него, съдя, че е добър приятел, който не се е променил в отношението си към тях, въпреки славата ... но,всичко това са си само догадки. Колкото до зодията ... това пък въобще не ми е критерий  Laughing винаги има изключения, аз съм едно от тях  hahaha не отговарям на сума ти твърдения за зодията си. Та така ...  Може да е труден, а може и да е най-топлия и разбран човек, кой знае  newsm78 И понеже си го обичам, предпочитам да мисля, че е второто  hahaha Докато не ме разочарова с нещо, аз ще си го мисля за такъв  Peace

Общи условия

Активация на акаунт