Отговори
# 390
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy ама, че нескопосан колаж  #Crazy
Ама наистина много нескопосан колаж  Mr. Green  Прикачили са главата на Берен към мъжко тяло, май е на Халит Ергенч. А ако Чаатай Улусой играе в Кьосем Султан, то той едва ли ще е партньор на Берен. Същинският й партньор най-вероятно ще е в сериала за малко, Султан Ахмет умира доста млад.

Зеррин Текиндор отмаря в Прованс.

Скрит текст:

И в Лондон преди седмица

Това лято двете с Хазал ще си партнират отново в игралния филм Bankası. Главната мъжка роля е поверена на Халук Билгинер.

# 391

Ей, не се отказва от тежкия си грим дори и на почивка, през деня и с маратонки.
    Но това не ми пречи да я харесвам, де. Дори много.  И като актриса и като визия. А и има аристократично излъчване.
    Ще си партнира с един ГРАНД! И него го харесвам. Като погледнах в уикипедията, то един голям списък от участия има този актьор. При нас стана известен с  "Езел".

# 392
Орси  Hug те двамата имат дългогодишна връзка . Невероятен актьор е ... много ми хареса в Езел. Peace
Зари  Hug благодаря!   bouquet

# 393
# 394
Орси  Hug те двамата имат дългогодишна връзка . Невероятен актьор е ... много ми хареса в Езел. Peace
Зари  Hug благодаря!   bouquet

Е, не знаех това. Или не съм свързвала името с физиономията му. Все едно. Но и бащата на сина ѝ важи, както казваше баба ми. Забравих му малкото име ...Текиндор.

# 395
Терзи  Heart Eyes newsm51  love001
Орси  Hug мдааа, и Четин Текиндор си го бива! А като актьор от по-възрастните, които съм гледала  е един от любимците ми.  Peace

# 396
Привет дружки Hug

Ясно е, че само си размишляваме, няма как да е иначе  Laughing / за съжаление /  От интервютата му съдя, че е  интересно и умно момче/ макар, че някои мислят, че му ги пишат  Mr. Green/, каквото е казал, винаги се припокрива с действията му, особено това, че не гледа само красотата на една жена, повече го вълнува друго, от изказвания за него от колеги,съдя, че е добряк, с чувство за хумор, голям работохолик и помагащ на по-неопитните. От снимките му с деца се вижда, че се харесват взаимно, а децата никой не може да ги заблуди - от собствен опит го казвам, та си мисля, че е добър човек. Очите му не са студени,добри са, те също не лъжат. От това, че толкова години приятелите му са с него, съдя, че е добър приятел, който не се е променил в отношението си към тях, въпреки славата ... но,всичко това са си само догадки. Колкото до зодията ... това пък въобще не ми е критерий  Laughing винаги има изключения, аз съм едно от тях  hahaha не отговарям на сума ти твърдения за зодията си. Та така ...  Може да е труден, а може и да е най-топлия и разбран човек, кой знае  newsm78 И понеже си го обичам, предпочитам да мисля, че е второто  hahaha Докато не ме разочарова с нещо, аз ще си го мисля за такъв  Peace

това ми хареса като описание Peace Simple Smile
нооо много голяма част от тия качества се дължат на това, че е скорпи Stuck Out Tongue Winking Eye Wink

хубава и усмихната неделя  bouquet

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 11:35 от Airra

# 397
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes страхотно кафе! Благодаря, мила!   bouquet
Кой казва, че скорпитата не са готини ?  Joy Joy Joy Joy Имат невероятни качества, съгласна съм с теб! Peace И нашия сапфир е готин!  Heart Eyes
Хубава неделя и от мен! Hug

# 398
Добро утро

# 399
Добро утро! Hug Hug Hug Нищо, че е малко късничко. Wink Heart Eyes

Скрит текст:

Благодаря ви за всичко постнато - инфо, снимки, клипове!   bouquet  bouquet  bouquet

Радвам се, че е добре нашето момче и отмаря.  Wink Party Надявам се скоро да се чуе и за нов проект.  Praynig Да му е жив и здрав племенникът.  Hug  bouquet А, че ще е звезда, то е ясно. Wink

Много ми хареса това, че Къванч мерил Башак с камъни в морето. Joy Joy Joy Joy Joy

Клипът на Берен и Кенан е страхотен. Peace Hug

Хубава и слънчева сряда ви желая. Hug  bouquet

# 400
# 401
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Терзи,     bouquet

Оф, не ми харесва особено с такава голяма брада, с по-дискретна става.  Peace  Wink

Хубав ден ви желая.    bouquet

# 402
Привет Hug

Снеже Hugмерси за кафето, той и преди 2 месеца беше така, после стана бонбон, то не ,че  му пука много как го харесваме Laughing

Ролята н Берен като Къосем Султан ще е по скоро отрицателна Peace

Мы уже смогли лицезреть небольшой фрагмент сериала "Кёсем Султан", но Тимс Продакшн пока молчит.
Берен Саат была одобрена на роль младшей Кёсем Султан. В сериале будет рассказана история великой женщины Османской империи, которая, как ветер, ворвалась в историю. Одна из самых важных фигур той эпохи является Кёсем Султан. Одной из самых безжалостных персон той эпохи является Хасеки Мах-Пейкер Кёсем Валиде Султан.
Одной из причин, почему Берен Саат согласилась на эту роль, является то, что она хотела бы узнать ту безжалостную сторону Кёсем Султан. Эта роль будет самой безжалостной из всех ролей актрисы. Но также эта роль может быть самой великой из ее ролей. Роль Кёсем Султан является отрицательной ролью, но, несмотря на это, актриса усердно трудится, потому что представление Сельды Алкор об этой роли очень многообразны. Посмотрим, как же представит нам эту злую отрицательную роль в положительном свете Берен Саат.

хубав ден  bouquet

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 10:19 от Airra

# 403
http://www.hurhaber.com/kivanc-tatlitug-sevgilisiyle-yurt-disina … -haberi-7760.html

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 15:47 от dterziiska

# 404

Общи условия

Активация на акаунт